Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אין שום קשר בין המילים 'סיאט' ו'מחירון'.

גש לסוכנות ותגלה שMii עם 3 דלתות עולה 54,9. במבצע, רק היום, יחידות אחרונות.

עריכה:

סליחה, הייתי קצת לא הוגן, 54,9 + 1,000 על צבע + 1,042 אגרת רישוי.

או משהו כזה.

קודנית וחיישני רוורס אתה יכול להוציא מהם בחינם, אם תתמקח מספיק טוב.

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין שום קשר בין המילים 'סיאט' ו'מחירון'.

גש לסוכנות ותגלה שMii עם 3 דלתות עולה 54,9. במבצע, רק היום, יחידות אחרונות.

עריכה:

סליחה, הייתי קצת לא הוגן, 54,9 + 1,000 על צבע + 1,042 אגרת רישוי.

או משהו כזה.

קודנית וחיישני רוורס אתה יכול להוציא מהם בחינם, אם תתמקח מספיק טוב.

המבצע הזה עדין קיים אחי ?

פורסם

בסיאט יש מבצעים פחות או יותר תמיד על דגמים ספציפיים.

כמו האיביזה הבסיסית ב69K או המיי 3 דלתות ב55K.

אל תילחץ אם יגידו לך 'המבצע נגמר בסוף השבוע, שני רכבים אחרונים'

זה מה שהם אומרים מיולי אשתקד.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
בסיאט יש מבצעים פחות או יותר תמיד על דגמים ספציפיים.

כמו האיביזה הבסיסית ב69K או המיי 3 דלתות ב55K.

אל תילחץ אם יגידו לך 'המבצע נגמר בסוף השבוע, שני רכבים אחרונים'

זה מה שהם אומרים מיולי אשתקד.

תודה רבה על המידע אני הולך להתקשר לסוכנות סיאט באשדוד היום לראות מה הם מציעים כי אין טעם לשלם 53 אלף על רכב בן 8 חודשים על הכביש (קיה פיקנטו) אם אני יכול להביא רכב חדש מהחברה(סיאט מיי) ב 56 כולל אגרה . מה שכן אני מאוד מפחד שזה דגם 3 דלתות כי יהיה לי קשה למכור אותו בעתיד

מב דעתכם חברים ? אשמח לקבל עצות

פורסם

אם אתה מסתכל על מכירה עתידית אז גם את הפיקנטו למרות שזה רכב מאוד שכיר יכול להיות לך קשה למכור בגלל שהוא מליסינג...ככה שבכל דבר יש יתרונות וחסרונות.

דרך אגב אני הכי ממליץ לך לבדוק את ה i10 החדשה, לדעתי הרכב הכי טוב היום בקטגוריה

פורסם
אם אתה מסתכל על מכירה עתידית אז גם את הפיקנטו למרות שזה רכב מאוד שכיר יכול להיות לך קשה למכור בגלל שהוא מליסינג...ככה שבכל דבר יש יתרונות וחסרונות.

דרך אגב אני הכי ממליץ לך לבדוק את ה i10 החדשה, לדעתי הרכב הכי טוב היום בקטגוריה

תוכל להסביר לי למה בבקשה?

פורסם
מה שכן אני מאוד מפחד שזה דגם 3 דלתות כי יהיה לי קשה למכור אותו בעתיד

קהל היעד המרכזי של רכבי המיני הם צעירים (או צעירים בנפשם), ולהם 3 דלתות זה יתרון.

צרכני-5-דלתות-טיפוסיים שמסיעים 3 מבוגרים במושב האחורי באופן קבוע בכל מקרה יחפשו רכב סדאן מרווח כלשהו, וה Mii/פיקנטו/אלטו שלך בכלל לא תהיה ברשימה שלהם.

אין לך מה לדאוג, לכל סיר יש מכסה.

פורסם
קהל היעד המרכזי של רכבי המיני הם צעירים (או צעירים בנפשם), ולהם 3 דלתות זה יתרון.

צרכני-5-דלתות-טיפוסיים שמסיעים 3 מבוגרים במושב האחורי באופן קבוע בכל מקרה יחפשו רכב סדאן מרווח כלשהו, וה Mii/פיקנטו/אלטו שלך בכלל לא תהיה ברשימה שלהם.

אין לך מה לדאוג, לכל סיר יש מכסה.

אם אני משווה את ה i10 החדשה למיי החדשה מה כדאי ?:)

פורסם

שני הרכבים מעולים, כל אחד בדרכו שלו.

