Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנצ'יה אפסילון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

לאחותי יש גולף 2011 שחורה, יד 1, 12 אלף ק"מ, והיא רוצה להחליף לרכב קטן יותר

אבל עם סטייל

בקיצור היא התלהבה מאוד מלנצ'יה אפסילון, אבל הבעיה שהיא רוצה אוטומט (אישה מה לעשות), רציתי לדעת איך הרכב הזה? טיפולים, אחזקה, נסיעה וכו' גיר?

האם היא תיהיה נוחה? אחותי גבוהה יחסית 176,

.היא נוסעת בעיקר בת"א, והיא לא צריכה רכב למשפחה אין לה ילדים

אני מתנצל אם אני כותב בצורה לא מסודרת או משהו, פשוט ממשק האתר החדש נוראי וממש לא נוח וככה זה יוצא

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

פיאט 500 עדיפה לדעתי ואם יש לה זמן להמתין, יש כמה עירוניות חדשות ומסוגננות בדרך השנה, כגון 108 ובמיוחד אופל אדם.

פורסם (נערך)
רכב נדיר עם הרבה סטייל. לא מתאים לכל אחד.

אופי וצליל המנוע שונה מהסטנדרט. מרגיש ונשמע קצת כמו אופנוע.

יש לי כמה מכרים עם כזה ואין להם בעיות אמינות.

לא יודע לגבי עלות טיפולים.

היא רוצה אוטו נדיר והיא צריכה אוטו שנראה מרשים יחסית בגלל העבודה והמעמד שלה

לבחורה שנוסעת בעיקר זה מתאים?

יש גרסת 1200 אוטומט?

אם הייתי קונה אוטו קטן הייתי קונה את ה1200 ידנית אבל היא רוצה אוטומט

יש חברות ליסינג שמוכרות מכוניות כאלה?

!ומה זה אופל אדם? מתי צריכה להגיע? ראיתי תמונה בגוגל נראת מדהים

.היא יכול לחכות עד אוגוסט, 5 חודשים

עד עכשיו היא נסע רק בגולפים היו לה מהדור הראשון ועד לדור השישי

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

בגודל הזה מיני יהיה מרשים ועם סטייל, כנראה יותר מהלנצ'יה שעיקר ייחודה בנדירותה וזה מבלי למעט מיתרונותיה. אין 1200 אוטומט ומכל מקום ה 0.9 טורבו חזק יותר ומגיע באוטו הזה עם תיבה רובוטית שאינה מתאימה לכל אחד.

פורסם

לי יש לנצי'ה אפסילון רובוטית עם מנוע טווין איר.

אני חיפשתי רכב קטן, ידידותי ויחודי ואחרי התלבטות הגעתי ללנצ'יה.

הרכב אצלי מעל שנתיים, עבר מעל 70000 ק"מ ומשרת אותי נאמנה.

לא היתה שום בעית אמינות למעט פעמיים שנשרפה נורה ראשית.

מחירי טיפולים, מעט מתחת ל1000 ש"ח לטיפול 30000 ומעט מעל 1000 ל60000. לא זוכר את הסכום המדויק.

בעקבות המידע ששאבתי מהפורום החלטתי להוסיף גם החלפת שמן ופילטר כל 15000 שעלו בסביבות 500. גם כאן לא זוכר בדיוק את הסכום.

כמו שכתבו הרכב שונה. צליל שונה ואופי העברת כח שונה. צריך נסיעת מבחן כדי להחליט אם הוא מתאים לה.

נתון חשוב שחייבים להוסיף הוא הטיפול לאחר הקניה. רמת השירות שקיבלתי לאורך הדרך לא מאפיינת את נותן השירות הישראלי הממוצע ומאוד מזכירה לי רמת שירות אירופאית גבוהה.

פורסם

הנסיון שלי עם הרכב לא מועט ואני אישית מאוד מחבב אותו. איכות החומרים והבניה גבוהה והרכב מרגיש גדול מגודלו האמיתי. ברכב זה נסיעת מבחן מחוייבת המציאות בשל צליל ואופי המנוע הנ"ל.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

היי,

אנחנו שמחים שאתה ואחותך מתעניינים בלנצ'יה, שהוא אכן מותג רכב מיוחד ואלגנטי.

הדגם בו התעניינת מגיע עם מנוע טורבו Twin Air (זוכה פרס מנוע השנה) 900 סמ"ק עם גיר אוטומטי/ Dualogic

לדגם מרווח טיפולים כל 30,000 ק"מ או שנתיים, ובנוסף תהנו מאחריות מלאה ושירות VIP לשנתיים.

הרכב מגיע בשתי רמות אבזור: גולד ופלטינום.

אתם מוזמנים להשאיר לנו פרטים בהודעה פרטית ונזמין אתכם להכרות אישית איתנו ועם הרכב ולנסיעת מבחן מהנה, כך שתוכלו להתרשם ולקבל את התמונה המלאה, כמובן ללא כל התחייבות.

ובכל מקרה - אנחנו כאן לשירותכם בכל עניין או אם יש לכם שאלות נוספות.

צוות סמל"ת

פורסם

בהחלט רכב עם סטייל! לדעתי הרבה יותר מה 500 או המיני. אם הוא נראה לה, שלא תהסס יותר מדי, לדעתי לנצ׳יה לא תשווק פה עוד הרבה זמן (הרכב לא נמכר כמעט...). אגב, הדור הקודם של האפסילון לא נמכר כלל בארץ אבל באיטליה למשל הצליח מאוד. העיצוב שלו היה הרבה יותר שמרני.

האפסילון, כמו ה 500, גם היא מבוססת על המרכב של הפנדה.

• תוכן חדש...