Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תראה ... זה עדיו זול יותר מהארץ. אבל יש אופציות זולות כמו יריעות. http://www.pazkar.co.il

איך קוראים לחומר באתר שלהם?

יש להם הרבה מוצרים חוץ מיריעות לדוגמא פזופון 54

איזה מוצר צריך ואיפה אפשר לברר מחירים?

פורסם

הבעיה ביריעות כאלו זה שההדבקה נעשיית ע"י חימום.

ב- Dynamat (או Brown Bread או Fat-Mat ) יש דבק חזק מאחורה ולא צריך לחמם.

כל המוצרים האלו הן בעצם יריעות ביטומניות. האם הן רק מונעות ויברציות של חלקי הפח שהן מודבקות עליו, או גם מעבר רעשים מבחוץ כלפי פנים ?

מה לגבי בידודים מבוססי ספוג ?

האם מישהו שעשה פרוייקט של בידוד רכב יכול לייעץ ? RANSTER ?

בועז.

פורסם

אני לא יכול להגיד לך בוודאות ... אין לי יותק מידי ניסיון, עזרתי למישהו לאטום את הבגאז', אפילו לא יצא לי לשמוע את התוצאה. אבל אני חושב שזה תחליף די טוב ... גם אני צריך מתישהו להתעסק עם זה, חבל מאוד שאני כל הזמן דוחה את זה :(

פורסם
אני לא יכול להגיד לך בוודאות ... אין לי יותק מידי ניסיון, עזרתי למישהו לאטום את הבגאז', אפילו לא יצא לי לשמוע את התוצאה. אבל אני חושב שזה תחליף די טוב ... גם אני צריך מתישהו להתעסק עם זה, חבל מאוד שאני כל הזמן דוחה את זה :(

זה די רלוונטי בשבילי כי בקרוב אני צריך להתקין סט קדמי... ואם כבר פותחים הכל אז למה לא לבודד גם...

פורסם
אני פתחתי הכל 1000 פעם ועדין לא נגעתי בעיניין של השתקת הרעידות ...

אבל עדיף כבר לסיים עם הכל ביחד...

פורסם

פלציב הוא חומר המיוצר פה בארצנו הקטנטונת, הוא מורכב מפוליאתילן מוקצף המגיע בוורסיות שונות ולמטרות שונות כגון בידוד ואטימה בבניה, ברכב וכו.

ניתן להשיג אותו במספר מפיצים כאשר המפיץ של איזור המרכז הוזכר קודם לכן.

מנסיון אישי עם החומר, הוא נוח מאוד לעבודה מעצם היותו גמיש ועושה פלאים בתחום הבידוד.

לא צריך להזמין מראש, הם מחזיקים במלאי כמה וורסיות של החומר - עם דבק בצד אחד או בשני הצדדים, עוביים שונים, עם או בלי אלומניום לבידוד חום.

ראוי לציין גם שהחומר חסין אש.

נכון זה לא דיינמט, לא השוויתי בין השניים ואני דיי בטוח שהדיינמט עדיף - אבל המחיר גם בהתאם.

אני ממליץ בחום בכל אופן, ובפרויקט הבא של המערכת ברכב השני, כל הרכב כולל גג, רצפה כנפיים וקיר אש הולכים ל"קבל" פלציב...

palziv.jpg

motorica.net

פורסם

RANSTER,

האם חוץ מלשפר את האקוסטיקה והקטנת התהודה בתוך הרכב גם מנע החומר כניסת רעשים

מחוץ הרכב (מנוע, רעשי דרך) אל תוך הרכב ?

בועז.

פורסם

לפי התמונה אני לא יודע אם החומר כל כך מוצלח. אחד הדברים החשובים ביריעות האלה הם שהן נכנסות לכל חריץ וכאן זה נראה כאילו הונח שטיח ואין ממש מגע בכל נקודה ונקודה.

שימו לב להבדל זה גם חומר שיועד לגגות אבל תראו איך הוא נכנס לכל חריץ בפאנל, צריך למצוא משהו כזה:

http://www.pbase.com/image/1229793

http://www.pbase.com/image/1940273

• תוכן חדש...