Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיים, עכשיו הבנתי מה הכוונה. צריך לעבור על מערכת ההגה, החל מציר, תיבה, זרועות וליראות איפה יש חופש. אם יש בעיה במערכת ההגה זה מסוכן לנהוג בצורה כזאת, שלא יתנתק החלק שלא יושב טוב ויש לו חופש.

בדרך כלל מקור בעיה מוזרה הוא התחזוקה אחרונה שעשו באיזור. אלי אתה אומר שהוחלפו בולמים, צריך לבדוק את כל הכיוון הזה, ליראות איפה נגעו, מה עשו. אולי לא חיברו משהו כמו שצריך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פירקתי גלגלים קידמיים לא מצאתי בעיה/משהו שלא נראה טוב.

בזמן שהמיתלה השמאלי נכנס לבור יש רעש של חופש. לא מצאתי מאיפה החופש הזה מגיע. אני מתכוון לפרק היום/מחר את הבולמים לראות מה מצב הכריות שנמצאות עליהם.

בכל אופן אסדוק את מערכת ההיגוי לעומק ואעדכן היום

Only RWD

פורסם

שירשור הזוי.

כנס למוסך מורשה משרד התחבורה (מוסך אמיתי ולא מוסך מדרכה) ותתקן את התקלה לפני שתהרוג מישהו אחר על הכביש.

מי בודק תקלות בהיגוי ב 140 קמ"ש?!?

פורסם

חס וחלילה.

אני מתאר את המצב שנכנסתי אליו. מאותו רגע לא עברתי את ה 80.

הרכב לא יורד לכביש מהיר בכלל.

בימים הקרובים אני נכנס למוסך פורד. קיבלתי טיפול חינם

Only RWD

• תוכן חדש...