Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מחפש רכב שיענה על כמה קריטריונים:

צריכת דלק סבירה (1/11),מרווח,תא מטען טוב ופרקטי- ז"א רכב 5 דלתות בלבד, עלויות ביטוח מקיף לא גבוהות.

תקציב סביב ה60K גמיש.. יד שניה כמובן.

אני לא ממש סגור על קטגוריה,מה שבטוח- לא רכב קטן מידי.

האופציות שעלו עד כה:

1. הונדה סיוויק האצ'בק (2009/10)

2. הונדה ג'אז (2011)

3. ניסאן נוט

4. פורד מונדאו 5 דלתות (פשוט כי זה רכב גדול במחיר יחסית נמוך)

אשמח לשמוע את החסרונות בכל בחירה,למרות ההבדל בין הקטגוריות.

ועוד הצעות העונות על הדרישות יתקבלו בשמחה!

פורסם

שכחת את הנפוצה ביותר שעונה בדיוק לדרישותיך - יונדאי i30.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמובן שלא שכחתי,אלא בתקציב הזה אני מקבל את הדגם הקודם שאינו איכותי מבחינת גימור (וגם אחיזה..),היה לנו אותו בליסינג,ויש לנו את החדשה בליסינג.. וזהו הבדל גדול. כעת כשאני מעוניין לקנות בצורה פרטית,אני כבר לא אקח את הדגם הקודם,בנוסף לבעיית הסחירות.

אם כי בשורה התחתונה זה רכב מעולה שנותן תמורה למחיר.

אז ירד הi30...

פורסם

איכות הגימור של ה-I30 הקודמת בסדר גמור וגם האחיזה. הסחירות דווקא גבוהה יחסית והרכב דיי מבוקש, גם יוצאי ליסינג.

ג'אז וסיויק מהשנתונים המבוקשים לא נכנסים בתקציב, רק הדגמים הרובוטיים הישנים יותר.

הנוט נופלת כמעט בהכל מה-I30 אולי למעט שימוש עירוני נוח יותר בזכות מימדים קטנים יותר.

פורד מונדאו לא תעמוד בדרישה שלך לצריכת דלק סבירה.

בתקציב הזה תצטרך לבחור בין משפחתיות קומפקטיות לסופר מיני.

במשפחתיות תוכל לבדוק את הגולף, I30 שכבר הוזכרה, מאזדה 3 האצ'בק, פורד פוקוס האצ'בק או פיג'ו 308.

באמצע בין המשפחתיות לסופר מיני אפשר למצוא את סוזוקי SX4 האצ'בק - אפשרות לא רעה בכלל.

בסופר מיני אפשר לבדוק את הסוזוקי סוויפט, סקודה פביה, סיאט איביזה, מאזדה 2, יונדאי I20 וגם פורד פיאסטה.

אם משפחתית זה הכיוון אז אני אישית הייתי בוחר ב-I30, ה-SX4 גם לא רעה בכלל אבל יש לה חסרונות כמו 4 כוכבים בלבד במבחן ריסוק.

פורסם

בהשוואה לi30 החדשה,הקודמת נחותה מאוד. התחושה בפלסטיקה,ה4 הילוכים,מתלים שלא אוחזים טוב בפניות (בהשוואה לקרוז למשל).

גולף יקרה לאחזקה,וביטוח יקר.

מאזדה3 יחסית לגודלה צורכת הרבה דלק.

פוקוס מהשנתונים האלו גם לא נותנת תחושה טובה.

סוויפט זה מה שיש לנו עכשיו בליסינג,והתא מטען כ"כ קטן שבלתי אפשרי להכניס אליו משהו.

SX4 ממש מפריע לי קורת הA שלה שמסתירה את שדה הראיה.

כל השאר לא עונות על הדרישות.

פורסם

היא אכן נחותה מהדגם החדש (לא מאוד) אבל ביחס לאפשרויות בתקציב שלך היא טובה. האחיזה של הקרוז לא טובה משל ה-I30, כנראה שנהגת ברכב ליסינג עם צמיגים סוג ב'.

אני מחזיק גם מאזדה 3 וצריכת הדלק שלה גבוהה רק בחצי קילומטר לליטר מה-I30.

מה התחושה שקיבלת מהפוקוס? היא דווקא נוחה ושקטה ומאוד נעימה בסך הכל. אם ביצועים הם הבעיה ניתן לבדוק את דגם ה-2 ליטר.

פורסם

השאלה היא האם ההונדות עדיפות...הונדה תמיד נתנה לי תחושה טובה,איכותית,ושמירת ערך.

הצמיגים זה המקוריים שהגיעו עם הרכב,כך שאיני יודע מה הרמה שלהם,גם בi30cw החדשה יש אותה תחושה של איבוד אחיזה בבין עירוני,ותילתול והתרסקות בכל במפר ברחוב. (אפשר גם לראות את זה בזמן שמעמיסים בתא המטען משקל כבד,הרכב על הג'נטים.)

המזדה3 האחרונה שהייתה לנו- הייתה 2005,כך שאני לא יודע מה הצריכה היום מעבר למידע באתר KML.

פוקוס בגירסה הקודמת הייתה מיושנת מבפנים,ולא קלילה לנהיגה. גירסת ה2 ליטר נדירה מידי.

אוקטביה 1.2 יקרה במקיף כמו כל אוקטביה?

• תוכן חדש...