Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצילו! אני נוטף!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אנסה, אבל הבעיה המרכזית היא שגם אם אני מחליף חולצה אני עדיין מריח כמו כלב אחרי ההזעה הראשונית, שטח הפנים (או יותר נכון הגב) של ההזעה הוא גדול מאוד.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מקפיץ את השרשור כדי לא לפתוח אחד חדש על נושא דומה, אני כבר אובד עצות: מאז תחילת הקיץ בכל פעם שאני נמצא מחוץ לאיזור ממוזג אני מתחיל מיד להזיע בגב.

זה נהפך להיות בלתי נסבל. ברכב אני נוהג רק עם מגבת על הכסא ובבגאז' יש לי לפחות 2 חולצות להחלפה.

מה אתם ממליצים לי לעשות? לנסות את שיטת מגבוני הקסם על הגב? איך אני יכול להמנע מראש מההזעה הזאת שגורמת לי להחליף 5 חולצות ביום?

אני רק יכול לנסות להציע לך את הפיתרון עם הסודה, ואני לא מיתכוון שתימרח על הגב, פשוט תיפתטר מהדאורדורנד שכניראה יש ל מהסוג עם האלומיניות למניעת זיעה, תפסיק להישתמש בו ותעבור לניגיב בית השחי עם הסודה כמו שרשמתי ותיראה האם הגוף שלך יתחיל להירגע לאחר שבוע שלא תישתמש בדאורדורנט.

כניראה הantiperspirant ממגע ל את מערכת ההזעה.

כמובן שאין לי מושג אם זה יעזור-רק השערה שלי ומניסיון שלי שantiperspirant גורם לי להשפריץ מים בכל מזג אוויר.

ד.א: מה שלום החברים שניסו את מגבוני הפלא עם הסודה? יש עידכונים?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

המגבונים עם הסודה הפסיקו להשפיע עלי.

הריח שנודף ממני לא פחות חריף מאשר בשימוש בדאודורנט לא מתאים.

מתחדשת*

פורסם

סודה לשתיה הפסיקה להיות יעילה גם במקרה שלי ותוך זמן סופר קצר. זה סבל בל יתואר. רק הגירה למדינה קרירה יותר ככל הנראה תפתור את הבעיה אצלי, מאחר וכש 22 מעלות ומטה, קשה מאוד לגרום לי לנטוף. ברגע שהטמפ' ואחוזי הלחות קצת מטפסים, זה אבוד.

פורסם

ממליץ לך לנסות את הדיאודורנט של hlavin . מגיע במשחה קטנה או ברול. אין בו אלומיניום ולא אלכוהול, וזה הדבר הכי יעיל שפגשתי בחיים. מנטרל ריחות ומחזיק כמה ימים .

אמנם קצת יקר - כ 35 שח לקופסה קטנה, אבל אתה תגיד תודה אחרי שתנסה פעם אחת.

בתור אחד שמזיע רק מלהתסכל על תמונה של ים, הדבר הזה הציל אותי.

http://www.hlavin.co.il/he/deo/228

פורסם

חברים אני מנסה להבין משהו ואשמח אם תוכלו לעזור לי.

האם יכול להיות ששימוש בדאודורנט מסויים באזור הבית שחי משפיע על הזעה באזור הגב ?

לשם הבהרה: האם יכול להיות שבגלל שאני משתמש בדאודורנט עם אלומיניום וכל מיני כימיכלים בעייתיים גורם לי להזיע בכלל באזור שאני לא מרסס עליו ?

תודה!

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

תופעה כמו שאתה מתאר מוכרת מהניתוחים של הזעת יתר בידיים, מפסיקים להזיע בידיים אך מזיעים ממקום אחר.

על פניו נשמע הגיוני שבתכשירים שמונעים הזעה שגם הם ייגרמו לדבר דומה. פתרון של ניטרול הריח (הסודה שהזכירו כאן) ישפיע פחות בצורה כזאת.

פורסם

ולא קיימים דאודורנטים שלא מונעים הזעה אך פשוט שומרים על ריח טוב ?

כי אני שם לב שככל שאני מתבגר תופעת ההזעה בגוף שלי נעשית יותר ויותר אינטנסיבית, אולי הגיע הזמן להחליף דאודורנט ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בוודאי שקיימים. דאורדורנט של רקסונה משאיר לי ריח טוב מהבוקר ועד הערב, ואני מזיע הרבה. גם ספיד סטיק של ג'ילט, אבל הוא השאיר לי כתמים בנים על חולצות כהות [על בהירות לא רואים].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

+1 על הרקסונה. עושה עבודה טובה לאורך זמן ולא משאיר את הכתמים המעצבנים של הדורדורנטים שבאים בסטיק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ברור ש+1, אתה המלצת לי עליו מלכתחילה, אחרי שסטיקים השאירו לי כתמים :)

rexona xtracool [אפקט קירור שקר כל שהוא] נמכר בסופר פארם במחיר של 21.90 שקלים, כאשר את השני מקבלים בשקל. אני לא יודע אם זה עדיין תקף, זה היה לפני שבועיים כשרכשתי לעצמי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נו אל תהיה טמבל, כל מה שנדרש ממך עכשיו זה לחזק את ההמלצה שלי על ההמלצה שלך על ההמלצה שלי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רקסונה של 72 או 48 שעות ( לא זוכר בדיוק ), איכזב בבדיקה אחרי חמש שעות.

כרגע אני משתמש באדידס ל-72 שעות ודי מרוצה. אני לא מצפה ל-72 שעות, אבל 10 שעות בהחלט יספקו אותי.

• תוכן חדש...