Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצילו! אני נוטף!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

ברצוני לשתף אתכם בבעיה.

קצת פרטים על עצמי

בן 29 עוד מספר חודשים.

1.80m

91.5kg

במהלך מספר החודשים האחרונים התחלתי לשים לב שאני מזיע המון מאזור בית השחי.

דבר שכמובן מעבר לסימני זיעה המביכים גם גורם לריח לא נעים.

חם קר פושר..אין קשר למזג האוויר. ברגע שאני זז אני מתחיל לנטוף.

הדבר היחידי שהשתנה מבחינתי הוא שהתחלתי להתאמן בחדר כושר ולצרוך אבקות חלבון ותוספים שונים.

בנוסף מאז שהתחלתי להתאמן עליתי כ 8-9 קילו במשקל גוף (נמצא עדיין בתקופת עלייה במאסה).

מבחינת דאודורנטים - אני עם אותו דאודורנט מגיל 16 והוא היה עושה את העבודה נאמנה speed stick gel regular.

לא ניסיתי עוד סוגים.

מישהו נתקל בתופעה? יכול להמליץ על סוג דאודורנט חזק יותר? היה אצל הרופא וכרת את בלוטות הזיעה?

אנחנו עדיין לא בקיץ ואני באמת חושש מהבאות חח :-o

תודה

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני סובל מהזעה בבית השחי.

בהמלצת רופא עור, קניתי ANHYDROL FORTE.

זה תכשיר שמונע זיעה לחלוטין!

מורחים אותו בבית השחי בלילה לפני השינה, שוטפים בבוקר וזהו! אין יותר זיעה בכלל!

שים לב שזה שורף/מגרד/מעקצץ. אז בפעם הראשונה שים מעט ותראה איך זה משפיע/עד כמה זה מפריע.

היום אני מורח את זה פעם בשבוע וזה מחזיק מעמד להרבה זמן.

גם ללא דאודורנט, אין בכלל ריח של זיעה.

התכשיר הזה החזיר לי את היכולת ללכת בקיץ עם חולצות לא רק בצבע שחור/לבן.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אל תכרות את בלוטות הזיעה, זה יגיע לך במקום אחר. בסוף תמצא את עצמך עם גב רטוב כאילו אתה אחרי מרתון. יש לי חבר עם בעיה כזו. בכל מסיבה, אחרי 4 דקות של ריקוד החולצות שלו נראות כאילו זה עתה הוא סיים לרוץ 50 ק"מ. תתחיל בזה שאתה מחליף דאורדרנט/ספיד סטיק לשל רקסונה. פתחתי שרשור דומה [בעקבות כתמים לבנים כתוצאה מהזיעה] והמליצו לי כך. אין לי יותר כתמים לבנים על חולצות כהות אחרי הכביסה, וגם כאשר אני מזיע אין ריח רע. להפך. הדאורדורנט מחזיק 7-8 שעות [בבית, אחרי העבודה או משהו, כבר מתחילים להרגיש ריח מעורבב]. את הספיד סטיק טרם ניסיתי.

עודד, ולא יוצאת יותר זיעה בשום מקום אחר?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

אני ביכלל ממליץ ליזרוק את כל הדורדורנטים מפוצצי האלומיניום לפח, זה לא בריא לנו לגוף!.

הפיתרון הכי זול, בריא ופשוט שקיים ולא רוצים שתידעו למניעת ריח מיידית:

קח חבילת מגבונים חדשה, חצי כוס מים פושרים, כפית בחודש שמיני אבקת סודה לשתיה, תערבב את הסודה בכוס ושפוך לתוך חבילת המגבונים.

זהו יש לך מגבונים מונעי ריח זיעה, אתה יכול לנסות גם אחרי אימון מטורף-היכן שתימרח את המגבון עם הסודה הריח נעלם מידיית!.

העקרון הוא שהחיידים המפיצים את הריח BO לא שורדים בסביבה בסיסית של הסודה ומתים, הסוף לריחות ולהחדרת אלומיניום לגוף.

הפיתרון הזה מעולה גם לסובלים מריח נוראי בכפות הרגליים-במיוחד לחיילים.

