Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט אונו צריכת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט אונו שנת 94 מנוע 1.1 FIRE ידני.

נסעי מכרמיאל לטירת הכרמל הלוך חזור וחזרתי לכרמיאל עם פחות רבע מיכל דלק

הוא לא שתה לי הרבה דלק?

חסכוני?

פורסם

בשביל לענות על כזאת שאלה צריך לדעת פרטים,האם המיכל היה מלא? כמה אנשים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

א. לא צריך לרשום "כנסו" בכותרת, זה לא משנה כלום.

ב. הפורום המתאים הוא הפורום הטכני ולא פורום רכב כללי.

ג. לא מודדים צריכת דלק כפי שמדדת. על מנת לקבל נתון אמיתי על צריכת הדלק מלא מיכל מלא, אפס את הק"מ במד, סע עד

שנישאר לך פחות מרבע מיכל ומלא שוב מיכל מלא. כעת חלק את מספר הק"מ שעברת בכמות הליטרים שתידלקת.

ככל שתחזור על הניסוי תקבל ממוצע אמיתי מדוייק יותר של צריכת הדלק.

פורסם
בשביל לענות על כזאת שאלה צריך לדעת פרטים,האם המיכל היה מלא? כמה אנשים?

היה לי קו אחד מחת לשלושת רבע מיכל.

והייתי אני ואמא שלי באוטו.

פורסם

הלך בערך חצי מיכל?

נשמע מוגזם,אבל כדי למדוד מדויק אני מצטרף למה שנאמר לך,תבדוק בשיטה הזאת ותדע האם יש בעיה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

הרכב שלך מיוחד והוא נוסע על אדי דלק...מנוע העתיד.:?

פתחת בשבוע האחרון עוד שני שרשורים כאלו (1, 2), ועוד אחד לפני 3 חודשים. קיבלת מענה לאיך מודדים צריכת דלק אבל לא טרחת להקשיב לו ולמדוד צריכה אמיתית. אפילו קיבלת תגובות המעידות על צריכת הדלק המשוערת.

ומעבר לכל, לא ברור מה אתה רוצה מאיתנו.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
לא הלך חצי מיכל מה הקשר?! וואיי.

הלך לי רבע מיכ כשגעתי לכרמיאל חזרה ולא חצי

מנסים לעזור לך ואתה עצבני?

ומילא זה,רשמו לך כבר תשובות ואתה לא מבין?

EPIC FAIL.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...