Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

ברשותי יונדאי גטס שנת 2006 מנוע 1400.

לפני כמה ימים נדלקה לי נורה של check .

ניגשתי למוסך שלי והתגלה שזה חיישן של טמפרטורת גיר. זה נבדק לעומק עם הסקאנר ונראה שהחיישן מגיב. התקלה אופסה ויצאתי לדרך ... היום בערב שוב נדלקה לי הנורה של check . אני מעריך שזה אותו דבר. יש לי כמה שאלות בקשר לחיישן הזה.

האם הוא קריטי לתפקודו של הגיר ? כי אני לא מרגיש שום שוני מאז הופיע התקלה. האם אני חייב דחוף להחליף אותו כי זה יכול לעשות נזק לגיר או שאפשר לחיות עם זה כמה חודשים? מה העלות של החיישן הזה ?

אשמח לדעת גם מה התפקיד שלו במערכת.

תודה .

טל

פורסם
שלום .

ברשותי יונדאי גטס שנת 2006 מנוע 1400.

לפני כמה ימים נדלקה לי נורה של check .

ניגשתי למוסך שלי והתגלה שזה חיישן של טמפרטורת גיר. זה נבדק לעומק עם הסקאנר ונראה שהחיישן מגיב. התקלה אופסה ויצאתי לדרך ... היום בערב שוב נדלקה לי הנורה של check . אני מעריך שזה אותו דבר. יש לי כמה שאלות בקשר לחיישן הזה.

האם הוא קריטי לתפקודו של הגיר ? כי אני לא מרגיש שום שוני מאז הופיע התקלה. האם אני חייב דחוף להחליף אותו כי זה יכול לעשות נזק לגיר או שאפשר לחיות עם זה כמה חודשים? מה העלות של החיישן הזה ?

אשמח לדעת גם מה התפקיד שלו במערכת.

תודה .

טל

חיישן טמפ' גיר קובע את אופי העברת ההילוכים ולחץ השמן

אם התקלה אקראית יותר סביר שזה בעיית מגעים או חווט ולא חיישן

פורסם

מאור היום אני אלך שוב למוסך ואראה מה המס' תקלה.

אם זה אכן החיישן כמה אמור לעלות לי התיקון ? +-

החלפת החיישן הזה היא מסובכת ? איפה הוא נמצא ? בתוך הגיר או שהוא נגיש יחסית ?

פורסם

אם מדובר בקוד תקלה p0711 זה אכן בעייה בחיישן טמפרטורת נוזל תיבת ההילוכים. אם אינני טועה הוא יושב בגיר עצמו כלומר צריך להוריד אגן שמן גיר והוא מתגלה.

פורסם

אכן זה הקוד . אז זה גורר גם החלפת שמן גיר ופילטר שמן כי גם ככה תכננתי להחליף בטיפול הבא.

יש למישהו הערכה לעלות הטיפול ?

פורסם

צור קשר עם יו דאי שופ ותקנה אצלם את השמן גיר שעלות 4 ליטר היא סביב ה 180 שח לפי בקבוקים של ליטר כל בקבוק סביב ה 45 שח. לגבי החיישן תבדוק אצלם וגם כן תזמין ורק את העבודה את יכול לעשות במוסך או לבד ואתה תחסוך על כך לא מעט כסף.

פורסם

כן בקשתי הצעת מחיר מיונדאי שופ לשמן ולחיישן. מחירו של החיישן הזה 75 ש"ח לפני מעמ. בעוד כשעתיים אני אחזור למוסך ונראה מה הגזר דין . הוא רוצה לבדוק אולי משהו משבש את העבודה של החיישן לפני שהוא מחליף אותו.

• תוכן חדש...