Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אני מסתכל באתר כבר כמה זמן ואני רואה שיש הרבה מאוד מה לדעת לפני שמתחילים להתעסק עם מכונת פוליש וכול מיני חומרים.

אז ככה יש לנו בבית 3 רכבים וכולם צריכים פוליש לפנסים ומפה הכול התחיל ואז אמרו לי שכבר עדיף לקנות מכונה טובה ( בגלל שיש לנו 3 רכבים ולא עדיף לקחת אותם למישהוא שיעשה בגלל שזה בסוף ייצא אותו מחיר ) ולקנות חומרים ולעשות הכול לבד ואז זה גם יכול לשמש אותי לפוליש לרכב.

עכשיו אני לא מבין בזה כמעט כלום יש לי בבית צינור ועם סבון כלים כול שבועיים אני שוטף את הרכבים עם גי'לדה ויוצא נחמד :)

עכשיו איך אני יודע איזה מכונה תתאים לי לפוליש לפנסים ולרכב עצמו ועם איזה חומרים כדאי לי לעבוד?

בגלל שיש לי 3 רכבים אני מוכן להוציא קצת יותר ממכונות ששוות 100 שקל בשביל משהוא איכותי וכול הדברים שמסביב למכונה נגיד הפדים והכול

אבל אני צריך הסבר כללי אם מישהוא יוכל להסביר לי להנחות אותי מה שווה מה כדאי זה יהיה מעולה !!!

פורסם

דבר ראשון- יש סטיקי בראש העמוד הראשון וגם כמה נושאים בעמוד הראשון והשני שמסבירים איך לעשות שטיפה נורמאלית והכנה של פני השטח, כולל המלצות לחומרים, צורת עבודה וכל מה שצריך.

אחרי זה יש גם בעמוד הראשון או השני שירשור שמדבר על סוגי פוליש- ציוד וחומרים, כולל טבלאות וכל מה שאפשר לדעת בנושא.

אחרי שתעבור על הכול, אם יהיו לך שאלות ספציפיות (לא בכללי "תסבירו" כי כל מי שיכול הסביר כבר 500 פעם לפחות) נשמח לענות.

ברוך הבא לפורום :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...