Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצילו! אני נוטף!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

^^

הייתי נותן לדבר הזה שוט, אבל לפני אירועים בלבד ולא על בסיס קבוע.

בשוטף לא ממש אכפת לי שאני דולף מבית השחי מאחר ואני מקפיד על שימוש בחולצות כהות ודיאודורנט שהוא לא ספריי (אלו באמת לא שווים כלום), אך באירועים זה בהחלט עשוי להביך.

פורסם
מתפתה מאוד לקנות ANHYDROL FORTE אבל נשמע לי מסוכן ...

מה אומרים עליו הרופאים יכול להזיק? לטווח קצר/ארוך?

לפי חיפושים שלי לא מצאתי חוות דעת אנטי מפיהם של הרופאים ,ראיה לכך לדוגמא:

http://www.doctors.co.il/forum-1364/message-27671#message-27671

וכאן למשל:

http://194.114.146.45/CommunityServer_20plus/forums/ShowForum.aspx?ForumID=54&PageIndex=481&sb=0&d=1&df=11;

תתחדש ותהנה מקיץ יבש ללא נזילות...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם (נערך)

לא יודע, הרופאים זה האדם האחרון שהייתי סומך עליהם, היום הם בעיקר סוכני המכירות של חברות התרופות שהמחזור שלהם גדול יותר אפילו מתעשיית הנשק.

זה כמו להיכנס לחנות וישאלו אותך איזה מאפיינים אתה מחפש ברכב החדש של ולפי זה הוא יתחיל לחפש בקטלוג המכוניות רכב שתואם את המאפיינים שציינת.

גם אדם בריא 100% שניכנס לרופא יקבל מירשם לסל תרופות, העיקר שתרגישו טוב-לא ,לא אתם, הכוונה לחברות התרופות.

גוף האם לא אמור להזיעה סתם בכמויות, אפשר ליקרוא על תיפקוד מערכת ההזעה של הגוף ולהבין שאם הוא פועל בצורה לא תקינה כניראה שיש בעיה/סיבה- אבל היום אף אחד לא ינסה לבזבז זמן ליבדוק את הגורם אלא יפנה אותך ליקנות מוצר שפשוט יסתום את הבעיה, יהפוך אותם עשירים, ואותכם מרוצים עד ליום שתבינו שאכלתם אותה- לא תודה.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כמו בכל דבר בחיים אין כאן שחור ולבן. הרופאים לא באמת יודעים להגיד הם יודעים רק להעריך אחרי שלוקחים בחשבון את כל מה שידוע להם. אין שום מחקר גדול מספיק שלקח משמתמשי אנהידרול מול כאלה שלא השתמשו ובדק אותם לאורך הרבה שנים כדי לבדוק האם הם האנהידרול גרם נזק או לא.

ברגע שאין מידע כזה כל השאר זה רק ספקולציות מלומדות יותר או מלומדות פחות. הגוף מזיע כדי לקרר את עצמו על כל אין ויכוח וכנראה שאדם קדמון שהיה שם אנהידרול היה יכול לרוץ פחות היה צייד גרוע או מת בגיל צעיר אחרי שחטף מכת חום. אנחנו חיים בעידן אחר ולהגיד שאסור לסתום את בלוטות הזיעה כי כי זה לא טבעי זה גם ספקולציה. מה שכן יש מחקרים שמראים על קשר בין אלומיניום ואלצהיימר וגם להם יש מליון פרשנויות והסתייגויות.

וגם מה שאני רושם זה סוג של ספקולציה -רק כדי להעמיד פרופורציה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

+1,

אבל אני יותר מבדר על מצב שהגוף מזיעה לא בשביל לקרר עצמו, כאילו שהמערכת השתגעה ולא פועלת בצורה הנכונה בזמן הנכון- וכאן הבעיה ולרוב לא ינסו לאתר את מקור הבעיה אלא יציעו פלסטר לכסות את הבעיה.

גם אני הייתי מזיעה בלי קשר לחום, גם במצב מנוחה, גם שקר בלי קשר לאקלים הסביבתי-כיום אין לי יותר את הבעיה אבל אם אני חוזר להשתמש בתכשירים שסותמים את הנקבוביות תוך חודש אני חוזר לאותו המצב של זיעה לא ניפסקת- אולי זה רק אני, שווה לכם לפחות ליבדוק.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

ואגב- תיקנו את הסודיום ביקרבונט בבית המירקחת, יש שם בצורת אבקה בבקבוקים קטנים.

