Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

הרכב שלי (סיאט לאון 2012) מתחיל לרעוד באיזור ה-120-130 קמ"ש אז כמובן חשבתי שאני צריך לעשות כיוון פרונט.

אחרי שעשינו נסיעת מבחן קטנה עם הבן אדם מהמוסך, הוא אמר לי שצריך לשפץ את הציריות ברכב שלי ואמר לי שזה 900 ש"ח לכל אחת לא כולל עבודה של פירוק והרכבה + כיוון פרונט אח"כ.

אם עושים אחד ועוד אחד יוצא לי 1800 ש"ח על 2 ציריות + 400 ש"ח עבודה + כמה שעולה כיוון פרונט.

נניח סה"כ 2500 ש"ח. זה נשמע לכם כמו מחיר הגיוני ושפוי?

פורסם (נערך)

כדאי להתחיל דווקא מביצוע איזון גלגלים לכ הרביעייה ואולי גם לערוך סבב תחלופת גלגלים אם הרכב הגיע ל-40,000 ק"מ או עבר אותם. חזור לעדכן האם חל שינוי.

במידה ולא, והנך גר באיזור המרכז,גש למוסך רון,אפשר אולי להרכיב ציריות תחליפיות גרמניות OEM ולא חייב מקוריות.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כמה ק"מ הרכב עבר?

מוזר לי לשמוע שרכב שפחות או יותר שנתיים וחצי על הכביש כבר צריך לעבור שיפוץ ציריות.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם (נערך)

תאורטית הרכב שלי עלה על הכביש במאי (לא זוכר תאריך מדוייק) אז יש מצב שנשאר לי כמה ימים אם נותנים לי עד סוף החודש. אבל אפילו לא חשבתי על זה מרוב שאני כל כך "אוהב" את "הטיפול המסור" של צ'מפיון מוטורס (לא אכנס לפרטים אבל זה מנסיון אישי איתם)... בכל מקרה זה לא יותר בכיוון של בלאי טבעי? נניח ואני דפקתי את הגלגל במדרכה או שתיים שפגע

באיזון ודפק את הציריה, יטופל במסגרת אחריות?

--עריכה--

30,000 ק"מ, בדיוק שנתיים. בבעלותי בערך חצי שנה.

ואני לא חושב שרק כיוון יעזור פה כי הרעידה קוראת רק כשאני נותן גז מעל 120 ונעלמת כשאני עוזב אותו. פה הבודק הבין שזה לא רק הפרונט אלא הציריות (ככה הבנתי ממנו).

עריכה אחרונה על ידי IlyaT
פורסם (נערך)

ראוי שתבדוק אם ניתן להחליף במסגרת האחריות או במסגרת האחריות של רצון טוב שכן זוהי לא תקלה סטנדרטית ברכב הזה, בייחוד לא ב30K קילומטר (ועברו לי בידיים 3 סיאט לאון משנתונים: 2007,2009,2011).

אל תתעקש ואל תחשוב יותר מידי, תתחיל מהקל לכבד. ראשית, בדיקה ואיזון של הגלגלים. שנית, כיוון פרונט. עדיין לא הולך? פנה למוסך אחר (עדיף אצל רון) וקבל חוו"ד שניה+ הצעת מחיר. אחרי זה נסה כאמור, למצות את עניין האחריות.

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

--עריכה--

30,000 ק"מ, בדיוק שנתיים. בבעלותי בערך חצי שנה.

ואני לא חושב שרק כיוון יעזור פה כי הרעידה קוראת רק כשאני נותן גז מעל 120 ונעלמת כשאני עוזב אותו. פה הבודק הבין שזה לא רק הפרונט אלא הציריות (ככה הבנתי ממנו).

האבחון אכן הגיוני והבודק כיוון אותך נכון. הייתי ממליץ לך לגשש במכוני שיפוץ ציריות, זה עשוי להוזיל לך משמעותית את ההוצאות.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

יש אחריות שנה שלישית של היבואן ככה לפחות מרק10 טוען אז כנס לאחד ממוסכי המורשים ובדוק את העניין כי אם יש אחריות אז תקבל ציריות חדשות ולא משופצות

פורסם

לא אני טוען אלא הייבואן.

