Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אודה מאוד אם תוכלו לעזור. אינני מבינה דבר בנושא, הלוויתי את הרכב שלי לבן משפחה, ואיכשהו קרה דבר- והאוטו נשרט ממש, צירפתי תמונה. שאלתי היא מה ניתן לעשות בנידון, ואם ניתן- כמה זה אמור בערך לעלות, לאן לפנות וכמה זמן אמור לקחת (כמו שאמרתי- לא מבינה כלום בנושא).. בנוסף, לא יודעת אם מותר להמליץ פה על בעלי מקצוע אבל במידה וכן האם מישהו מכיר מקום מתאים באיזור חיפה? תודה מקרב לב לעונים!

20140415_214958.jpg

פורסם

תראה מה שאני מבין מהתמונה זה שהשריטות נראות עמוקות, הגיעו כבר לצבע בסיס.

יש אפשרות לטשטש קצת בעזרת פוליש אבל תיקון מלא והעלמה של השריטות אין דרך חוץ מצביעה של הדלת והכנף.

לא יכול להמליץ לך על מקום אבל העלות תהיה בסביבות 800+- שקל לפי דעתי.

פורסם

אם את מחיפה, כדאי שתקפצי לקאר ווש לסטס (הבונים החופשיים 7, בצ'ק פוסט) כדי שיעריך את המצב ויתן הצעת מחיר.

אם האכב שופשף על משהו לבן, יכול להיות שהמצב פחות נורא ממה שהוא נראה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

 

פורסם

טל, כמו ש-Murzilka אמרה, לא ברור מה חומרת השריטות. אולי זה צבע לבן של רכב או קיר שממנו נשרט הרכב. אני רואה שהחריץ בין הדלת לכנף התמלא בחומר (צבע) לבן אז יכול להיות הוא די רך והוא מעל הצבע של הרכב.

Dari, ממה הרכב נשרט? תנסי לעבור עם ציפורן, את מרגישה שריטות שקועות או בולטות?

פורסם

תודה לכולם על התגובות, nofear השריטות נגרמו מקיר, אכן בצבע לבן, כשאני מעבירה את הציפורן קשה להגדיר אם זה בולט או שקוע, אני מרגישה בעיקר חספוס. אני יכולה לראות צבע כסוף מתחת... אני אובדת עצות בנוגע למה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב, אני רק יודעת שצבע לא בא בחשבון. אני גם מפחדת לעשות משהו שיגרום לזה להראות יותר גרוע

פורסם

אלכוהל רפואי פשוט שיש בכל בית, מדולל 1:1 עם מים, על מטלית כותנה/מיקרופייבר פשוטה לנגב את שאריות הצבע של הקיר מהרכב.

לאחר מכן ניתן יהיה לראות ביתר בירור את המצב, תמונת תקריב נוספת באור יום תעזור לנו להעריך את הנזק.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

בעל המקצוע ש-Murzilka המליצה עליו מאוד אמין וישר והוא קרוב אלייך. לא זכור לי שהוא מתעסק עם צביעה וזה גם מה שאת לא מעוניינת לעשות.

×
×
  • תוכן חדש...