תנסו ותדווחו, אצלי זה אפילו פתר את הזעת היתר, כל הגילט וכו' מונעי הזיעה עם האלומיניום רק מגרים אצלי את בלוטות הזיעה ואני מזיעה בידיוק כמוך בכל מצב, רק אחרי שבוע עם הפיתרון הזה הבית שחי שלי רגוע וללא ריח לוואי.

My two cents :-).

נ.ב- זה גם פותר את בעיית הכתם הלבן בחולצות מהדורדורנט, לצערי למדתי זאת בדרך הקשה אחרי שכל החולצות היקרות שלי נהרסו עם כל הדורדורניטים שמבטיחים "לא משאיר סימן".

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

שים לב שזה שורף/מגרד/מעקצץ. אז בפעם הראשונה שים מעט ותראה איך זה משפיע/עד כמה זה מפריע.

עודד.

אני מצטרף להמלצה!

הציל אותי הדבר הזה!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

עודד.

נשמע מצוין! אין צורך במרשם??

ותודה לכולם על התגובות

ניקו - היום במקרה רכשתי דאודורנט של רקסונה באמת מעולה!

hwgeek - אני אבדוק את זה בהזדמנות גם!

פורסם

יש לי בעיה כמו שלך אבל בכפות הידיים,דבר זה הוביל אפילו לפסילה שלי מיחידות חי''ר.

אל תתפתה לנתח כי שמעתי על מקרים שזה פשוט יצא בכמות מטורפת ממקום אחר (גב,בית שחי).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא.

קניתי בסופר פארם ללא מרשם.

קיץ נעים ויבש לך :)

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
יש לי בעיה כמו שלך אבל בכפות הידיים,דבר זה הוביל אפילו לפסילה שלי מיחידות חי''ר.

אל תתפתה לנתח כי שמעתי על מקרים שזה פשוט יצא בכמות מטורפת ממקום אחר (גב,בית שחי).

+1.

הגוף יפריש את אותה כמות הזעה פשוט ממקום אחר, זו הסיבה שבצעירותי נימנעתי מהפיתרון הזה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ותודה לכולם על התגובות

ניקו - היום במקרה רכשתי דאודורנט של רקסונה באמת מעולה!

hwgeek - אני אבדוק את זה בהזדמנות גם!

אני ממליץ שתתחיל מרקסונה+ההמלצה של הגיק למגבונים. זה הפתרון הבריא יותר [אני גם אנסה ת'מגבונים]. אם אלו לא יעבדו, ותרגיש צורך נסה את התכשיר שמשתמש באלומיניום כלוריד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

סוגיה מעניינת, קשה לי להאמין שזה קשור לאבקה אבל איזו סוג אתה צורך ובאיזו תדירות?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
סוגיה מעניינת, קשה לי להאמין שזה קשור לאבקה אבל איזו סוג אתה צורך ובאיזו תדירות?

מזגזג בין אופטימום לדיימטייז - מנה אחת לפחות ביום תלוי כמובן בכמה הספקתי לאכול...

בנוסף צורך קריאטין טהור ולפעמים c4 לפני אימון.

בנוסף תודה לכולם - משימוש של יומיים ברקסונה כבר יש שיפור אדיר

יכול להיות שהספיד סטיק פשוט לא עשה את העבודה.

פורסם

אגב, אם אתה רוצה לבדוק האם זה נובע מאבקות, קריאטין או כל דבר אחר, זה נורא פשוט. אל תשנה שום דבר חוץ ממה שאתה בודק. תנסה שבוע בלי אבקות, ותראה האם משהו משתנה. אחר כך שבוע בלי תוסף אחר וכדומה. כך תוכל לבודד את הבעיה [אם אכן היא נוצרת מהתוספים].

פורסם

.

עודד.

חייב לציין שעד אתמול הייתי סובל גם מהתופעה המעצבנת הזו בקיץ ,לא הכרתי את התכשיר הזה עד לדיון זה. אתמול אחרי העבודה רכשתי אותו .

ואני ממש מבסוט ממנו. עושה עבודה ניפלאה.

תודה לך !

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...