Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BOXIT - שירות עם פוטנציאל גדול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברת אמזון יש מכשירים כאלה בארה״ב וממה שהבנתי מאנשים שהתנסו בזה, שהפתרון ממש נוח.

מה שקורה אצלהם זה כשאתה בא להזמין הוא מציע לך אפשרות לאיסוף מיידי, כי למעשה הם כבר צופים מראש מה אנשים באיזור שלך מזמינים ומכינים באוטומטים האלו סחורות וכך במקום להתחיל תהליך של שינוע עד הלקוח, אתה מגיע ואוסף את המשלוח מיידית ללא זמן המתנה.

פורסם
לא ממש הבנתי איך זה עובד - איך אני נותן לשולח את הכתובת של התיבה?

אתה לא נותן לשולח את הכתובת של התיבה.

אתה נותן לו את הכתובת שלך בבית וחברת boxit כבר מנתבת את החבילה לתיבה הכי קרובה לכתובת שנתת. ערב לפני שהחבילה מגיעה אתה מקבל SMS שמודיע לך שאוטוטו מגיעה לך חבילה. בבוקר אתה מקבל SMS עם קוד סודי שאותו אתה מזין למכונה. נפתחת לך דלת, ובפנים מסתתר הכיסוי היוקרתי שהזמנת לאייפד.

מרוב התרגשות אני הגעתי לתיבה כמה שעות אחרי ששלחו לי את ה-SMS. מעניין מה היה קורה אם לא הייתי מגיע. לאן הייתה עוברת החבילה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ואיך הם יודעים לנתב חבילות לתיבה שלהם? הם פשוט יפנו לדואר ויגידו לנטב הכל לתיבה של בוקסיט? ואם זה דברים שכן מקבלים עם דואר ישראל (כמו דואר רשום וכאלה)?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אפשר לצרף לשירות חבילות שכבר בדרך ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בקישור שנתן כאן YUVK, אפשר לקרוא קצת על מצב הדואר בשנת 2006, ומאז המצב הורע, כי לפי מה שאני יודע

חלק מהסניפים אחודו וצומצמו, האוכ' גדלה, ובעיקר, מספר הפריטים שמגיעים מחו"ל עלה דרמטית.

מבחינת מס' נפשות ליחידת דואר, אנחנו במצב דומה למדינות כמו ברזיל וטורקיה, והיום יכול להיות שאף גרוע מהן.

אם אז עמדנו על 10,500 נפש ליחידה, היום זה בטח הרבה יותר, לעומת מדינות כמו צרפת - 3,500 נפש ליחידה,

בריטניה - 4150, ארה"ב - 8200, ארגנטינה - 6900, וברזיל וטורקיה עם 14,900 ו 16,900 בהתאמה.

זה לדעתי מסביר את המצב העגום שלנו מול משלוחי הדואר.

פורסם

BOXIT שייכת לFC ומתופעלת ע"י FEDEX ישראל.

במכונות הובאו מאנגליה לאחר בדיקה שלהן במשך שנתיים ובחינה איך השוק האנגלי קיבל אותן.

כיום הלקוח הפרטי לא יכול לבצע הזמנה של מוצר למכונה, אלא החלטה היא של הספק אשר נרשם לשירות.

המטרה הראשונית הייתה להגיע למצב שלא תיהיה כתובת בישראל שמרוחקת ממכונה יותר מ3 קילומטר, מה בסוף נסגר עם היעד השאפתני הזה כבר אין לי מושג.

פורסם

השתמשתי בשרות שלהם בנקודה שנמצאת ליד ביתי (כפ"ס).

המערכת שולחת SMS לאסוף את החבילה וניתן לאסוף אותה מהמכונה - מאוד נוח להגיע בסוף השבוע בשעות הערב ולאסוף את החבילה.

החיסרון היחידי, צריך לאסוף את החבילה תוך תקופת זמן קצרה - כך לפחות היה רשום בהודעת ה SMS

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אז אם אני נרשם לשירות שלהם עכשיו,וממשיך להזמין (מאיביי\אמזון\עליאקספרס\חנויות בעולם) לכתובת הרגילה שלי,אז BOXIT "ישברו" את הראש עם דואר ישראל ויקחו את החבילות שלי לתיבה שלהם? ואז אני רק אוסף?

בכל מקרה נחכה,בצפון יש רק חיפה וזה כמעט שעה ממני כרגע.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אתה לא יכול להרשם לשירות שלהם, זאת הבעיה. ההרשמה היא רק לבעל העסק, ואז הוא זה שעובד מולם ושולח לך את החבילה לתיבה.

אין שום מעבר דרך דואר ישראל.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
אתה לא יכול להרשם לשירות שלהם, זאת הבעיה. ההרשמה היא רק לבעל העסק, ואז הוא זה שעובד מולם ושולח לך את החבילה לתיבה.

אין שום מעבר דרך דואר ישראל.

אז למה זה טוב, אם ככה? אם אני לא יכול לקבל לתיבה משלוחים מאיביי/DX/אליאקספרס, זה לא שווה הרבה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כרגע לצרכן הפרטי אין אופציה להירשם לשירות (ואני מחדד, למקבל החבילה אין אפשרות) רק לשולח החבילה ישנה אפשרות להירשם.

חלק קטן מהספקים באיביי כבר נותנים את האופציה להזמין לשירות הBOXIT.

הייתרון שלו, אתה לא צריך לחכות בתור בדואר ולא מוגבל לשעות הפתיחה.

החיסרון הוא שאתה חייב לאסוף את החבילה תוך 24 או 48 שעות.

פורסם

לאסוף תוך 24\48 שעות זו פחות בעיה (אתה לא אוסף דואר אולי כל יום,אבל פעם ביומיים לא אמורה להיות נושא בעייתי)

אם השירות יהיה רק לעסקים,היתרון שלו נהפך לחסרון באותה מהירות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...