איפה קנית את זה בתור אבקה אם אפשר לשאול? האם בבית מרקחת רגיל?

עשיתי היום סיבוב בתי מרקחת בבאר שבע (עברתי ב-3 בתי מרקחת של סופר פארם ועוד 2 של מכבי) ובאף אחד מהם לא היה סודיום ביקרבונט בצורת אבקה אלא רק כדורים. יש לציין שהרוקחים הרימו גבה כשסיפרתי להם על השימוש המיועד.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

חחח כן, משום מה הם לא מכירים , גם שאני שאלתי לא היה להם מושג שהחיידקים מפיצי הריח לא שורדים יחד איתו.

זה כן אמור ליהיות בבית מרקחת, לרוב הוא בכדורים ויש קצת גם בצורת אבקה.

אתה יכול בינתיים לקנות בסופר/מכולת ליד הבית, יש באריזות קטנות ואם בעתיד תימצא בבית מרקחת אז יותר טוב.

פורסם

נראה לי שאני גם אנסה את העניין, רק אשמח לקבל כמה הבהרות:

סודה לשתייה שיש בארון במטבח זה בסדר?

אפשר לקחת כל חבילת מגבונים? (ללא אלכוהול)

פשוט לשפוך את הכוס לתוך החבילת מגבונים ולנער טיפה?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

כן מדובר בסודה לשתייה באבקה שיש תמיד בארון במיטבח, הוא משמש לאפייה ורבים משתמשים בו.

אני הצעתי את פיתרון המגבונים בשביל להקל על השימוש, אני ביכלל הכנתי רון און של ניוואה שניגמר ומילאתי במים עם כפית סודה.

תנסו לימצוא מגבונים שניראים לכם הכי טיבעיים יחסית בלי כל מיני שמות כימיקלים מוזרים :-).

וכן, פתח את החבילה מהפתח ושפוך בפנים לפחות 100~150 מ"ל של מים פושרים מעורבבים עם כפית סודה לשתיה.

הם יספגו כמו בטיטול :-).

אפשר ליבדוק אם זה עובד בשנייה שאתה מורח על בית שחי "מסריח", אם הריח נעלם יופי :-).

פורסם

אני חייב לציין שבתור אחד שהיה משתמש לפני כמה שנים ב-ANHYDROL FORTE, זה באמת היה נחמד בפעמים הראשונות (מורח פעם בשבועיים בערך והכל יבש למשך אותם שבועיים).

הבעיה התחילה לאחר מספר פעמים של שימוש - הגוף כנראה התרגל לעניין, וזה פשוט כבר לא השפיע עליו.

החלטתי להפסיק עם זה ברגע שראיתי שזה לא אפקטיבי.

בכל מקרה, למי שמשתמש בזה, אני ממליץ לשים את זה בלילה לפני השינה. זה מעקצץ ומעצבן ולפחות שנרדמים לא מרגישים את זה.

geek, תודה על התשובה, אני אנסה את העניין!

יש מצב שאתה מצלם את ה-ROLL ON שהכנת?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

לקחתי אז זה ומילאתי במי סודה והכנסתי מגבון מגולגל למעלה וסגרתי חזרה עם הראש הכדורי, המגבון המגולגל נועד לימנוע מצב שמי הסודה ינזלו החוצה בזמן שאני מורח בבית השחי.

nivea-for-men-invisible-for-black-white-48h-anti-perspirant-deodorant-roll-on-50ml.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים, יש עידכון לגבי השימיש בסודה? :-P.

פורסם

אתמול רקחתי את מי הסודה ושפכתי לתוך חבילת מגבונים.

כנראה שהשתמשתי במי קרים מדי, נשארתי עם די הרבה אבקה שלא נספגה במגבונים ו"ברחה" החוצה.

מעבר לזה, כפות הרגלים היו יבשות מהשימוש (אחרי המקלחת בערב) ועד שנרדמתי.

לגבי בתי השחי עוד אין לי אינפורמציה מספקת.

מתחדשת*

• תוכן חדש...