Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור מי שבעבר שימש כיו"ר מועדון PSI, אני זוכר הרבה בלאגן שהיה בתקופה ההיא... ב 2009 בערך יצא איזה חוק שמחייב לרשום סאן רוף ברישיון, מאז הרבה בעלי פיג'ו / סיטרואן נכשלו בטסט בגלל חלון בגג שלא ברישיון, בד"כ הבעיה טופלה בקלות ע"י פניה ליבואן שהתקין את הגגות בארץ, אבל היו גם מקרים בהם הגג לא היה בהתקנה של היבואן ואז המצב היה סבוך יותר....

לענייך, אני מאמין שאם היבואן היה מתקין את הגג ל 206 הזו אז הם כבר היו דואגים לאישור לטרייד אין, בסופו של דבר זה הכל תחת לובינסקי.

כנראה שהגג הוא בהתקנה מקומית, ואז צריך למצוא מי התקין ולאשר את זה בעמדה מס' 1 בחולון, סיפור מהת$%^...

כמו שרשמת, מזל שקנית במגרש מסודר ולא חפר.

bmw 318ti - RWD8)

פורסם

מצפים לשמוע עדכונים.

אם לובינסקי יטפלו ברישום החלון בגג לשביעות רצון הלקוח אז צריך לרשום להם נקודת זכות גדולה מאוד.

בקניה מאדם פרטי או ממגרש חאפר מצוי אף אחד לא היה מדבר איתך דקה אחרי שהכסף החליף ידיים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מה הבעיה.

יש לרכב היסטוריה?

תצלצל לידיים קודמות.

אחד מהם בטוח יודע מאיפה החלון בגג הגיע.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

עדכון

אני עדיין עם רכב חלופי,C1 חמודה

האוטו עבר למתקין חלונות במרכז שפירק והחליף את כל הגג בפנים,לדברי מנהל עבודה במוסך הוציאו הרבה כסף.

מחכה שיעבור טסט שבוע הבא

היחס של המוסך והטרייד ממש טוב ומפתיע לטובה אבל אל נשכח שהם מכרו אוטו עם גג שלא מופיע ברשיון

עדכון נוסף בהמשך

פורסם

למה פירקו את הגג?

היתה איתו בעיה פיזית בנוסף לבעיה הרישומית?

פורסם

שלום חברים

סוף סוף קיבלתי את הרכב, אני רוצה לשבח את מוסך השירות והטרייד של לובינסקי, עד שקיבלתי את הרכב היה ברשותי רכב חלופי

קיבלתי את האוטו עם הרשיון ובו מופיע רישום הגג

לא דרשו שקל גם לא על הכפל רשיון. מה שעשו בגג ,פשוט פירקו את הריפוד הפנימי והחליפו את כל הגומיות וניקו את המנגנון,לדברי מנהל העבודה כ 5-6K

לסיכום אני מרוצה

פורסם

כל הכבוד ל-לובינסקי.

לא נראה לי שיבואנים אחרים היו נותנים כזה שירות.

וזה עוד בלי איומים, בלי מכתבים מעורכי דין, הכל בדרכי נועם.

אני רק מדמיין מה היה קורה אצל יבואן אחר מסויים שמוזכר פה לרעה כל שני וחמישי...

• תוכן חדש...