Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפים למובילים - WTF?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אבל יש בעיות אחרות שבגלל כל העניין הזה, אנחנו סובלים.

כשיש לך חברה/אישה ואתם לעיתים מבקרים במקומות אכילה קבועים יחסית וכו' או יחסית מכירים בערך במקום מגורייך את האנשים שעובדים במקומות שבהם אתם אוכלים, אתה לא תשאיר טיפ? בחייך, שנינו יודעים שכמו גדול, אחרת... השמועות, הדיבור מאחוריי הגב, ה"בושה" והלא נעים הזה ועוד מליון דברים אחרים, חוץ מזה שאשתך או חברה שלך תתן לך בראש גם כן. ( ללא ספק יש המון נשים וחברות שיתמכו בך, לא זאת הנקודה כן ).

זה כל העניין שבגלל כל הנושא הזה, אנחנו שבויים פשוט.

מה הגדילו לעשות בחלק מהמסעדות בכדי להיות "חוקיים" למען השם, הכניסו לי 10% טיפ מחושב לחשבונית המודפסת !!! תגידו... זה נראה הגיוני? כאילו אומרים מראש, א נו כן 10% בשביל טיפ שאף אחד לא שואל אותך.

ברור ומן הסתם שאתה לא חייב לשלם וכו' וכו', אבל שוב, במקומות די קבועים או מקומות שבהם אתה מרבה לבקר, אף אחד לא הולך לעשות את זה אז שלא יספרו סיפורים.

ובחשבוניות המודפסות של ה 10% אתה לעיתים מקבל שירות מאוד מאוד מאוד רגיל ובסיסי, שום ביג דיל.

היה לי עוד מקרה ברשת BBB, אחד הבחורים לקח לנו את זוג כרטיסי האשראי שלנו, ישבתי עם חבר... וכרגיל, נותנים אשראי ועל הסכום במזומן טיפ, רגיל לא?

ובכן, הבחור החליט על דעת עצמו להוריד לנו 15% טיפ על הארוחה, וואלה סבבה.

הבנתי את זה לאחר חישוב כשהיינו ברכב בדרך חזרה, אבל עדיין, לעשות מזה סצינה לא הייתי עושה שכן זה מקום די קבוע אבל שמתי לב שהתחלופה גבוהה שם לכן, בהחלט אתן בראש פעם הבאה, זה חייב להפסק מתישהו והגיע הזמן להפסיק את זה.

ברמנים סוגרים לי 8-10-12 אלף שקל נטו! והבחור שעושה מועדפת אחריי הצבא בתחנת הדלק, צריך לזרוק לו טיפים לכוס אחריי שהוא מגיש לו משקה, והיופי שהוא עוד זורק לך מטבעות קטנים בכוונה, במקום לתת שטר, פסיכולוגיה יפה והפוכה, הרי לא תתחיל לעמוד ולקרצף את השקלים או החמישיות מהמגש הקטן.

שליחי פיצה ( חבר'ה, באמת, מבלי לפגוע, כולנו עובדים כאן, עבדנו בהמון עבודות, בואו נהיה ריאליים ואמיתיים עם עצמנו לרגע ) עובדים בשכר + הפרשות + פנסיה + תנאים + ביטוח + עובדים על קטנועים של חברת דומינוס ! לא שלהם, אין דלק אין ביטוח אין כלום שיוצא מכיסם.

אז... בגלל שקצת חם בחוץ והוא יצא על הקטנוע בנסיעה של 5-10 דקות לתת לי פיצה אני צריך לזרוק לו עוד 10-15 שקלים על זוג משפחתיות? וואלק מליונר נהייתי או מה? ברור שיש בחורים טובים שמבינים, שיודעים שהטיפים זה מרצון טוב וכו' ומאוד מבינים את העניין, אבל עדיין, הם בתת מודע בגישה של " אני שליח פיצה, מגיעים לי טיפים" ושלא יספרו סיפורים.

שאותו שליח פיצה/סבל/מוביל/מאונן בכפייה יירדו ביום חורפי/יום קיצי של שרב ויתנו טיפים ומים למנקה הרחובות שלהם או בדיוק כשהמשאית זבל מגיעה לאסוף את הזבל, אתם יודעים, מה לא מגיע להם טיפ? נו באמת בחייכם, קמצנים.

למען השם, כשאני כותב את זה אני מטריף את עצמי יותר ויותר ומבין עד כמה עמוק בחרא אנחנו נמצאים.

ועוד אני מיום ליום שומע שמוקים מאוננים ובחורות בתחום שהטיפים כבר צריכים להיות 15%, אתם קולטים? 15%... כאילו בלאט... מה יש לכם ועדה או שר לכלכלה משלכם והעבירו חוק או הצעה לחוק שלא שמעתי עליה? אני כועס עוד יותר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אני עשיתי את הדברים מאוד פשוט:

כשעברתי לבית שלי (קומה שלישית בלי מעלית) העברתי בעצמי אל כל מה שיכולתי בכמה וכמה "נגלות" עם אבא ועם חבר שעזר במשך יום יומיים קודם למעבר.

