Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כונן קשיח חיצוני. WD Vs. Transcend - מה עדיף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לקנות כונן קשיח חיצוני (2.5) בזמן הקרוב.

יש 2 דגמים באותו מחיר. אחד של WD והשני של Transcend.

הדגמים הם:

ה-WD מקבל אחריות לשנתיים. ה-Transcend מקבל אחריות ל-3 שנים.

לא הצלחתי למצוא בנתונים מה מהירות הדיסק (5400 או 7200), מישהו יודע?

ובכללי, על מה הייתם הולכים?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

יש לי את הסטור ג'ט, ועוד אחד של WD רק מדגם אחר.

סה"כ שניהם אחלה, לסטור ג'ט יש כזה קייס גומי בולם זעזועים או משהו כזה, אבל לא מצאתי עדיפות של אחד הדיסקים על השני.

תבחר את זה עם המהירות הגבוהה יותר, אחריות ארוכה יותר, ו-USB 3 זה יתרון אבל לא חובה

פורסם

אני עם ה WD, אבל אין לי השוואה כי אני לא מכיר את המוצר השני.

נכון להיום מרוצה והוא עונה על הדרישות.

מתחדשת*

פורסם

דיסק קשיח ממליץ לקנות מיצרן דיסקים קשיחים, לכן WD עדיף.

בדיסקים ששיכים ליצרנים שלא מיצרים דיסקים קשיחים, הם קונים את זה מאחד היצרנים הגדולים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני אישית אעדיף לקנות מחברה שלא מייצרת את הדיסקים, ככה שמורה בפני האופציה לחבר אותו ישירות למחשב במקרה של כשל של הבקר או סתם להפוך אותו לדיסק פנימי.

פורסם

אף אחד לא מפריע לך לפרק את הדיסק של WD ולחבר ישירות למחשב. בקופסא דיסק SATA רגיל (בדרך כלל הסדרה הירוקה) .

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עם הדיסקים החדשים של WD הם החליטו לחסוך סנט וחצי ולא להלחים קונקטורים של SATA ולשלב את בקר ה-USB ישירות על המעגל של הדיסק.

פורסם

זה חדש בשבילי. עוד לא ראיתי דיסקים כאלה. ממתי זה התחיל? האחרונים שפירקתי לפני כחצי שנה - לכולם היה חיבור SATA רגיל (בגדולים בדקתי WD) והם עבדו במחשב ללא בעיה. בגדולים דיסק 3.5" ובקטנים דיסק 2.5" רגיל של מחשב נייד (בדקתי סיגייט).

פורסם (נערך)

בגדולים הם עדיין לא עושים את זה (לפחות לא נתקלתי בזה), עם הקטנים הם עושים את זה בסדרות מסויימות כבר מעל שנה.

עד כמה שאני יודע, רק WD עושה את הטריק הזה, אצל כל שאר היצרניות מדובר בדיסק SATA רגיל.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

מחזק.

דיסקים של 2.5 אינצ' מגיעים ללא חיבור SATA ( הדיסקים הקטנים כן ) ומגיעים עם נקודות מגע בלוח עצמו אל הדיסק.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ לצורך עזרה חוזרת (לא נרכש בסופו של דבר באותו זמן).

http://ksp.co.il/?select=.1033..146..489..371.&list=1&sort=2&glist=1&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

איזה כונן עדיף מהרשימה (חוץ מהכונן שמופיע אחרון, היקר ביותר. הוא מחוץ לתקציב)?

כונן חיצוני, 1TB.

כל חברה באה בחשבון, בתנאי שהיא אכן כדאית.

תודה!

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם (נערך)

קניתי את זה לפני חודשיים לאחר המלצה מעובד בKSP

http://ksp.co.il/?select=.1033..146..489..371.&list=1&sort=2&glist=1&uin=13206&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

היתרונות על WD:

USB 3

בולם זעזועים

עריכה: היה לי קודם אותו דגם אך 500GB שאם אני זוכר טוב בא עם אותם נתונים למעט הנפח, מסרתי לחבר..

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

Storejet סגול עושה את העבודה יופי יופי, חזר עם תקלות משמעותית פחות מכל השאר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ממליץ על LACIE

עושה את העבודה נאמנה, נראה טוב, וזול יחסית, ומראה מלבד זאת אמינות גבוהה.

לי יש את ה LACIE RIKKI 1TB שקניתי בזמנו בבאג, 350 ש"ח, היום ראיתי שיש להם רק את דגם ה PORSCH שדיי אותו דבר אבל פשוט מעוצב הרבה יותר יפה, כמובן עובד על USB 3

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20070

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...