Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד מספר חודשים חברה שלי טסה לברזיל לבקר את המשפחה שלה, על הדרך היא רצתה להביא לי 100% קרנובה מכיוון שהיא נורא נפוצה שם (תכשירי טיפוח לרכב, לשיער וכו,)..

יש לי מה לעשות עם זה?

תודה (:

פורסם (נערך)

קארנובה טהורה לא ממש נפוצה שם בדיוק כמו שהאייפון אינו נפוץ בסין למרות שהוא מיוצר שם. באזורים בהם מייצרים את הקארנובה, לא תמצא תיירות בדרכ. באזורים בהם ישנה תיירות מחירי הקארנובה לא יהיו זולים יותר מאשר לקנות אצל מפיץ גדול במדינה אחרת. וכן כמובן שתוכל לרכוש גם בארץ במקומות בהם מוכרים חומר גלם לענפי הקוסמטיקה,לא חסר כאלו ולפעמים זה יצא זול יותר.

לא תוכל לעשות עם הקארנובה הרבה, אולי סוכריות גומי.. שזה הרבה יותר קל מלנסות להכין ווקס איכותי.

אבל גם זו אופציה, אם יש לך זמן ולרצון תוכל לנסות להכין ווקס ביתי. מניסיוני הזמן והחומרים לפעמים יוצאים יקרים יותר מאשר לרכוש ווקס בחנות אבל זו בהחלט חוויה מעניינת. כמובן שתצטרך עוד מרכיבים רבים.

בפורומים הזרים תמצא המון מידע בנושא הכנת ווקס ביתי.

בהצלחה

עריכה : אולי השרשור הבא יעזור לך

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=519171

עריכה אחרונה על ידי Kenworth

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

מה לגבי מריחת קרנובה ישירות על הרכב ולאחר מכן יישום סילנט? אפילו לי זה נשמע מופרח אבל לא עולה לי כסף לשאול (;

פורסם

דבר ראשון קארנובה מיישמים מעל סילנט ולא להפך.

דבר שני מריחת קארנובה גולמית מבלי שעברה תהליך עיבוד זה כמו למרוח על הרכב פתיתים או חצץ.

זה לא בדיוק "למרוח" כי החומר לא ניתן למריחה במצבו הגולמי.

תקיש בגוגל קארנובה ותראה איך זה נראה, או שתציץ בלינק שצרפתי.

אתה שם לב שלא מדובר בחומר משחתי נכון?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
דבר ראשון קארנובה מיישמים מעל סילנט ולא להפך.

דבר שני מריחת קארנובה גולמית מבלי שעברה תהליך עיבוד זה כמו למרוח על הרכב פתיתים או חצץ.

זה לא בדיוק "למרוח" כי החומר לא ניתן למריחה במצבו הגולמי.

תקיש בגוגל קארנובה ותראה איך זה נראה, או שתציץ בלינק שצרפתי.

אתה שם לב שלא מדובר בחומר משחתי נכון?

עכשיו כן ^_^״

תודה רבה!

• תוכן חדש...