Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אינסייט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני מסכים. נסיעת מבחן חובה וזה בכדי להבין שנוחות הנסיעה כמו גם בידוד הרעשים, הראות לאחור ורמת הגימור שופרו ובאופן די ניכר החל מהשנה הקודמת. האינסייט החדשה נוחה יותר ושקטה יותר מקודמותיה. אני מאוד מחבב את האוטו הזה למרות שהדגם אותו אני מכיר מקרוב הוא מש.י. 2011 ולפני השינויים הנזכרים. החדש טוב יותר, נסיעת מבחן שערכתי עליו המחישה זאת בקלות. בחירה בהחלט טובה.

פורסם

נסעתי כחודש על הונדה אינסייט חדשה מושכרת ואין לי מספיק מילים לציין את האכזבה מהרכב.

היו לי הרבה ציפיות מהונדה בעיקר בתחום תצרוכת הדלק והזריזות אבל הופתעתי לרעה .

איכות נסיעה מזעזעת , איכות חומרים פשוטה ומושבים לא נוחים בכלל.

הדברים שהכי הוציא אותי מדעתי זה הגיר הרציף שגורם לרכב לצרוח בכל מאמץ או עקיפה שהרעש מאד מורגש ומאד צורם לאוזן,והמזגן שמפסיק את פעולתו בכל עצירה.

באמת שניסיתי לתת לרכב צ'אנס והחזקתי איתו חודש למרות שרציתי להחזיר אותו אחרי יומיים אבל בסוף נשברתי וחזרתי לקיה פורטה חדשה והרגשתי כאילו חזרתי הביתה...

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

אם הנסועה היא ברובה עירונית/פקקים - לך על אוריס\ג'ז. אם בינעירונית, סיוויק. לנו יש בבית סיוויק דור קודם, בעיר היא זוועה, נוקשה ובזבזנית, מחוץ לעיר היא מכונת שיוט כמעט כמו ספינה אמריקאית,(ועל הדרך גם חסכונית יחסית)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יצא לי לנהוג כמה עשרות אלפי ק"מ על אינסייטים טרום מתיחת הפנים של 2012 (ישבתי מאחורה גם לא מעט) וגם על ג'אז היברייד.

האחנסייט היא מכונית יותר טובה ממה שתקרא עליה בעיתונות.

4 מבוגרים יכנסו בנוחות בתנאי שאף אחד מהם לא גדול מאוד (אני 1.8 מ' רזה ולא הייתה שום בעיה), נוחות הנסיעה בסדר גמור (לאחר שיפור המתלים באמצע 2010), מושב הנהג גם לא רע, אך תנוחת הישיבה לא משהו ובנסיעות ארוכות כדאי לחלץ עצמות באמצע. שים לב שהרכב נמוך וכניסה ויציאה לאנשים מגודלים או מבוגרים עלולה להיות מעט לא נוחה.

ראות אחורה, אמנם דורשת הסתגלות, אבל אז היא סבירה ודווקא מראות הצד הגדולות עוזרות ועם חיישני רוורס הרכב יותר קל לתמרן כמעט מכל משפחתית אחרת, מה גם שאני מניח שמע' המולטימדיה כוללת גם מצלמה.

פנים הרכב פשוט, אבל מורכב היטב ולמען האמת בעשור-עשור וחצי האחרונים שמים יותר מידי דגש על מראה הפנים ולי זה נראה דיי מיותר במכוניות בסיסיות (גם נקודה זו שופרה במתיחת הפנים של 2012).

כוח מנוע לא חסר כל עוד לא נוהגים בה באופן תדיר באיזור הרי ירושלים או הגליל העליון, שם למנוע החשמלי נגמר המיץ דיי מהר ואתה נשאר עם מנוע בנזין חלש וגיר רציף שגורם לו לעבוד בטורים גבוהים וצווחניים.

מבחינת בידוד רעשים ועידון היא בהחלט נופלת ברוב המשפחתיות ה"אמיתיות", לי זה לא הפריע.

צריכת דלק עמדה לרוב על איזור 1:16-17 במשולב, ואלו היו רכבי נסיעות מבחן אז מדובר על מגוון נהגים גם מגוון סגנונות ותנאי נהיגה.

לגיר הרציף יש סטארט קלאץ', ולכן בהזדחלות בפקקים יש לפעמים טלטלות קטנות, לא כמו ברובוטית, בג'אז לעומת זאת יש ממיר מומנט והפעולה חלקה ביותר.

פעולת מערכת הטארט-סטופ מורגשת מבחינת רעש וטלטולים, לרוב הנהגים זה לא הפריע, מעטים התרעמו עליה.

כמו כן בימי הקיץ אין מנוס מלבטל את מצב ה"אקו" כדי להישאר עם מזגן עובד ביכולת מקסימלית וללא כיבוי בעצירות, בערב למשל אין בעיה וניתן להנות מחיסכון בדלק.

לסיכומו של עניין, האינסייט היא אופציה לא רעה למי שלא צריך משפחתית פול סייז, רוצה לחסוך בדלק ולא מעוניין לקנות דיזל או צרפתיות. בנוסף ובאופן מפתיע ביותר היא יחסית מהנה לנהיגה, היא מרגישה קלילה ומגיבה היטב בפניות, ולמרות אחיזה נמוכה יחסית מהצמיגים הצרים והירוקים וההגה המנותק (אך מדוייק) יש לה יותר פוטנציאל חיוכים מרוב המשפחתיות.

