Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כאחד מהשינויים הראשונים אשר בכוונתי להטמיע בפורום אודיו הינו העברת מפגשי מרכז מאזור קניון אילון רמת-גן\גשר מבצע קדש למתחם הקנה וחנה בפרופיט סנטר חולון, רחוב המרכבה

הסיבה לכך היא פניות רבות ממשרד איכות הסביבה ותלונות לגבי הרעש באזור.

כמו כן אזור המפגש איננו מתאים באופן מספק מבחינת תשתיות (צל, שירותים, מקומות בהם ניתן לקנות מזון וכו' וכו') ונראה למען האמת כמו מפגש חיזבלסטאן לעיתים רבות.

המעבר לפרופיט סנטר מהווה שדרוג היות וחברי פורום לא מתבקשים מעתה להביא עימם צידה כלשהיא למעט את רכביהם האישיים.

בסמוך לפרופיט סנטר ישנו מגרש אפר אשר מהווה מגרש מתאים לקיום המפגשים וכל התשתיות המתאימות נמצאות במרכז הקניות הסמוך למגרש זה, מדובר באזור תעשייה רחוק ממבני מגורים או מפארק שעשועים ולכן הצפי לתלונות מסוג זה נמוך במיוחד.

למי שלא מכיר את מראה מרכז הקניות:

Nikeoutlet_zps90c13442.jpg

ניתן לכתוב בווייז - נייק אאוטלט חולון וע"י כך להגיע למיקום בקלות יתרה.

הנה מפת הגעה:

map_zps8f4d6485.jpg

אשמח בכל זאת לדעת דעותיכם בנושא זה ולכן אשאיר את הנושא פתוח.

תודה,

אדי

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

באופן אישי לא מפריע לי לעבור.

למרות שאני מעדיף ריחוק מקהל (לדוגמא קניון שנמצא 100 מטר מהמפגש) ושם יש לקנות אוכל שתיה שרותים..

וחניון עפר, לא מתאים. האבק יעצבן את בעל הרכבים הנקיים והמערכות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לפני שאני הולך הביתה ושוכח מזה - קרה משהו מוזר! ראיתי שהתאריך ביומן שלי הוא הראשון לאפריל!

:-P

אם מישהו באמת חשב שהמשרד לאיכות הסביבה בכלל יתייחס למה שהולך במפגשים :-D

המפגשים נשארים ברמת גן!

אבל אני בהחלט חושב מידי פעם לפעם לעשות עוד מפגש ולרענן קצת גם את המיקום ואת חווית היום - יבחנו מיקומים נוספים גם למפגשי דרום וצפון - משהו שנראה קצת פחות "זרוק" ליד מקומות יותר יפים או יותר מוכווני תשתיות.

ואולי גם תתבצע חשיבה איך למשוך קהל לתחום שלנו ולהעלות את המודעות לאודיו לרכב וגם לנסות לייצג את קצת את קהילת הSPL ולנסות להעביר את המסר שהתדמית היא לא נכונה!

יחד עם זאת - גיל מתבקש להגיע למפגשים בטוקסידו :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חס וחלילה! אפילו לא באחד באפריל

Pioneer TS-X150

פורסם

למרות שגם לי היתה מתיחה טובה שנעשתה על כמה מחברי הפורום (במיוחד גלב)

והמתיחה הצליחה כלכך טוב.

כמעט גרמתי לגלב לבנות תיבה חדשה לסאב שלו חה חה חה (:

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אדי עוד מילה אחת ואני חוסם אותך(גם אני נהייתי מנהל בלי שיגידו לך).אופס!!!!איחרתי ביום!

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

+1 על מיקום המפגש יותר קרוב לבית אבל עפר באמת יכול להשפיע .

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

נראה לי שכדאי לנעול :-)

בכל מקרה אני חושב על להוסיף קצת גוון למפגשים אבל מבלי לפגוע במתכונת הקיימת, יש זמן עד אז.

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...