Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את הטובות כולם מכירים, אוסיף אחת גרועה, מיקה ישפרו מודיעין. תדלקתי שם פעמיים בהפרש של כמה חודשים מתדלוק לתדלוק, בשני המקרים הרכב עבד לא חלק וסחב פחות טוב באופן מורגש. זה לעומת התחנה הכמעט קבועה שלי, מבוא שומרון.

לבוא עם הנחה כזאת זה שגוי, יש כל יום אנשים שמצטרפים לתחום המכוניות הספורטיביות ואני בתוכם (עד היום הייתי עם אופנוע סופרספורט ותדלקתי שם 95) ואני חושב דיי חיוני :) שיהיה איזה שרשור שיאגד את התחנות המומלצות לתדלוק של 98, לא ?

"נאה דורש נאה מקיים"

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האם ברכבי אני צריך למלא 98??? עד עכשיו מילאתי רק 95 והכל תקין

אם לא אמרו לך אחרת אז 95. בהינתן ואמרתי את זה, עדיף למנוע דלק נקי יותר תמיד. שאלה של עלות תועלת. עוד דבר, לא ניסיתי בעצמי אבל שמעתי וקראתי לא מעט שדלק נקי יותר מוסיף כמה סוסים לרכב.

פורסם
אגב יש לכם אפליקציה מומלצת לתחנות דלק שמציינת לגבי דלק 98 ? איפה יש ואיפה לא ?

חיפשתי רבות אפליקציה\אתר ולא מצאתי. אשמח אם תשתף כשתמצא.

פורסם
אם לא אמרו לך אחרת אז 95. בהינתן ואמרתי את זה, עדיף למנוע דלק נקי יותר תמיד. שאלה של עלות תועלת. עוד דבר, לא ניסיתי בעצמי אבל שמעתי וקראתי לא מעט שדלק נקי יותר מוסיף כמה סוסים לרכב.

דלק 98 לא נקי יותר, אין קשר בין אוקטן לנקיון.

פורסם

יש אפליקציה בשם פולטאנק שנראת נחמד, רצוי שיפור שם. אבל אם אפשר לעדכן ידנית או לשלוח למפתח שיוסיף זה יכול להיות מעולה..

אני כנראה ארד מה 98 כי באזור השרון/ צפון השרון הוא לא כזה פופולארי ואלה שכן יש להם עפים עם המחיר לרמה של מעל 7 ש"ח..

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

אם פ"ת קרוב לך אז בתחנת דלק ח"ן יש תעריף טוב ל98 (לא זוכר כמה בדיוק, תדלוק הבא אגיד לכם)

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
ביציאה הצפון מערבית של כפר סבא,לפני העליה לכביש 4 שדרות מנחם בגין . תחנת סונול של יונה אברך ,ה98 הכי איכותי שמילאתי בארץ ..אחרי שניסיתי הרבה תחנות בארץ במיוחד באזור המרכז כולל "המומלצות של הפורום" אף אחת לא ברמה של ה98 שלהם. הרכב אקורד טייפ אר שהיה לי 9 שנים ,היה כמו מעבדת 98 וישר הורגש השינוי לטוב או לרע .הדלק שם לא זול אבל אפשר לקבל כרטיס הנחה ל98 בלבד בשקל ,שקל ועשרה פחות לליטר. אני לא מחליף!! https://plus.google.com/118063438749566809035/about?gl=il&hl=iw

איך ניתן לקבל כרטיס הנחה בתחנה הזו?

פורסם

אם אני ימלא עכשיו 98 ישאר נגיד 5 ליטר של 95 האם זה שיש ערבוב של שניהם מסוכן?

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

טוב אז הדבר הכי קרוב להנחה משמעותית שאני רואה זה לעשות כרטיס אשראי ל YOU מה שנותן 1.3 ש"ח הנחה בתדלוק של 98..

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

עדכון, הצלחתי להגיע ל 2 ש"ח הנחה בתחנת דלק סונול בצומת רעננה וכפר סבא(בקניון הירוקה) מה שמוריד את המחיר תדלוק נכון להיום ל 6.15 ש"ח

"נאה דורש נאה מקיים"

• תוכן חדש...