Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ממש לא ממליץ

הרכב שלי ללא עבר תאונתי למעט מכת חניה קלה וכך גם נמסר לקונה הפוטנציאלי . הרכב נבדק כ 15 דקות ברוטו כולל הרישום והחיבור למחשב ( כשתי דקות מתחת לרכב ). לאחר מכן יצא לנסיעת מבחן וחזר אחרי חצי שעה!!! לאן נסע אין לי מושג רק שהרכב חזר ועל הגלגלים בוץ

בדוח הבדיקה קטל את הרכב מבחינת השילדה ( "נזק בעל משמעות גבוהה" ) והמוכר כמובן התחרט ועוד האשים אותי שהסתרתי ממנו מידע על תאונה. שאלתי את הבודק איך הגיע למסקנה כי הרכב עבר תאונה ותשובתו - לא אמרתי שהרכב עבר או לא עבר תאונה, אני מציין את העובדות. חשוב לציין כי את מעטה ההגנה של המנוע מלמטה לא פרק ולכן לא הצלחתי להבין איך בבדיקה כזו שיטחית הגיע למסקנה כי יש נזק משמעותי לשילדה...

יומיים מאוחר יותר בדיקה נוספת במכון ברעננה, בדקו באופן יסודי ( 40 דקות בדיקה במכון ועוד 15 דקות נסיעת מבחן )והפעם פרקו את מעטה ההגנה ולמרות זאת, ראה איזה פלא. השילדה תקינה לחלוטין למעט "נזק לשילדה בעל משמעות נמוכה" והרכב נמכר במחיר שדרשתי

אני מאוד התאכזבתי מחוסר המקצועיות של מכון אהרון. יתכן שמדובר בפרוש לא נכון של מראה עיניים ? יתכן ומה שמכון אחד אומר א' מכון שני יגיד ב', יתכן. אבל כיוון שנוכחתי בשתי הבדיקות וראיתי מה זו בדיקה יסודית ומה לא, זו התרשמותי.

עריכה אחרונה על ידי ophir555
פורסם

מבדק ברח' מגשימים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מכון "מבדק" בהרצליה פיתוח מקצועי מאוד.

15 דק' מפ"ת והמון שקט נפשי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם (נערך)

אם אני רוצה לבדוק רנו מגאן 2 2008 . 'מבדק' בהרצליה מתאים ?

או יש משהו בראש העין פתח תקווה דווקא לדגם הזה?

ואיך יד יצחק ראש העין? פשוט חבר המליץ (באופן כללי) .

עריכה אחרונה על ידי RROONNII30
פורסם

במקרה נתקלתי במכון הזה ומאז אני וחברים שלי רק שם:

מבדקי רכב - מכון בדיקות רכב ומוסך

התעשיה 6 , רעננה

טלפון:09-8657995

זה לא שייך לשום רשת והבעלים הוא איש מקצוע עם ידע רב ויחס ראוי.

גם משפחתומתית, גם רכבי ספורט מפשוט עד להזוי - הוא פשוט מכיר הכל.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

עם "יד יצחק" יש לי נסיון רק כמכון רישוי, ואם התפקוד שלו כמכון בדיקות טוב כמו זה של מכון הרישוי - אז בהחלט אפשר לנסות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...