Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הספורט המוטורי - אוטוטו כאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ולמה שלא יהיה מסלול בנגב עם 50 מטר רוחב של אספלט וישורת של כמעט קילומטר למרוצי דראג? .......הכל שאלה של "למה אתה קורא מסלול מרוצים" ומהן הגדרותייך למרוצים מוטוריים...:wink:

Drag racing? give me a break! you can teach a fuckin' monkey to shift 3 gears while going straight... LOL

.Moti

פורסם

מישהו יודע להסביר איך חוק הספורט המוטורי ישפיע עלינו, הנהגים?

לא נראה לי שכולם פה ירוצו להתחרות כשיאושר החוק סופית...

הנהנים העיקריים יהיו בעלי הממון שיבנו את המסלול, נהגי מירוצים שיתחרו (כמה כבר יהיו...? 10? 20?) ואולי כמה "אוהדים" צעירים שילכו לממן את ההנאות של העסקנים.

אני אישית לא רואה שום דבר חיובי בחוק למעט השינוי בתפיסה שהוא מסמל.

dirty old man

need love too

פורסם

אני לא יודע מה איתך

אבל הספורט המוטורי יתרום לתרבות המוטורית בארץ

וככה אולי אבל רק אולי ניהיה קרובים יותר לאיזה מדינה באירופה

ועוד משהו, יהיה נחמד אם הנהגים יפרקו את עודף האדרנלין שלהם במסלול ולא על הכביש

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

Yoel - race track driving doesn't necessarily mean that it has to be a race, I run here with a few clubs that are organizing track days for ordinary people that want to take their normal street cars and take them to the race track to have a little fun, all in a nice controlled enviorment and with available instruction for beginners.. cost is normally between $100 to $200 a day and a lot of people come, you would normally find 50-60 cars divided to 3-4 run groups that are switching every 20-30 minutes, so normally a person would get about 2 hours of track time in a day... it's a lot, especially for beginners

You have a paramedic standing by and a fire truck just in case someone's car is catching on fire, there's a safety inspection to all cars to make sure that they are in safe operational condition and all beginners MUST have instructors with them in order to learn proper racetrack driving and manners, you need corner workers to work the flags on the track, they are the ones who communicate with the drivers on the track and they maintain top safety condition... it might be a bit hard to organize in israel in a first few times, but I'm sure that if someone starts this club and rent the race track once a month, he will get 50-60 people that will be willing to pay the money for it

.Moti

פורסם

מוטי, הבעיה היא שבארץ החוק החדש לא מאפשר למכוניות "רגילות" לעלות על המסלול.

בשביל לעלות על המסלול המכונית צריכה להיות בעלת רישיון "מירוץ"

:(

פורסם
מוטי, הבעיה היא שבארץ החוק החדש לא מאפשר למכוניות "רגילות" לעלות על המסלול.

בשביל לעלות על המסלול המכונית צריכה להיות בעלת רישיון "מירוץ"

:(

זה לא נכון. אם תעיין בחוק המעודכן (אתה מוזמן לקרוא את 40 ומשהו העמודים של פרוטוקול ועדת הכלכלה בנושא) תגלה שיש בו סעיפים שמתירים נסיעה במסלול סגור למכוניות בעלות רישוי רגיל ואפילו לנהגים ללא רשיון מירוצים.

(add lightness' (Colin Chapman'

• תוכן חדש...