Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קומפוננט של JBL

שחיברו לי אותם לאוטו הם חיברו את הטוויטרים למערכת ולא לקרוס בטענה שזה לא ישרוף אותם או שזה יותר טוב

יש צדק בדבריהם?

מגאן קופה 1.6

פורסם

לא חושב שיש צדק.

מי התקין לך ?

תבקש לחבר את זה לקרוס..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אם זה סט קומפוננט שלם של JBL, מי שהתקין לך, לא עשה עבודה טובה.

תחזור אל המתקין שיחבר לך את הטוויטרים לקרוס כמו שהם צריכים להיות.

צודק!

אם אני לא טועה כשהוא מחובר לרדיו דיסק ולא לקרוס הוא מקבל FULL PASS את כול הצלילים וגם הנמוכים שאיתם הוא אינו יכול להתמווד ומכאן הוא יכול להישרף

מאוד רצוי לחבר אותו לקרוס שיחתוך את הצלילים שהוא אינו אמור לקבל.

פורסם

לטוויטר יש קבל על עצמו, אם לא היה לו קבל, סביר להניח שלא היה לו סאונד ברכב, היו לו הרבה צעקות..

כשאני חושב על זה, החיסרון היחיד פה, שהוא מבזבז עוד 2 יציאות ... אני לא רואה פה עוד חיסרון מלבד זה.

מישהו פה רואה עוד חסרונות ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
לטוויטר יש קבל על עצמו, אם לא היה לו קבל, סביר להניח שלא היה לו סאונד ברכב, היו לו הרבה צעקות..

כשאני חושב על זה, החיסרון היחיד פה, שהוא מבזבז עוד 2 יציאות ... אני לא רואה פה עוד חיסרון מלבד זה.

מישהו פה רואה עוד חסרונות ?

אם אני לא טועה או שיש ויש אבל סטים שיש להם קרוס בנפרד אין על הטויטר קרוס/קבל

אני זוכר שראיתי רק 2 טויטרים אני לא זוכר את האחרים אבל לא היה עליהם שום קבל, הטויטרים הזולים שלא באים כחלק מסט עם קרוס בנפרד אכן יש עליהם קבל.

פורסם

דיברתי על המקרה הספציפי הזה, אם לא היה לו קבל, הוא היה שומע הרבה צעקות..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

הטוויטר בא כחלק מהסט

חיברתי לקרוס ושומעים יותר טוב את החלק הקידמי של האוטו

מקווה שזה לא ישרף

תודה לעונים

מגאן קופה 1.6

פורסם

אם כבר - לטוויטר יש יותר סיכוי לא להישרף כשהוא מחובר לקרוס, וגם הקרוס חותך אותו בנקודת חיתוך המתאימה לוופר.

(יש כמובן כאלה שאוהבים לשלב אלמנטים של חברות שונות - אני מדבר על הרמה הבסיסית :) )

פורסם

איל, יצא לי לשמוע טוויטר עם קבל לא מתאים, ואכן הוא השמיע סוג של צרימה לא נעימה.

soundwave למה יש לו סיכוי לא להישרף כשהוא מחובר לקרוס ?

ואם הקבל על הטוויטר, לקרוס הפאסיבי אין משחק מבחינת תדרים ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

soundwave למה יש לו סיכוי לא להישרף כשהוא מחובר לקרוס ?

ואם הקבל על הטוויטר, לקרוס הפאסיבי אין משחק מבחינת תדרים ..

הקרוס אמור להעביר את התדרים המתאימים לכל דרייבר המחובר אליו... אז אם הטוויטר הוא חלק מסט קומפוננט של JBL שמגיע עם קרוס - הם כנראה יודעים מה התדרים המומלצים לחיתוך של הטוויטר, וכך גם אפשר למנוע נזק לטווח הארוך.

איל: על טוויטרים שהם חלק בסט קומפוננט שמגיע עם קרוס, יש קבל על הטוויטר בכל זאת?

או שאולי יש קבל על הטוויטר, והקרוס משחק תפקיד רק בקשר לתחימת תדרים לוופר ?

• תוכן חדש...