Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז ככה: שתי ההצעות נקנות ב 0 קמ ליסינג. המאזדה 2(דינמיק-המאובזרת) מוצעת במחיר של 79,900 והיונדאי(אינסייט- הפחות מאובזרת) במחיר של 84,900.

שני הרכבים מגיעים עם פחות או יותר אבזור, למאזדה מגיע גם בקרת אקלים ושליטה מההגה, מה שליונדאי אין...

ואני יודע שעומדות לצאת גרסאות חדשות לרכבים הללו, אך זה לא כזה מעניין...

גם חשוב להוסיף את ה20 אחוזים שירדו לה כשהיא תרצה למכור את הרכב, מה שמציב את המאזדה במקום טוב לעומת היונדאי שיהיה הפסד...

אני יודע ששני הרכבים טובים, והיא לא נוסעת הרבה בשנה בנסיעות פשוטות למדי. מה אתם אומרים מבחינת רכב לאחזקה של 5 שנים לפחות?

נוחות? מרווח בפנים(היא טוענת שהמאזדה 2 מרגישה לה פחות מרווחת בפנים)? ובכללי!

תודה לכם אנשים יקרים!

עריכה אחרונה על ידי tkhvbcht
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה לי שהיא צודקת שהמזדה קצת פחות מרווחת. השאלה האם זה בכלל שיקול.

בתכלס יש 5,000 סיבות להעדיף את המזדה. רכבים די דומים ובמקרה כזה המחיר צריך להכריע לטובת המזדה.

בכל מקרה מדובר בשוק די תחרותי, בטח שהדגמים על סף החלפה. שווה לנסות להמשיך להתמקח איתם (הנחה/אבזור/טיפולים/מימון) לפני שסוגרים.

פורסם

מבחינתה לפי מה ששמעתי זה קצת שיקול, המרווח והתחושה בתא הנוסעים, לא יודע כמה קריטי...

לא מאמין שניתן להתמקח, במילא המחיר זול... וזה דרך אתרים(כדוגמת וואלה שופס).

מהן ה5000 סיבות לדעתך?

יש למישהו עוד דעות?

תודה!

פורסם (נערך)

אם תפרט מה הדרישות שלה (בסדר עדיפות יורד) מהרכב נוכל לעזור יותר.

בתקציב הזה אפשר לרכוש הרבה רכבים טובים.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

שאלה קשה, מכיוון שהמכוניות דומות מאוד.

לי יש I20 ידנית ואני מרוצה מהמכונית ומהיבואן.

בהשוואת נתונים היונדאי מעט יותר גדולה (אורך, בסיס גלגלים), נפח תא מטען גדול יותר ומשקל גדול יותר.

זה מתבטא בכך שהיונדאי מעט יותר פרקטית והמאזדה יותר מהנה לנהיגה.

מסכים שהפרש של 5000 שקל מהווה שיקול משמעותי, אלא אם כן לאמא שלך העדפה ברורה ליונדאי.

שיהיה בהצלחה!

פורסם

מהן ה5000 סיבות לדעתך?

כוונתי ל 5,000 שקלים שהם 5,000 סיבות....

זה פער משמעותי שבהיעדר העדפה מהותית צריך להכריע לטובת המזדה.

תמיד שווה לנסות להתמקח

פורסם

הדרישות שלה מאוד בסיסיות, לא דורשת הרבה, לא צריכה אבזורים וכו' וכו'(למרות ששליטה מההגה ובקרת אקלים זה חשוב לפי דעתיף גם לה..) רוצה נוחות, נסיעה שקטה, אמינות, וצריכת דלק סבירה.

צריכת דלק הם פחות או יותר אותו הדבר, גם אמינות, מבחינת מושבים אני מבין שהמאזדה יותר נוחה, ומבחינת נוחות נסיעה הם.. אממ.. ככה ככה שניהם.