יש 2 סיבות לא לקנות אותה:

1. אוריס היברידית, מעולם לא נהגתי בה, אבל המע' ההיברידית שם מתוחכמת ומוצלחת יותר ולכן תהיה חסכונית יותר, במיוחד בנסיעות עירוניות או בפקקים.

2. הג'אז שחולקת המון מכללים עם האינסייט (מנוע ומע' היברידית זהים לחלוטין), מרווחת יותר לנוסעים, תנוחת הנהיגה והכניסה והיציאה טובות באופן משמעותי (מושב נהג בינוני מינוס) וקלה וחלקה יותר לתמרון בעיר. מחוץ לעיר המתלים מתגלים כלא מוצלחים (גם בעיר הם לא להיט), ההגה קל מידי, ובאופן כללי היא נעימה פחות ומשרה פחות ביטחון על הנהג מחוץ לעיר (רגישה לרוחות צד). היא גם חסכונית פחות מחוץ לעיר (כנראה בגלל הגובה וממיר המומנט, ויתרון המשקל מול האינסייט הוא 25 ק"ג סה"כ).

אם רוב הנסיעות הן בתוך העיר הג'אז (או יאריס היברידית) כנראה מציעות חבילה עדיפה,

ובמידה וכמות הנסועה לא מאוד גדולה ולא מגיעה ל20 א' ק"מ בשנה אני מאמין שהייתי מעדיף "להתפנק" בסיויק היקרה יותר או אפילו בג'אז רגילה (גם מאוד חסכונית ומתלים, הגה, נוחות ותא מטען עדיפים על ההיברידית).

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות, החלטנו לבטל את ההזמנה של האינסייט. נמשיך לחפש אחר רכב אחר בטווח המחיר הנ"ל. אם יש לכם הצעות כלשהן מוזמנים להעלות.

אין סיכוי שאצליח לשכנע את ההורים לקנות דיזל זה בטוח.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

למה לא?

שינסו נסיעת מבחן לפני שהם ממהרים לפסול.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני מסכים איתך, לגמרי.

אבל הם חושבים שנסיעת מבחן זה דבר מיותר. אז נאלצתי לקבוע לבד נסיעות מבחן בשבילי על מנת שאפסול להם רכבים. אז יצא שנהגתי על כל רכבי המיני כמעט (כי הם רצו ספארק חדשה) לפני שהם הודיעו לי שהם לא רוצים מיני אלא סופר מיני. ואז שוב, קבעתי נסיעות מבחן. הספקתי הפעם לסוע על האיביזה, ועל הקליאו לפני שהם אמרו לי שהם מחפשים משפחתית. לדאבוני, ממש אין לי זמן להתעסק שוב עם כל הנסיעות מבחן האלה, אני בתקופת מבחנים.

זה בטח יגמר בסיויק חדשה וזהו

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
למה לא?

שינסו נסיעת מבחן לפני שהם ממהרים לפסול.

למה צריך נסיעת מבחן ? הנה פסלו אוטו ראוי לגמרי, ודאי לא פחות מהאלטרנטיבות שמועלות כאן בתחום הסופר מיני, רק על סמך חוות דעת של חברים כאן ומבלי להתנסות בעצמם, אז באותו אופן מותר לפסול גם דיזל כי בטח מישהו כתב או מישהו שמע שדיזל זה מסריח ורועש.

פורסם

היי רועי, לא ידעתי שאתה מכיר את ההורים שלי. תודה שאתה משתף את כולם וחסכת לי לענות.

אני מניח שכשאתה עומד לפני קנייה בסדר גודל 130,000 שקלים אתה קונה רק עם השכל הישר, ולא נותן דגש למה שתרגיש איתו בנוח ולב שלם שקנית.

הם אולי הצטיירו כאן כזוג מבוגרים שלא מבינים כלום במכוניות וניזונים אך ורק משמועות. אז לא, זה ממש לא המצב. שניהם מנהלים בכירים עסוקים מאוד שאין להם אפילו שעה לפנות במהלך היום בשביל נסיעת מבחן. או בשביל התעסקות עם רכב לצורך העניין, בגלל זה הפילו את העניין עלי.

וכשצביקה כתב לי שמפסיקים לייצר את הרכב אז ביררתי את העניין לעומק והודעתי להם. הם פנו עם העניין לסוכן שביצע איתם את ההזמנה וכשראו שהוא מנסה להתחמק מתשובה ישירה ומנסה בכח לשמור על ההזמנה הם איבדו בו את האמון וביטלו את ההזמנה באופן סופי.

ושלא תבין לא נכון, אני באמת מסכים איתך. לכל הפחות צריך לתת לדיזל סיכוי וללכת לראות ולעשות נסיעת מבחן, אך לא אני זה שפותח את הארנק, זה הם. ולהם אין זמן להתעסק עם דברים חדשים, ומה עושים כשאין זמן לנסות דברים חדשים? הולכים לישן והמוכר שהוכיח את עצמו בעבר- הונדה סיויק. (יש לנו אחת בת 13)

• תוכן חדש...