Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיבה שאני שואל זה כי אני יודע שצריך להגיע כשעה לפני הטיסה, אך היום בחדשות אבי שמע שמבקשים להגיע 3 שעות לפני.

למישהו יצא לטוס משם בימים האחרונים שיכול לשפוך אור על העניין?

תודה.

פורסם

אני תמיד אוהב לקחת מקדם בטיחות,לך תדע אם תהיה תאונה בדרך או עיכובים כאלה ואחרים,אולי תרצה לנשנש משהו,לכן אני תמיד מגיע כ 3 שעות לפני,יש זמן לשירותים,לאכול ברגוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגעתי לטיסה לחו"ל ביום ראשון שעתיים לפני, היה די והותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ישנם מקרים שגם שעה / שעה וחצי לפני - יספקו בהחלט (בעיקר בתקופת החורף הדלילה בנוסעים). אני ממליץ להגיע כשעתיים לפני - הקיץ די החל והשדה עמוס מהותית מאשר בחודשים האחרונים. למען הידע והעקרון, בשדה מבקשים להגיע 3 שעות לפני ההמראה (ז"א בזמן פתיחת דלפקי הצ'ק אין).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

1. אם אתה טס עם EASYJET תבדוק טוב שאתה לא עובר את המידות והמשקלים שלהם אחרת הם קורעים אותך במחיר ותהייה מוכן למושבים מאוד דקים.

2. עקרונית בכול טיסה יש אובר בוקינג כי הם יודעים שתמיד מישהו מבטל. אם בזמן מסויים הם רואים שיש מקומות רייקים הם מעלים את הסטנד ביי או כל מני דברים בסגנון.

אני לפני כמה שנים הגעתי קצת פחות משעתיים לטיסה של אלעל ולא היה מקום על המטוס. היו עוד אנשים כמוני שנשארו מחוץ לטיסה.

בקיצור לפחות שעתיים וחצי

אייל

פורסם

שעתיים וחצי/ורבע. מקסימום לא תספיק לדיוטי פרי. הרווח כולו שלך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שעה וחצי זה די והותר. טסתי ביום שישי האחרון, הגעתי שעה וקצת לפני והייתי בערך הראשון. מנגד, היה בחור שהגיע כמה דק אחריי, עכבו אותו בבידוק ולבסוף פספס את הטיסה.

פורסם
חברים הבחור מדבר על טרמינל 1 לא 3.

שעה וחצי זה מספיק.

אה, וגם אין דיוטי פרי...

בפעם היחידה שטפתי מטרמינל 1 לאחר שנפתח 3, לאחר הצ'ק אין הסיעו אותנו באוטובוס ל 3 והכל נמשך כרגיל.

פורסם
חברים הבחור מדבר על טרמינל 1 לא 3.

שעה וחצי זה מספיק.

אה, וגם אין דיוטי פרי...

לא מדויק.

כמו פעם, אם היית טס מטרמינל 2 היו מעבירים אותך לטרמינל 1 כיוון שמשם עולים למטוסים ושם הדיוטי פרי וכו'.

אותו דבר עושים היום למי שטס מטרמינל 1, מעבירים לטרמינל 3. משם עולים למטוסים בטיסות לחו"ל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מטרמינל 1 טיסות פנים לאילת אני יכול להגיד שלא פעם אשתי הגיעה לשם +- שעה לפני ועוד חיכתה שיפתחו את הדלפקים.

במקרה כזה כמובן שאין גם הסעה לטרמינל 3 אלא הסעה ישירות למטוס

פות"ש אתה טס לאילת או לחו"ל?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אז עדכון - הגעתי כשעה לפני וזה היה די והותר. היו די הרבה אנשים (בגלל הפנגויה) אבל עדיין התהליך עבר מהר וישבתי כחצי שעה בשער והמתנתי. כך שאני ממליץ להגיע אפילו כ-50 דק לפני, זה מספיק.

אדגיש שמדובר על טיסה לאילת ולא בינלאומית.

• תוכן חדש...