"

פולקסווגן מעניקה ללקוחותיה 3 שנות אחריות:

1. אחריות יצרן הניתנת על ידי היבואן הישיר – צ'מפיון מוטורס בע"מ, החל מתאריך ה- 19.2.2014, על פי תעודת האחריות ובכפוף לאמור בה ובתנאיה; תוקפה הינה למשך 24 (עשרים וארבעה) חודשים מיום מסירת הרכב, ואינה מוגבלת בקילומטרים.

2. בנוסף, ניתנת אחריות היבואן הישיר (צ'מפיון מוטורס בע"מ) לרוכש* רכב פרטי** מדגם VW פרטיות (למעט דגם האמארוק), לשנה שלישית, כהטבה, ללא עלות ו/או תשלום נוסף, בתנאי תעודת האחריות, התקפה ל- 100,000 (מאה אלף) קילומטרים מיום המסירה של הרכב או עד תום השנה השלישית, המוקדם מביניהם (להלן:"האחריות הנוספת").

שווי הטבה – הינה 1,700 ₪ כולל מע"מ. ניתן להמיר את שווי ההטבה במעמד הזמנת הרכב, בזיכוי כספי במלוא שווי ההטבה.

* רוכש, משמע – אדם הרוכש מהיבואן הישיר (צ'מפיון מוטורס בע"מ) רכב פרטי לשימושו האישי ולא לשימוש עסקי ו/או לצורכי עסקו. למען הבהר והסר ספק, "רוכש" אינו כולל חברות החכרת רכב (ליסינג), חברות השכרת רכב, ציי רכב גדולים, חברות בעלות צי רכב מעל ל- 3 כלי רכב ומוניות.

** רכב פרטי, משמע - רכב, שאינו ציבורי ו\או אינו רכב מסחרי, המיועד לשימוש אישי ולא לשימוש עסקי ו/או לצורכי עסק.

3. האחריות הנוספת הינה בתנאי האחריות המפורטת בחוברת האחריות, הנמסרת לבעל הרכב במעמד מסירת הרכב, וכפופה לאותם תנאים.

4. החברה רשאית להפסיק את המבצע בכל רגע נתון.

ט.ל.ח"

איזה כייף לי :)

פורסם

רק שכאן מדובר בסיאט ולא vw.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

אם טפלת ברשת של צמפיון סיכוי רב שתקבל אחריות רצון טוב

אם לא תתקשר לדיסקל ולמדביק ושאל כמה עולה שיפוץ צירייה לרכב שלך

פורסם

במקום להתעסק עם "רצון טוב" כל הזמן, למה שזה לא יהפוך לשנה שלישית אמיתית ?{אפילו עם תוספת תשלום קטנה בעת ההזמנה}.

ככה הם ירוויחו הרבה לקוחות חדשים.

פורסם (נערך)

שאלת השאלות שרק המשיח או הפאביה ידעו לתת תשובה לה [emoji6]

וברצינות, כי זה משאיר להם כנראה מקום לש״ד ולא מחייב. אם תשאל אותי, אין ספק שאחריות ל3 שנים מראש, או לפחות כאופציה בתשלום קטן, הייתה מבורכת. לצערנו, ליבואן הזה יש מונופול על מוצר טוב (וכן יש לו בעיות dsg וכו׳) וכדרך הטבע, ימשיכו לקנות למרות שירות טוב או לא.

בן.

עריכה: במחשבה שניה רק הפאביה.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

ROY:

פורסם

גם אתה בבורתך מפספס וגם מסיט את השרשור מעצם העניין לגמרי רק בשביל להתנגח

אז אסביר לך שוב תקרא לאט ואלי הפעם תבין

לא צמפיון ולא קרסו קובעים את תנאי האחריות אלא היצרן אותו הם מייצגים

עכשיו מה עדיף ? יצרן שנותן שלוש שנים אבל לא את הבולמים בשנה השלישית או יצרן שנותן רק שנתיים וזהו

אצל "קרסו" ....לפחות הצירייה הייתה בוודאות באחריות

• תוכן חדש...