יחד עם זאת כנראה שהייתי הולך על i10 - אם ההבדל במחיר לא מהווה בעיה.

פורסם

ברכישה של רכב 3 דלתות אתה יכול לנטרל על המקום את כל הזוגות הצעירים שיש להם ילד או מתכננים אחד, שזה נתח די גדול מפלח השוק של אלה שמחפשים רכב קטן. תוריד מהשוק את סבא\סבתא שרוצים להסיע ילד, תוריד את כל מי שמסיע אנשים מאחורה (חברים\משפחה) - ותקבל נתח שוק מצומצם יחסית.

כמה מצומצם? לא יודע. אני מניח שאם תשווה את מכירות סיאט מי 3 דלתות למכירות של רכבים אחרים באותו כסף, תדע עד כמה זניח (או לא) נתח השוק שלה.

אישית הייתי מעדיף פיקנטו בת כמה חודשים במצב מושלם, על פני רכב עם 3 דלתות.

(שלא נדבר על העובדה שאין לו שום יתרון על רכב 5 הדלתות מבחינת עיצוב, רק חסרה לו דלת).

פורסם
ברכישה של רכב 3 דלתות אתה יכול לנטרל על המקום את כל הזוגות הצעירים שיש להם ילד או מתכננים אחד, שזה נתח די גדול מפלח השוק של אלה שמחפשים רכב קטן. תוריד מהשוק את סבא\סבתא שרוצים להסיע ילד, תוריד את כל מי שמסיע אנשים מאחורה (חברים\משפחה) - ותקבל נתח שוק מצומצם יחסית.

כמה מצומצם? לא יודע. אני מניח שאם תשווה את מכירות סיאט מי 3 דלתות למכירות של רכבים אחרים באותו כסף, תדע עד כמה זניח (או לא) נתח השוק שלה.

אישית הייתי מעדיף פיקנטו בת כמה חודשים במצב מושלם, על פני רכב עם 3 דלתות.

(שלא נדבר על העובדה שאין לו שום יתרון על רכב 5 הדלתות מבחינת עיצוב, רק חסרה לו דלת).

תודה ,דבריך נכונים לדעתי אבל יש לי התלבטות קשה בין הפיקנטו ליונדאי i10, מה ההיתרונות והחסרונות של כל רכב ?

פורסם

לא הייתי קונה לא I10 ולא פיקנטו. לא מבין את ההיגיון בפשרה על פחון קטן אם הוא לא חסכוני בדלק. ושני הרכבים האלה, לפחות בגרסה האוטומטית, צורכים כמו משפחתיות עם מנוע 2000, וקרובות מאוד במחיר לרכבי הסופר מיני העדיפים בהרבה. הזוי במקרה הטוב.

פורסם (נערך)
לא הייתי קונה לא I10 ולא פיקנטו. לא מבין את ההיגיון בפשרה על פחון קטן אם הוא לא חסכוני בדלק. ושני הרכבים האלה, לפחות בגרסה האוטומטית, צורכים כמו משפחתיות עם מנוע 2000, וקרובות מאוד במחיר לרכבי הסופר מיני העדיפים בהרבה. הזוי במקרה הטוב.

אני דווקא מחפש גרסה ידנית לשני רכבים שציינתי כי כמו שאמרת הרכבים האוטומטיים בזבזנים מאוד. ובכל זאת איזה רכב היית ממליץ?:)

עריכה אחרונה על ידי liberfarb
פורסם

אני הזמנתי i10 ידנית חדשה לאחר מבחן שעשיתי עליה. כתבתי על כך בזנמנו באחד הפוסטים. שורה תחתונה - מאד התרשמתי לטובה, רכב ממש נעים לנהיגה (יש גם פוסט של יגאל על כך שכדאי לקרוא).

בכל מקרה הייתי ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן על שניהם ולהתרשם בעצמך.

פורסם
אני הזמנתי i10 ידנית חדשה לאחר מבחן שעשיתי עליה. כתבתי על כך בזנמנו באחד הפוסטים. שורה תחתונה - מאד התרשמתי לטובה, רכב ממש נעים לנהיגה (יש גם פוסט של יגאל על כך שכדאי לקרוא).

בכל מקרה הייתי ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן על שניהם ולהתרשם בעצמך.

תודה רבה על המידע , אני חושב שאני יחפש לי סופר-מיני :)

• תוכן חדש...