Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני אתחיל בתיאור הבעיה, ואחר כך מה ניסיתי לעשות כדי לפתור אותה.

יש לי ADSL, בזק + בזק בינלאומי.

הראוטר שבזק מספקים (D-LINK DSL 2760U) משמש אותי כמודם נטו. בנוסף, יש לי ראוטר של EDIMAX BR 6478AC שהומלץ גם כמה פעמים כאן בפורום.

בדירה יש שני מחשבים, טלוויזיה, PS3 ואייפון. האייפון והמחשבים מחוברים אלחוטית אל הEDIMAX, השאר (TV + PS3) בכבל, גם כן אל הEDIMAX.

לצורך העניין, נאמר שברגע זה מחשב אחד מחובר עם כבל, האייפון והמחשב השני מחוברים אלחוטית. הטלוויזיה והPS3 מנותקים.

לאחר כשעה וקצת, המהירות בחיבור האלחוטי צונחת לרמה של אי יכולת שימוש. קצבים של 0.3 Mbps בהורדה...

באותו זמן שהמהירות ב WIFI נמוכה כל כך, המחשב שמחובר בעזרת כבל לראוטר נהנה ממהירות גלישה תקינה, זריזה ומגניבה.

REBOOT לראוטר (EDIMAX) פותר את הבעיה למשך תקופה קצרה, כאמור כשעה +-, וחוזר חלילה.

REBOOT למודם (DLINK) לא משנה את המצב.

הראוטר ממוקם מאחורי הטלוויזיה, יש מספיק אוורור, הוא והמודם לא מתחחמים, עוצמת הקליטה עומדת על 100% במכשירים האלחוטיים.

מה ניסיתי לעשות עד עכשיו:

במקום לתת לראוטר לבחור את ה CHANNEL אוטומטית, ניסיתי לעבור עליהן אחת אחת, בכל אחת הבעיה חוזרת בדיוק באותה צורה.

אני שולל בעיית מחשב כלשהי (וירוסים או דברים דומים), כי גם אם נאמר המחשבים כבויים, ניסיתי, לאחר השעה וקצת האייפון יראה מהירות נמוכה בבדיקה אלחוטית.

אני שולל עניין של שכן שחוגג על הרשת שלי משלוש סיבות. הראשונה, המהירות במכשיר שמחובר בכבל נשארת תקינה כל הזמן. השניה, יש סיסמא חזקה. השלישית, אני מסתכל על טבלת המכשירים שמחוברים לראוטר, רק המכשירים שלי קיימים שם.

לא ניסיתי עדיין להזיז את הראוטר מיקום. אני חושב שאם זה היה תלוי מיקום, המהירות ב WIFI מיידית הייתה נמוכה, ולא דועכת אחרי פרק זמן כלשהו.

טכנאי של בזק הגיע, בדק, סידר משהו בארון חשמל, טען שזה לא המקור לבעיה בכל מקרה. כמובן שהיא לא נפתרה.

שעות של שיחות עם נציגי השירות של הספק והתשתית לא הועילו (נתתי להם צ'אנס, למה לא).

הראוטר לא מגביל גישה לפי כתובת MAC.

המרחק של הראוטר מהמכשירים האלחוטיים הוא לא יותר מ5 מטרים, עם מקסימום קיר אחד שמפריד בינהם.

שימוש בDLINK כראוטר, ללא הEDIMAX מניב בדיוק את אותה ההתנהגות. כך שזו לא בעיית מכשיר, או ששני המכשירים דפוקים (?)

הצילו אותי ! :-(

אני ממש אובד עצות...

תודה.

עריכה אחרונה על ידי Caveman

!AWDSOME

• תוכן חדש...