Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היו הרבה לבטים בנושא ולי עדיין קשה עם הרעיון של רכב פשוט ואפרורי.

הפרמטרים עדיפות לידני (או אוטומט שהוא סביר) שנתון מעל 2000, מנוע עד 1.6 ובשנים הללו מ 1.4 (איזור מגורים עם הרבה עליות), רצוי רמת אבזור גבוה ככל האפשר, אשמח אפילו לסאן רוף ;-).

חשוב צריכת דלק סבירה לנפח, טיפולים וחלקים זולים, אמינות גבוהה. עדיפות ל 5 דלתות אך גם 3 יתקבל בברכה.

מה שעלה לי זה:

יונדאי גטס 2003-2005 דגם מפואר (1.6) אוטומט או גרסת ''ספורט'' ידנית שכמעט ולא קיימת.

סיטרואן סי 3 xs רצוי 1.6 וידני (קשה למצוא אך אפשרי).

מחפש משהו שלא נחרש על ידי צעירים ועדיין ניתן למצוא שמור, אם ניתן למצוא משהו עם מעט הנאה מנהיגה זה יהיה מצויין. התקציב דיי סופי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

פוקוס דור I.

יש 5 דלתות, יש מעט ידניות ויש גם דגמי 2 ליטר לא רעים בכלל.

היא נוחה, מרווחת ודיי אמינה. היא מהנה יותר מרוב המשפחתיות בתקופתה.

פורסם

ה 206 היחידה שבאמת שווה משהו זאת ה xs, קשה עד בלתי אפשרי למצוא אחת בתקציב שלי מעל שנת 2001 (110 כ''ס) שלא עברה אצל צעירים חובבי אגזוז ''לחץ''. ובתכלס מבחינת אמינות היא בחיים לא תתקרב ליונדאי גטס! (ברור שבהנאה היא עולה עליה אבל להנאה יש לי רכב אחר).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אתה מחפש מכוניות עם שוק שהוא בעייתי, בעיקר עם ה- C3 וגם עם היונדאי גטס עם מנוע 1.6 זה קצת בעייתי.

אם אתה מחפש מכונית למשפחה צעירה אני ממש לא מבין איך מכונית עם 3 דלתות נכנסת כאופציה?

גם מכונית בעלת 5 דלתות, אם היא לא סטיישן היא יכולה להיות בעייתית- איפה מקום לעגלה? ושאר ציוד?

ממליץ לך לנסות משהו שהוא הכלאה בין סדאן מרווחת יחסית לרכב צעיר וקצת יותר להתגמש בעניין השנתון, האבזור והחיסכון בדלק.

ממליץ לך לנסות לחפש סיוויק 99-00 - מכונית צעירה, אמינה וחסכונית, זולה לאחזקה ואפילו יש כאלה אם סאן רוף.

אם התגמשות קלה בתקציב תוכל אפילו לעלות לדור החדש ממודל 2001.

שלומי.

פורסם

אני אנסה למצוא אחת ידנית שמורה, אם לא אמצא אז אעבור לחפש גם אוטומט. נפתחתי גם לכיוון אימפרזה גרנד לאונה משנתונים 99-01.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...