היא נוסעת בערך 800 קמ בחודש, נסיעה רגועה של כמעט 70 אחוז בינעירוני ו30 אחוז עירוני.

היא לא צריכה רכב גדול כי רק היא נוסעת על זה, אבל כן חשוב לה כנראה המרווח בראש(היא מגיעה מסוזוקי סוויפט 2008 והגג שם מוגבה).

אין לה העדפה ברורה ליונדאי, אך 5000 שקלים לא הולכים ברגל..

פורסם

חח..זאת כוונתך. הבנתי..

כוונתי ל 5,000 שקלים שהם 5,000 סיבות....

זה פער משמעותי שבהיעדר העדפה מהותית צריך להכריע לטובת המזדה.

תמיד שווה לנסות להתמקח

פורסם (נערך)

תראה, היא משקיעה סכום לא מבוטל. אני חושב שהיא צריכה לרכוש את הרכב שיהיה לה נוח יותר. אתה אומר שהיא נוסעת 800 ק"מ בחודש, שבשנה זה לא הרבה,

אז ההבדל בצריכת הדלק לא יהיה משמעותי לדעתי (מה גם שברכבים הנ"ל צריכת הדלק דיי דומה).

חבל להשקיע סכום גדול ואז להתמרמר על הרכב שבחרת.

חוץ מהרכבים הנ"ל, האם היא ביצעה נסיעת מבחן על רכבים נוספים? (למשל הונדה ג'אז/טויוטה יאריס).

עריכה: לגביי ירידת ערך מה שרשמת בהודעה הראשונה- השוק עבר תהפוכות ועובר עדיין תהפוכות. רכבים יד ראשונה עם ק"מ נמכרים 10-20 אחוזים מתחת למחירון ללא סיבה מוצדקת כי השוק פשוט מוצף.

סובארו הייתה פעם מלכת המכירות, אחרי זה מאזדה, והיום אין ערך לרכבים. אז זו בעיה לנבא את זה או לדעת בכמה הרכב יימכר.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

לא ביצעה על עוד רכבים משום שאלו ההצעות והמבצעים שיש לנו, היא לא רוצה להשקיע יותר מ80-85. שגם זה הרבה בשבילה.

לגבי ירידת הערך התכוונתי שאוטומטי במחירון יורד 20 אחוז על סוג כזה של רכב של 0 קמ מליסינג. לא?

אם כך אז לא שווה לקחת את היונדאי כי המחירון שלה 97, לעומת מחירון של 110 של המזדה.

פורסם

המאזדה לא מציעה הרבה יותר מהסוויפט שיש לה היום.

היונדאי קצת יותר נוחה ומרווחת.

באופן כללי, שתיהן לא באמת ירגישו כמו התקדמות משמעותית מהסוויפט.

מה סיבת ההחלפה?

פורסם

מסכים איתך שהן לא כאלו שונות, המטרה היא לא להשתדרג ברכב עצמו אלא מבחינת השנתון.

הסוויפט שלה בעלת 140 אלף קמ, וההמלצות והלחץ מצד אב המשפחה זה להחליף לפני שיתחילו בעיות וכו'...

היא מצידה מאוד פשוטה, רוצה אפילו מיני בזול. אני שכנעתי אותה לשלם עוד קצת(זה אפשרי) ולקחת משהו עם קצת יותר מטען, יותר מרווח, ויותר בטיחותי, ומנוע טוב יותר.

המזדה פשוט במחירה הנוכחי נראית עסקה טובה. מה אתה אומר על המחיר? ומה אתה אומר על עניין ה20 אחוז שמורידים ישירות מהמחירון, ואיך היונדאי והמזדה עומדות בפני זה?

תודה לך!

פורסם

אם אין צורך בסופר מיני אז מיני תהיה חדשה מהיבואן וללא בעלות הליסינג שבעייתית מבחינת סחירות הרכב העתידית.

אפשר לנסות יונדאי I10 או קיה פיקנטו.

• תוכן חדש...