Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גודל חלונית במק בוק פרו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה, קיבלתי מקבוק פרו מהעבודה שמשמש אותי לחיבור מהבית למשרד. (עזבו, סיפור ארוך...)

קיבלתי אותו עם rdp, שזה בעצם התחברות למחשב במשרד, מהבית.

הבעייה היא שאני לא מצליח בשום דרך להגדיל את החלונית של ה-rdp למקסימום מסך. גם הפלוס הירוק לא מגדיל למקס' ובנוסף, אין את הריבוע הכחול עם שני החצים בפינה הימנית.

מראש אני אומר, אין שמץ של מושג איך בודקים איזו מערכת הפעלה קיימת בו כך שאם התשובה שלכם כוללת בקשה למידע איזה חומרה\תוכנה יש על המכשיר הזה, נא הסבירו מראש איך מגיעים אליו.

תודה מראש.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

לפני שאתה מתחבר לעבודה,יש לך כפתור SHOW OPTIONS

כשתלחץ עליו תגיע לתפריטים עם הגדרות,לך ל DISPLAY ותמתח את המד עד הסוף של גודל מסך

ולמטה יש לך שורה לסמן ב V של Display the connection bar when i use the full screen

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

OK

זה בערך עובד.

הצלחתי להבין שצריך ללחוץ על CMD+1/2 וזה מסדר את התצוגה פחות או יותר

תודה!

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
  • תוכן חדש...