Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום גילתי שסתם זלזלתי באוקטן 98 בארץ,השינוי שהוא חולל במנוע שלי מורגש ביותר. ובהחלט שווה את השקעה הכספית הנוספת,

ידוע לי כי תחום ה98 הוא מעט כמו במערב הפרוע,

לכן רצתי לקבל מעט אינפרמציה בעבור תחנות שמוכרות דלק איכותי,ואיך ניתן להשיג את כרטיס התדלוק אשר מקנה הנחה יפה.

איזורים הרלוונטים עבורי הם,

דרום השרון (הרצליה רעננה כפר סבא) תל אביב כמובן,וכביש 1 או תחנות בכניסה לירושלים.

תודה לעונים.

Porsche 944 turbo

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי יצא לתדלק 98 בצומת בילו , בתחנת דור אלון שבעקרון 2000 מול יוחננוף. כרטיס הנחה של YOU (סופר מרקט מגה ודומיהם) העניקה הנחה יפה של כ30 שקל למיכל דלק מלא.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

2 תחנות בחולון: תחנת דלק מבוא שומרון, ותחנת דלק סונול שערי חולון.

2 תחנות דלק שבהן תמצא 98 באיכות מעולה, תחלופה גבוה, כ-30 אגורות +- מעל 95 בשירות עצמי.

המון רכבים ספורטיביים מתדלקים בשתי התחנות האלה, והן "שם דבר" בכל הקשור לאיכות הדלק/מחיר (ב-98 אוקטן).

אישית מתדלק בשתיהן, 0 תיקוני הצתה, לאורך זמן.

"יאללה בירי".

פורסם

ביציאה הצפון מערבית של כפר סבא,לפני העליה לכביש 4 שדרות מנחם בגין . תחנת סונול של יונה אברך ,ה98 הכי איכותי שמילאתי בארץ ..אחרי שניסיתי הרבה תחנות בארץ במיוחד באזור המרכז כולל "המומלצות של הפורום" אף אחת לא ברמה של ה98 שלהם. הרכב אקורד טייפ אר שהיה לי 9 שנים ,היה כמו מעבדת 98 וישר הורגש השינוי לטוב או לרע .הדלק שם לא זול אבל אפשר לקבל כרטיס הנחה ל98 בלבד בשקל ,שקל ועשרה פחות לליטר. אני לא מחליף!! https://plus.google.com/118063438749566809035/about?gl=il&hl=iw

פורסם

אני מתדלק קבוע 98 בתחנת יעד ברעננה. יש שם דלק איכותי, תחלופה גבוהה של רכבי ספורט והמחיר שם הוא הכי זול באזור (בודק קבוע עם אפליקצית פול טנק).

עדיף להתקשר לפני שבאים כי כבר יצא שבאתי ונגמר ה98

בשיפוצים

פורסם

ביעד ברעננה הרכב רעד לי כמו חולה פרקנסון , חזרתי לתחנה השניה והכל הסתדר.(ואני לא נהנה לשלם יותר אבל אין ברירה).

פורסם
2 תחנות בחולון: תחנת דלק מבוא שומרון, ותחנת דלק סונול שערי חולון.

2 תחנות דלק שבהן תמצא 98 באיכות מעולה, תחלופה גבוה, כ-30 אגורות +- מעל 95 בשירות עצמי.

המון רכבים ספורטיביים מתדלקים בשתי התחנות האלה, והן "שם דבר" בכל הקשור לאיכות הדלק/מחיר (ב-98 אוקטן).

אישית מתדלק בשתיהן, 0 תיקוני הצתה, לאורך זמן.

+1 סונול שערי חולון

קובי

:-)

פורסם
ביעד ברעננה הרכב רעד לי כמו חולה פרקנסון , חזרתי לתחנה השניה והכל הסתדר.(ואני לא נהנה לשלם יותר אבל אין ברירה).

באמת? מוזר... לא אצלי ולא אצל עוד מספר אנשים מהאזור שמתדלקים שם קבוע אין רעידות או צלצולים. בכל מקרה אנסה בפעם הבאה את התחנה של יונה אברך, כיצד מקבלים את כרטיס ההנחה ל98?

בשיפוצים

פורסם

במבוא שומרון לא ניסיתי אבל בחולון הרכב צלצל ונסע פחות טוב. כמו מה שמישהו בפורום אמר ארוחות חינם יש רק במלכודת עכברים!!

פורסם

מבוא שומרון ה98 טילפה יותר אכותי מסונול חולון,הראה תיקוני הצתה טובים יותר.

לשניהם דלק באכות מעולה!

בלי תחושות,הכול נבדק עם מחשב און ליין .

פורסם

איזו תחנה זו במבוא שומרון?

אני ממליץ בחום על דור אלון בכניסה למושב נווה ירק מכביש 40 (זה יוצא בערך מול קניון שרונים).

כרטיס האשראי של YOU שהזמנתי במיוחד לצורך התדלוק בתחנה (והוא משמש אותי רק לצורך זה) מקנה הנחה מצויינת של 110 אגורות לליטר.

אין צלצולים ואין נקישות. הרכב נוסע נהדר איתו.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

התחנה נקראת מבוא שומרון , היא נמצאת על הכביש של אזור מכיון צומת חולון לכיון צריפין (אחרי הרמזור מצד ימין).

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תוכן חדש...