Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישית אני חושב שאוירה נעימה ברכב תהיה אוירה נקייה בלי כל הפיצ'פקס האלה שהעלו פה גם בצחוק וגם ברצינות.

אתה צריך לדאוג שהרכב יהיה נקי מבפנים, לשים עץ ריח טוב וזהו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

פותח שרשור, אני מזדהה עם התחושות שלך וגם אני עוד במסע לשיפור האוירה והאיבזור הקל ברכב.

כשהוא מגיע "סטוק", הוא מאוד נקי מבפנים.

הרכב בצבע אדום חיצונית ויש כמה מוטיבים אדומים קלים (קלים מדי לטעמי) בפנים הרכב.

הוספתי כיסוי הגה אדום-שחור-מעט דמוי ניקל, הוספתי כריות לחגורות בטיחות, שחורות עם הכיתוב seat באדום ויש עוד כמה דברים קטנים בדרך שישפרו את המראה הפנימי ויוסיפו מעט מאפיינים אדומים לשחור המשעמם שמגיע מהמפעל.

קניתי קונסולה מרכזית שמונחת בין 2 הכסאות, וקניתי לה תוספת עליונה בעלת דוגמאת רשת אדומה-שחורה על מנת שיתחבר עם ההמשכיות שאני מחפש של הצבעים אדום-שחור שזה מאוד יפה בעיני.

מבחינת שמע, החלפתי את המערכת הסטנדרטית במערכת מולטימדיה, לא יקרה במיוחד, אבל אחת שביכולתה להפוך את חווית הנסיעה למהנה יותר.

בקרוב כשכל האיבזור יגיע מ ebay, שזה כמובן מיד מצביע על כך שזה לא צריך לעלות הרבה כסף, אפרסם שרשור נחמד עם כל השינויים והתמונות לפני-אחרי.

עריכה אחרונה על ידי sharki25

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם (נערך)

גם הרכב שלי מ95, תשאב אותו כל שבוע, תנקה מבחוץ כל שבוע-שבועיים, חלונות ומראות שיהיו נקיים תמיד.

תעביר מטלית לחה טוב טוב על כל הפלסטיקה ברכב כל שבוע (אני חי בדרום יש הרבה אבק)

את השטיחים תשטוף פעם בשבועיים בלי להתקמצן בשמפו.

פחית ריח תעזור.

לגבי כל השטויות והצעצועים, אני לא סובל, אני מעדיף שהרכב יהיה נקי וריק.

מה שכן, תוסיף לדים לבנים במקום התאורה הצהובה, וגם פה שלא יהיה בהגזמה כמו ילד בן 12.

אצלי זה תלוי בתקופה, בתקופות שהייתי עסוק מאוד הרכב היה מלא אבק, בקבוקי קולה, אכלתי הרבה ברכב, כוסות קפה ועוד..

בראש שלי לפחות, שהרכב נקי יותר כיף אני יותר מכבד את הרכב ולא מתגרזן איתו בנהיגה.

שהוא מלוכלך אני מרגיש כאילו אני בעזה.

עריכה אחרונה על ידי nir100
  • תוכן חדש...