Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל מומחי המשומשות בפורום .

אני מחפש עבור אימי מכונית משומשת בסביבות 40,000 ש"ח .

יצרתי קשר עם בעל סוזוקי באלנו מודל 99 יד ראשונה

עם 80,000 ק"מ שטוען שהרכב שמור ללא תאונות.

בעל הרכב דורש את מחיר מחירון יצחק לוי שהוא

47,000 ש"ח.

א.האם על פי הבנתכם מחיר השוק בפועל נמוך יותר ?

ב.מהן נקודות התורפה במכונית זאת שכדאי לשים דגש

בעת הבדיקה ?

ג.אני מגיע מירושלים והרכב נמצא בחולון איפה מומלץ

לבצע את בדיקת הרכב ? והאם רשת המוסכים של סוזוקי מאפשרת

בדיקת היסטורית הטיפולים מכל מוסך ברשת ?

תודה מראש לעוזרים

אלי .

פורסם

שלום,

ברוך הבא לפורום.

לגבי מחיר השוק, אינני יודע, מדובר בהיצע וביקוש, אם הוא דורש מחירון משוקלל רוב הסיכויים שהוא יקבל מעט פחות מזה אבל כאמור- היצע וביקוש.

נקודמת התורפה העיקרית של הרכב היא הבטיחות האפסית שלו, אני הייתי מנסה למצוא בתקציב הזה רכב בטוח יותר בצורה משמעותית גם אם פחות אמין יחסית, לדוגמא מגאן. בנוסף הרכב לא נוח במיוחד. לגבי דברים ספציפיים לבדוק, גיר.

מכון בדיקה מומלץ - קומפיטסט באזור התעשייה הישן ברשל"צ טלפון: 039661958 039641247

רשת המוסכים של סוזוקי יתנו לך פירוט רק אם תגיע לשם עם בעל הרכב, אני בעיקר הייתי בודק מה הק"מ האחרון שרשום אצלם בטיפול בשביל לראות שאין זיופים. כמו כן אם אתה רוצה טיפים כללים של עשה ואל תעשה קרא את הדיונים הדביקים שנמצאים בתחילת פורום זה (ייעוץ ברכישה).

גיא

פורסם

להוריד אותו ל40 אלף - אתה לא תוריד . אין סיבה להוריד 15 אחוז מהמחירון אם הרכב נקי לגמרי...

המחיר הסופי תלוי ברצון הטוב של המוכר והקונה גם יחד.

אם הרכב יד ראשונה ועם ק"מ לא רע אז אין סיבה שהוא יוריד ממחיר המחירון , ואפילו יש לתת לו משוקלל בשל היד הראשונה.

אני לצורך העניין מכרתי בלאנו לפני שנה ב49.5 כאשר המחירון היה 47, ככה שאו שנפלתי על פראיירים, או שלרכב הזה באמת יש שוק טוב.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...