Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון התקציב הוא עד 80K, עם עדיפות לפחות. מבחינת גודל לא משנה לי, מעדיף קטנות עם מראה טוב, חשבתי על קיה פיקנטו ספורט החדשה, אהבתי את האוטו מאוד, אבל שמעתי שצריכת הדלק פשוט גרועה, באזור ה 1 ל 11, שזה רע מאוד מבחינתי. לסיכום הדברים החשובים לי הם שהאוטו יהיה די חדש, אוטומט, שייראה טוב, והכי חשוב שיהיה חסכוני, כמה שיותר.

אשמח להמלצות, תודה מראש.

פורסם

עוד 9K ואתה קורע את הניילונים מהונדה ג'אז חדשה 1.2 ידנית, או מנסה לחפש ג'אז דיי חדשה שעדיין באחריות יבואן מאדם שקנה והחליט למכור (או אחת שהייתה שנה בליסינג).

עריכה: ב 76K אתה רוכש יונדאי I20 ידנית חדשה מהחברה.

פורסם

איתמר, הוא ביקש רכב אוטומטי ושני הרכבים שאתה מציע ידניים.

רוצה רכב אוטומטי וחסכוני ב-80 אלף ש"ח? בדוק את ניסאן מיקרה. צריכת דלק אמיתית של 15-16 קילומטרים לליטר בנסיעה משולבת. בתקציב שלך תיכנס אחת חדשה, אם רק תתעלם מהמחיר הרשמי של הדגם האוטומטי ותיכנס לפה: http://motori.co.il/camp.php?id=68

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
איתמר, הוא ביקש רכב אוטומטי ושני הרכבים שאתה מציע ידניים.

רוצה רכב אוטומטי וחסכוני ב-80 אלף ש"ח? בדוק את ניסאן מיקרה. צריכת דלק אמיתית של 15-16 קילומטרים לליטר בנסיעה משולבת. בתקציב שלך תיכנס אחת חדשה, אם רק תתעלם מהמחיר הרשמי של הדגם האוטומטי ותיכנס לפה: http://motori.co.il/camp.php?id=68

תודה על ההמלצה, מה זה האתר הזה? מה הקאץ? איך יכול להיות שיש הנחה כזו?

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בסקירה שלכם נראה טוב, אבל בסקירות וידאו שראיתי מדברים על צריכת דלק של 1 ל 10 בתוך העיר... עם צריכה כזו אני כבר מעדיף פיקנטו המאובזרת יותר או I20.

פורסם

קשה לי להאמין שהספייס שעושה בערך 1/18 עושה בעיר 1/10,אל תשכח שבמבחני רכב לא בדיוק נוסעים בצורה חסכונית.

הפיקנטו לא יותר מאובזרת,אם כבר הספייס מאובזרת יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צביקה, מה הקאץ בלינק שהבאת לרכישה מתחת למחירון? זה ליסינג?

ושאלה לכולם, מה עדיף המיקרה או ספייס סטאר?

פורסם
שמעת הרבה דברים טובים גם על הגיר הרובוטי הזוועתי שלו?

****"תאמת" זו לא מילה בעברית, ו-"אמרו ש..." זה לא בסיס מקובל לייעוץ****

פורסם

שלום רועי,

אם אתה מחפש רכב אוטומטי וחסכוני בתקציב שלך תוכל לבדוק את הונדה ג'אז ההיברידית או את הונדה אינסייט. בתקציב לך תוכל למצוא אחת משומשת אבל לא ישנה מידי, והיא תציע לך צריכת דלק מעולה בזכות השימוש במערכת ההנעה ההיברידית (לשני הרכבים מערכת היברידית זהה). בהחלט אפשר לצפות לצריכת דלק של כ-16 קילומטרים לליטר ואף למעלה מכך, בהתאם לאופי הנהיגה.

אפשרות נוספות למכונית חסכונית מאוד בתקציב שלך היא פיאט 500. בתקציב שלך תוכל למצוא פיאט 500 אוטומטית (רובוטית) משומשת, שתציע לך עיצוב מאוד מיוחד וצריכת דלק מצוינת.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

בעיקרון התקציב הוא עד 80K, עם עדיפות לפחות. מבחינת גודל לא משנה לי, מעדיף קטנות עם מראה טוב, חשבתי על קיה פיקנטו ספורט החדשה, אהבתי את האוטו מאוד, אבל שמעתי שצריכת הדלק פשוט גרועה, באזור ה 1 ל 11, שזה רע מאוד מבחינתי. לסיכום הדברים החשובים לי הם שהאוטו יהיה די חדש, אוטומט, שייראה טוב, והכי חשוב שיהיה חסכוני, כמה שיותר.

אשמח להמלצות, תודה מראש.

• תוכן חדש...