Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

KENWOOD KDC-MP6025 VS PIONEER 760

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול ראיתי אותו מותקן, לא ישבתי באוטו מספיק בשביל לשחק עם הפונקציות שלו, אבל הוא ממש מרשים

והתצוגה מהממת :)

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

אני ראית דגם קצת יותר ישן של קנווד שמאוד דומה לזה...דגם מדהים ויפה ודיי איכותי....

הפיוניר הזה ניראה כמו צעצועה ואני לא ממש אוהב את העיצוב החדש שלו...אבל איכות המכשיר מצויינת....

אני חושב שכדי לך להשוות ביצועים וליראות איזה מבנהים עונה על הדרישות שלך....

אני אישית הייתי הולך על קנווד!:wink:

פורסם
אני ראית דגם קצת יותר ישן של קנווד שמאוד דומה לזה...דגם מדהים ויפה ודיי איכותי....

הפיוניר הזה ניראה כמו צעצועה ואני לא ממש אוהב את העיצוב החדש שלו...אבל איכות המכשיר מצויינת....

אני חושב שכדי לך להשוות ביצועים וליראות איזה מבנהים עונה על הדרישות שלך....

אני אישית הייתי הולך על קנווד!:wink:

גם אני, רק בשביל לגוון קצת :p

פורסם

לפי העיצוב הייתי מעדיף את הקנווד, מכשיר ממש יפה. אבל אני חושב(בכלל לא בטוח בזה) שיש לו רק שתי יציאות למגבר ולפיוניר 3 יציאות

פורסם
לא היה כמו, לא יהיה כמו, ואין כמו במבה (או פיוניר)

ואם מישהו יציע לך שוש בעטיפה יפה - זה עדין שוש

bullshit.

• תוכן חדש...