Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי בעיה ברכב. האוטו נוסע בסדר גמור עד בערך 70-80 קמש. מעל המהירות הזאת הוא מתחיל לשייט ימינה/שמאלה ומרגיש ממש לא יציב בנסיעה ישרה. העלתי למהירות של בערך 140 וזה רק מחמיר ככל שעולים.

הרכב הוא פורד סיירה שנת 1983 מרכב 5 דלתות.

הבולמים האחוריים דיי גמורים והמסרק והתפוחים בלי חופשים. אני חושד בבושינגים אחוריים או תושבות גשר אחורי.

השאלה מה זה יכל ליהיות. בושינגים/ מייסבי גלגלים/ בולמים.

מישהו יודע מה זה יכל ליהיות?

Only RWD

פורסם

האם אתה מרגיש מכות או טלטולים בחלק הקדמי או האחורי של הרכב במעבר על פסי האטה?

לאור גילו המתקדם של הרכב מציע להחליף את הבולמים האחוריים וכמובן שיש לבדוק את מצב כל הבושינגים.

חלקי גומי של מערכת המתלים וההיגוי מתיישנים, נמעכים ונשחקים - ויש להם השפעה על יציבות הרכב ובטיחותו.

פורסם

בקשר למכות או טילטולים. אני מרגיש מכות מאחורה בעיקר בגלל הבולמים הגמורים. בנוסף מקדימה מצד שמאל אני מרגיש חופש אני חושב מהמשולש אבל אני לא יודע מאיפה.

אני אבדוק מחר הכל ואעדכן.

יש למישהו מושג איפה אוכל למצוא בושינגים וכו למיתלים הנל? אני מחולון

Only RWD

פורסם

בדקתי חופשים במיתלים ואיין שום דבר שמורגש בידיים.

יש סיכוי לתושבות סרן אחורי או בושינגים במשולשים אחוריים בכל זאת?

Only RWD

פורסם

אתה מרגיש שהגה משחק לכיוונים שונים? בדוק תפוחים וזרועות של הגה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הרמתי את הגלגלים באוויר עם הג׳ק המקורי של הרכב. ככה שאין עומס על המיתלים. בדקתי עם הידיים.

אני מרגיש שכל נגיעה קטנה בהגה הוא פונה בהמשכיות ואז כשאני מחזיר את האוטו למקום הוא אפילו טיפה פונה לצד השני.

זה מרגיש כאילו יש חופש בתפוחים/במסרק. אבל בפועל אין.

Only RWD

פורסם

אם אין חופש נסה כיוון פרונט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם אני סבלתי מהבעייה הזו, היא הופיעה פתאום ללא שום גורם חיצוני (טיפול במיתלים/צמיגים, התכסחות על במפר וכו') וביצעתי את כל מה שהוצע כאן (חפש שירשור שלי כשנתיים אחורה). ביצעתי כיוון פרונט, לא היו חופשים במיתלים, ההגה תקין לחלוטין (אפילו החלפתי נוזל הידראולי כדי להיות משוכנע) והבולמ"ז היו בסדר (פחות או יותר. להזכירך, רכב בן 15 עם 200K נסועה). שום דבר לא פתר את הבעייה.

יום אחד היא פשוט נעלמה.:shock:

נסה את הדברים הבאים:

-העלה את לחץ האוויר בצמיגים הקידמיים ב 2-3 PSI.

-החלף בין הצמיגים הקידמים לאחוריים.

-נסה להשיג צמיגים קידמיים שונים (אפילו רק לשם בדיקה)

פורסם
כיוון פרונט למרות שההגה לא מושך ימינה/שמאלה?

כאשר אתה אומר רכב משייט שמאלה/ימינה אתה לא מתכוון שרכב מושך?

פורסם

הבעייה החלה לאחר החלפת צמיגים/בולמים?

צבי, התופעה שהוא מתאר היא כאילו מחוברת קוביית גומי בציר ההגה. אתה נוסע ישר והרכב מושך לאיטו ימינה/שמאלה, אתה מתקן להתמרכז ומגלה שאתה גולש לצד הנגדי, אתה שוב מתקן והתופעה חוזרת על עצמה.

פורסם

חיים זה נשמע כמו שאתה מתאר. לדעתך ה״קופלונג״ של ההגה מקומבן/הרוס?

ולפניי החלפת בולמים קידמיים/צמיגים לא נהגתי ברכב

Only RWD

• תוכן חדש...