Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באלפא בתמונה מטרת הבידוד לא היתה אקוסטיקה אלא מניעת כניסת רעשים לפנים הרכב.

הרכב הנ"ל הוא הנעה אחורית משמע דרייבשאפט עובר מתחת לקונסולה המרכזית ומייצר המון רעש.

לגבי מוצלח לא מוצלח, אם כל הכבוד אייל לא ראית את החומר ותמונה ממש לא משקפת את המציאות - ראית את רצפת הרכב לפני הבידוד? לא...אני מבטיח לך שהחומר מודבק לרצפה בכל פינה ופינה.

motorica.net

פורסם

את הבידוד מרעש אני מאמין שזה באמת עושה, אבל בשביל למנוע ויברציות זה צריך להיכנס לכל חריר קטן, ולא קשה לראות שהחומר לפי איך שהוא נראה בתמונה לא נכנס לכל חריר קטן.

יכול להיות כמובן שאני טועה, אם אתה אומר אחרת, באמת לא ראיתי את זה, אבל ככה זה נראה.

אני לא בא לבקר חלילה, פשוט אם מישהו ימצא חומר גמיש יותר זה יעזור לכולנו.

פורסם

אכן שמנו זפת, השתדלנו להשתמש ביחידה אחת גדולה מה שהקשה את העבודה אבל יצא נקי ויפה יותר.

כמובן שאפשר להדביק חתיכות קטנות יותר.

בדלתות לא שמנו - כמו שאמרתי כבר קודם המטרה לא היתה אקוסטיקה אלא בידוד רעשי הדרייבשאפט והמנוע.

לעומת זאת, בפרוייקט המיני שלי, אם יצא לפועל, התכנון הוא לבודד כל חלק פנימי אפשרי בפלציב, המושבים האחורים יעופו, בעצם כבר עפו, ותבנה תיבה במקומן...יהיה מעניין :wink:

motorica.net

• תוכן חדש...