דברים חדשים שקניתי כמו סלון, מזרון וחדר שינה וכאלה שדרשו הובלה - סגרתי מראש את המחירים ודאגתי שיצויינו על החשבוניות, כל מוביל היה פוגש את החשבונית עם סיום עבודתו והיה רואה מה סוכם שחור על גבי חשבונית וכך היה מקבל - לא שקל יותר.

אצל ההורים שלי היה אחרת, יש להם פסנתר ומעבר לזה שהם שילמו המון על הובלתו (וזה אחלה ובסדר) כשהמובילים באו לאבא שלי עם דרישה לעוד טיפ, הוא ידע מראש והוציא מול המנהל שלהם (אחרי העבודה כמובן) חמישים שקלים בודדים שכביכול "נשארו לו" ונתן עם חיוך (מעבר לבקבוקי קולה קרים שהוכנו מראש).

במקרה אחר, חבר שלי עשה העברה של תכולת בית ולא סגר כלום מלבד מחיר ההובלה, אחרי שהערתי לו על זה שייקרעו אותו בטיפ ועניינים הוא עשה משהו מאוד פשוט, היות והוא עובד בתחום הביטחון ונושא עליו (ברישיון מטעם העבודה וכחלק ממנה) גלוק באופן קבוע, הוא הסתובב עם הנשק עליו בנדן באופן דיי בולט כל בוקר ההובלה, הפלא ופלא, לא ביקשו ממנו שקל מלבד מחיר ההובלה עצמה.

אם חכמים, לא נדפקים ולא נסחטים - פשוט וקל.

אגב, בנושא המסעדות וכו', מעולם לא לקחו לי טיפ בחשבונית והייתי "מעלה על טיל" מלצר שהיה עושה את זה,

אני משאיר תמיד 10-12% במסעדה, 15% אם היה פנומנלי. בברים\פאבים לא משאיר כלום, אני אתייחס לזה שפתחו לי בקבוק משקה כחלק מהכשרת העובד והגדרות התפקיד .. :|

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

באשדוד יש לא מעט מסעדות ומקומות אשר הכניסו את הטיפ לחשבונית מודפסת. עצוב.

פורסם

הכי חוצפה היה שהייתי בהפלגה של מנו ספנות.

החוצפנים האלה משאירים 3 מעטפות בחדר בלילה האחרון(טיפ ל1 טיפ ל טיפ ל3),שמים קופסת טיפים בחדר אוכל ועומדים הטבחים בלילה האחרון ותוקעים מבט בכל מי שלא שם משהו בקופסה.

חוץ מזה שהאניה מזעזעת וגם השירות ולא השארתי שקל,ממש רתחתי על זה ומאז לא הפלגתי איתם יותר.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
כן אבל יש בעיות אחרות שבגלל כל העניין הזה, אנחנו סובלים.

כשיש לך חברה/אישה ואתם לעיתים מבקרים במקומות אכילה קבועים יחסית וכו' או יחסית מכירים בערך במקום מגורייך את האנשים שעובדים במקומות שבהם אתם אוכלים, אתה לא תשאיר טיפ? לא

בחייך, שנינו יודעים שכמו גדול, אחרת... השמועות, הדיבור מאחוריי הגב, ה"בושה" והלא נעים הזה ועוד מליון דברים אחרים,

אה,התבלבלת ידידי,אני מאלה שלא מעניין אותם מה אחרים מרכלים\מדברים עליו מאחורי הגב - שייהנו (גם ככה אנשים משועממים,שיהיה להם נושא שיחה)

חוץ מזה שאשתך או חברה שלך תתן לך בראש גם כן. ( ללא ספק יש המון נשים וחברות שיתמכו בך, לא זאת הנקודה כן ).

שתנסה.

זה כל העניין שבגלל כל הנושא הזה, אנחנו שבויים פשוט.

אנחנו לא,שוב פעם - זו לא חובה,ונתון לחלוטין לשיקול דעתי (אם קבלתי שירות לעילא ולעילא,אהלן וסהלן,אבל סתם ככה כי זה "בנורמה"? לא בבית ספרי)

מה הגדילו לעשות בחלק מהמסעדות בכדי להיות "חוקיים" למען השם, הכניסו לי 10% טיפ מחושב לחשבונית המודפסת !!! תגידו... זה נראה הגיוני? כאילו אומרים מראש, א נו כן 10% בשביל טיפ שאף אחד לא שואל אותך.

אבוי למקום שיעשה לי תרגיל כזה,ביטול עסקה במקום,ותאמין לי שאני יודע להיות עלוקה כמו שכתוב (אלא אם כן הייתי מקושר לאיזה טייקון על והכסף היה צומח לי מה***,אז שייהנו)

תשובות באדום,הכל ניתן לשינוי,אתה רק צריך לעמוד מאחורי דעתך ולפעול בהתאם - כמה פשוט,ככה קל.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...