Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לפני חודש בערך עשיתי עם הרכב נסיעה ארוכה לצפון ומאז כל פעם שאני נוסע עם האוטו אני בודק מים וחסר חצי בקבוק עד בקבוק הייתי אתמול במוסך עשה בדיקת לחץ ואין נזילה אז הוא המליץ להחליף פקק כי הגומיה והשסתום לא היו במצב טוב קניתי פקק חדש לא סיני והיום אני בודק שוב חסר מים.. ממה זה יכול להיות ? יש לציין שאין לי חום מנוע הכל זה מבדיקה שגרתית שאני בודק כל כמה ימים מים וחסר .. תודה למשיבים

פורסם

ברור שיש נזילה והבדיקה של המוסכניק כנראה הייתה חפיפניקית. לפעמים ניתן לראות נזילה רק כאשר המנוע עובד לכן תניח מספר עיתונים (תניח אבנים מסביב לעיתונים) מתחת לרכב ותניע את הרכב עד שיגיע לטמפ' עבודה ובדוק היטב את האיזור סביב משאבת המים וכול הצנרת.

בסוף אתה תמצא את הנזילה.

רצוי לא להמשיך לנסוע עם הרכב עד תיקון הנזילה.

איזה כייף לי :)

פורסם
אז לפני חודש בערך עשיתי עם הרכב נסיעה ארוכה לצפון ומאז כל פעם שאני נוסע עם האוטו אני בודק מים וחסר חצי בקבוק עד בקבוק הייתי אתמול במוסך עשה בדיקת לחץ ואין נזילה אז הוא המליץ להחליף פקק כי הגומיה והשסתום לא היו במצב טוב קניתי פקק חדש לא סיני והיום אני בודק שוב חסר מים.. ממה זה יכול להיות ? יש לציין שאין לי חום מנוע הכל זה מבדיקה שגרתית שאני בודק כל כמה ימים מים וחסר .. תודה למשיבים

מה המד אוץ ?

איך אתה בודק שחסר ואיפה במיכל עיבוי או ברדיאטור ?

פורסם

חסר בעיקר איפה שהפקק אבל גם איפה שהרזרבה לפעמים . וביום שישי גיליתי שיש מים שנוזלים מהדש בורד למטה איפה שיושב ליד הנהג אז כנראה שהנזילה זה משם .. מה מו מי אינלי מושג הסתכלתי לשם עמוק יש שם צינור אבל זה לא ממנו נוזל זה מאיזה מקום שם

פורסם

כנראה רדיאטור החימום נוזל, הוא יושב לרוב בתוך הדש-בורד, וזה סיפור מהת#$^$# להחליף אותו ברוב המכוניות.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

יש פיתרון אחר במקום להחליף ? חבר אמר שלחתוך את הצינור ולשים שעם או משו כזה .. אינלי מושגג בזה

פורסם

לנתק את שני הצינורות המחוברים אליו (מתוך תא המנוע) ולגשר ביניהם.

בחורף יקפאו לך הביצ#$%# , ולא יהיה חימום על כל המשתמע מכך.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

כנראה שקיימת נזילה ממחליף החום הפנימי. ניתן לעקוף ולבטל את מחליף החום אבל אז לא יהייה לך חימום בחורף.

פורסם

מוותר על החימום בחורף רק לא לשלם עכשיו אלף שקל על התיקון כבר שבעתי תיקונים איתו .. לפני חודשים קלאצ 2800 עכשיו גם זה .. יש לך רעיון איך פותרים את הבעיה הזאת?

פורסם

לא ממש. הגישה אל הרדיאטור הזה בד"כ מצריכה את פירוק הדש-בורד, העלות של הרדיאטור די זניחה, העבודה פה היא המכה הקשה.

אני יודע שקיימים כל מיני תוספים שמטרתם לסתום נזילות במערכת הקירור, אבל לדעתי זה לא בריא לאוטו (לך תדע מה עוד זה יסתום) ובכלל לא בטוח שזה יעזור.

ראה דוגמא שאני ביצעתי, והבן את היקף העבודה שנצרכת כאן.

פורסם
מוותר על החימום בחורף רק לא לשלם עכשיו אלף שקל על התיקון כבר שבעתי תיקונים איתו .. לפני חודשים קלאצ 2800 עכשיו גם זה .. יש לך רעיון איך פותרים את הבעיה הזאת?

לא תוכל להפשיר את האדים מהשמשות וזו הצרה העיקרית. המחיר של החלפת הרדיאטור עלולה להיות בין 2000-2500 שקלים.

גש לכול מוסך שמכיר את הרכב ויעשו לך מעקף.

פורסם

ארז ראיתי תפרויקט שלך עכשיו זה חתיכת עבודה הלוואי היה לי תזמן כמוך חח כמה עולה המעקף שמרק אמר ?

פורסם

ראית שרשור מ-2010 , היום יש לי זמן פחות ממך :-)

מעקף כזה זה שטויות, לא יקחו יותר מכמה עשרות שקלים, ואם יעשו את זה מספיק מהר גם לא יהיה איבוד משמעותי של נוזל קירור.

• תוכן חדש...