Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הספורט המוטורי - אוטוטו כאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר כתבה שבה הכותרת מתחילה ב "חוק הספורט המוטורי עבר בקריאה ראשונה"

ורק עכשיו רשום עוד שלוש קריאות?

פורסם
אני זוכר כתבה שבה הכותרת מתחילה ב "חוק הספורט המוטורי עבר בקריאה ראשונה"

ורק עכשיו רשום עוד שלוש קריאות?

אני חושב שבכל מקרה הוא צריך לעבור בשלוש קריאות (בגלל שלא תמיד כל הח"כים נמצאים).

צבי.

פורסם

...I see motorcycles... any chance for a race track? the Negev will be a great place to build one

.Moti

מוטי למעשה כבר קיים מסלול מוטוקרוס בנגב.

וגם במרכז...

פורסם

אל דאגה, אני משוכנע שברגע שהחוק יעבור יימצא מי שירצה לבנות כזה מסלול. אני מכיר כבר שני גורמים לפחות שמחכים לרגע מעבר החוק בדיוק בשביל זה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הצעת החוק שכבר עברה קריאה ראשונה, היא הצעת החוק הפרטית של ח"כ רצאבי.

הצעת החוק שמדובר עליה כאן היא זאת שעמלו עליה במשך 3-4 שנים האחרונות.

לפי מיטב הבנתי, עושים איחוד בניהם [אם אפשר בכלל לעשות כזה דבר, הברזתי מהשיעור הנ"ל כך שאני לא זוכר].

בכל מקרה, עד שאין חוק, אני לא יוצא לרקוד בתופים ובמחולות.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

I'll give you a call when I come to visit in israel next time and we'll go to check it out together, my dad currently has an Audi A3 1.8T but I'm trying to convience him to buy a WRX next time he buys a car... will be fun to kick around the track

...

:wink: Moti, who's dreaming waaay too much

פורסם

I'll give you a call when I come to visit in israel next time and we'll go to check it out together, my dad currently has an Audi A3 1.8T but I'm trying to convience him to buy a WRX next time he buys a car... will be fun to kick around the track

...

:wink: Moti, who's dreaming waaay too much

מוטי שחולם יותר מדיי.

וכל קהילת קארזפורום שחולמת על מסלולים מדבריים ומלאי אספלט חם ואיכותי כמו אצלך בתמונה.

wrx? לא חלשה מדיי ביחס למיאטה הסופר ספורטיבית שלך?

פורסם

Hey, I was being positive - dreaming for you guys to have a race track, I already have a few of them around here

We're talking dreams here, having a race track in israel that I can take my dad's car that he hasn't bought yet and I'm trying to convience him to buy, doesn't get much dreamier than that LOL... the WRX will fun to drive, just like many other cars... I'd dream out loud about my dad buying a miata but that's a little too wild of a dream, even for me haha

.Moti

פורסם

כל החולמים ובעיקר מוטי

תעצרו הכל וחכו בסבלנות

(הגיע הזמן לשיעור אזרחות קטן)

דבר ראשון תהליך העברת חוק במדינה הסופר בירוקרטית (שלא לצורך) שלנו יכול לקחת שנים, והוא עבר רק קריאה אחת שזה בסיס טוב אבל הוא צריך לעבור עוד שתיים

אני כמו כולם פה בעד מסלול מרוצים

אבל חייבים לחכות וגם כשיעבור החוק ויתחיל תהליך הבניה

שגם הוא יכול לקחת כמה שנים

אז תרדו כולכם לארץ כי זה יכול לקחת שנים (אני מקווה שלא)

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

ההבדל בין קריאה ראשונה לשניה ושלישית הוא שקריאה ראשונה בעצם מאשרת את הרעיון והתפיסה שיהיה חוק שכזה.

כאשר עוברת קריאה ראשונה, מוקמת וועדה שתפקידה הוא לנסח את החוק, ואת כל הסעיפים.

כמו ההגבלות, ההרשאות, הביטוח הדרוש, לפי איזה חוקים וכו'..

קריאה שניה (ושלישית שבד"כ באה ישר אחריה) הינן לאשר את החוק שהוועדה הכינה.

לרוב בין קריאה ראשונה לקריאה שניה (ושלישית) יש זמן של מספר חודש בו הוועדה מכינה את החוק.

בתקווה שעד סוף 2005 יהיה חוק מחוקק ומוגדר ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
סוף סוף!

אתם בטח הולכים להרוג אותי עכשיו

אבל אני ממש לא חושב שזה הולך להצליח בשנים הקרובות

(ואני ממש ממש ממש מקווה שאני טועה )

תראה, מסלול פורמולה אחת, לא יהיה פה בשנה הבאה וגם לא בעוד 5, אבל למה שלא יהיו מסלולי עפר למכוניות ראלי? ולמה שלא יהיה מסלול בנגב עם 50 מטר רוחב של אספלט וישורת של כמעט קילומטר למרוצי דראג? ומה לגבי מרוצי עבירות שטח של ג'יפים שסוף סוף יתחרו דלת לדלת ולא לבד נגד השעון?

(ואגב, כיום יש כבר מסלוי מרוץ לאופנועי מוטוקרוס וסופרמוטו ובקלות אפשר להגדיר גם מסלול לאופנועי אנדורו...)

הכל שאלה של "למה אתה קורא מסלול מרוצים" ומהן הגדרותייך למרוצים מוטוריים...:wink:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...