Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז הSTI נחתה בארץ הקודש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:lol::cry: כן זה מה שאפשר לעשות עם הרכב. למרות שהוא דווקא אוחז לא רע בכלל את הכביש! באמת מפתיע אותי.

חבל שבדגם הסדרתי הם לא הסתירו את הידית של הדלת. היה מאוד משפר את המראה של הרכב. לדעתי.

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מקווה שהפורום יוכל לארגן גם נסיעת מבחן קבוצתית על הדגם הזה - ואז זה יותר יעניין אותי :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני מקווה שהפורום יוכל לארגן גם נסיעת מבחן קבוצתית על הדגם הזה - ואז זה יותר יעניין אותי :-)

אני בטוח שאתה בדיוק קהל היעד לSTI ;)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שמע - ל- WRX אני כן. תראה את החתימה שלי שלא השתנתה כבר אי אילו שנים... לגבי ה STI זה באמת תלוי מחיר (ונסיעת מבחן).

פורסם

אם תהיה נסיעת מבחן לחברי פורום - אני בפנים!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
שמע - ל- WRX אני כן. תראה את החתימה שלי שלא השתנתה כבר אי אילו שנים... לגבי ה STI זה באמת תלוי מחיר (ונסיעת מבחן).

החלפת את הGTI (שהיא הרדקור שאותו אתה לא מנצל) במכונית רכה ורופסת בהרבה שמציעה בעיקר עיצוב.

אז משם לWRX (קשה, חדה ומכוערת)?

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
אתה בטוח מודע לזה שסובארו מוכרת ומכרה הרבה מאות מכוניות עם תגי מחיר שחצו את קו ה300 (STI, אאוטבק, טרייבקה ולגאסי specB).

אני משוכנע שאתה גם יודע שממוצע המחירים באולם התצוגה של סובארו חוצה בקלות את רף ה200 אלף ש"ח. בהתחשב בזה שיש להם קשת דגמים מאוד מאוד צרה, ובהתחשב בזה שאילולא האימפרזה ממוצע המחירים היה אפילו גבוה יותר, אני חושב שמדובר במותג שנמכר ברף מחירים מאוד גבוה.

אני חייב הסבר מפורט יותר למשפט הזה.

כלומר, אם הוא היה בא מסבא שלי שכל מה שהוא הכיר היה לאונה DL, הייתי מבין.

הרי בסופו של דבר אאודי, טובה ככל שתהיה, היא עדיין אאודי, שהיא בעצם פולקסווגן ממש ממש יקרה (שהיא עצמה בעצם סיאט ממש ממש יקרה).

אין ספק שסובארו מייצרים כלים איכותיים מאד ואמנם שלא נהגתי על הדור החדש יצא לי לנהוג על הדור היוצא (הא'צבק) ואין ספק שמדובר ברכב מצויין, אבל כוונתי כמובן הייתה, שבמחיר של 300K אנחנו כבר נכנסים לליגה של הגדולים ובראשם 135 / M מבית ב.מ.וו ולכן קשה לי לראות מישהו מוציא 300K על STI (אם כי כמובן שיש כאלה...).

באשר להגה,

לא קצת יותר מדי כפתורים??

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
החלפת את הGTI (שהיא הרדקור שאותו אתה לא מנצל) במכונית רכה ורופסת בהרבה שמציעה בעיקר עיצוב.

אז משם לWRX (קשה, חדה ומכוערת)?

כנראה שאתה לא באמת מכיר את הג'ולייטה אם אתה חושב שהיא רופסת. עוד לא כתבתי סיקור עליה, אבל רק כדי לסבר את האוזן - הרבה יותר קל לקחת איתה סיבובים מהירים, ויש לה הרבה פחות רכינה בסיבובים. שלא לדבר על הגה עדיף. אני לא בטוח שה- WRX החדשה היא כל כך קשה כמו שאתה חושב, אגב. מקווה שייצא לנו לנסות ביחד ;-)

פורסם
כנראה שאתה לא באמת מכיר את הג'ולייטה אם אתה חושב שהיא רופסת. עוד לא כתבתי סיקור עליה, אבל רק כדי לסבר את האוזן - הרבה יותר קל לקחת איתה סיבובים מהירים, ויש לה הרבה פחות רכינה בסיבובים. שלא לדבר על הגה עדיף. אני לא בטוח שה- WRX החדשה היא כל כך קשה כמו שאתה חושב, אגב. מקווה שייצא לנו לנסות ביחד ;-)

אני מכיר היטב את הג'ולייטה (אמנם בגרסת הJTD הידנית, אבל זה לא משנה) ואת הGTI MK6 שהייתה לך. אני לא יודע באיזה יקום הג'ולייטה לוקחת סיבובים יותר מהר ורוכנת פחות מהGTI. היא רחוקה מאוד מהאיזון והיכולת של הגולף. אני גם לא חושב שההגה שלה טוב יותר, והבלמים שלה נוראיים לנהיגה ספורטיבית (לא לינאריים בשיט). הGTI היא בפירוש המכונית הספורטיבית העדיפה מבין שתיהן, חזקה יותר, עם מנוע ותיבת הילוכים עדיפים משמעותית ותא נוסעים איכותי יותר. כאילו, אין שום דבר שאני מסוגל לחשוב עליו כרגע שבו הג'ולייטה עדיפה, מלבד איך שהיא נראית (למי שמעוניין באיך שהיא נראית). הרושם שלי היה שאתה יודע את כל זה היטב, והחלפת רק בשביל להחליף. לא חשבתי לרגע שאתה באמת חושב שהג'ולייטה עושה משהו יותר טוב מהGTI שהייתה לך.

פורסם

יש לי לקוח עם WRX סטיישן כחולה שמוסבת בצורה מקורית ומלאה ל STI, להשאיר לו פתק עבורך?:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רועי, הgti מהירה יותר, ברור. גם מרווחת ומאובזרת יותר. אולי שלי היתה בלאי, אולי זה סובייקטיבי, ואת הבלמים לא בחנתי תחת אש עדיין. אבל עובדה היא שהרכב נוטע בך בטחון שאין בgti, בין היתר בשל זווית גלגול והגה עדיפים לטעמי. אבל כאמור, זה עניין של טעם.

פורסם

לא מבין אנשים שמתלוננים על הספוילר הגדול. כל המהות ב-STI זה להיות נינג'ה פסיכית וגם להיראות ככה. בכל הדורות שלה זה היה ככה ולדעתי לפחות זה יפה. לא כל רכב צריך להיות "זאב בעור כבש". כיף לראות גם מכוניות מוחצנות עם ספוילרים וחצאיות ילדותיים שמשדרות "אין יור פייס". לא הכל צריך להיות אוקטביה VRS.

בהחלט רכב שהייתי רוצה אם הייתי יכול. סובארו שיחקו אותה בגדול, לפי ביקורות היא נשמעת מכונית מעולה.

ד"א ה-GTI לא ממש הארד קור. היא ספורטיבית, מהירה ומתנהגת יפה ללא ספק, אבל הכל אצלה מעודן ומגובש יחסית. היא רכה ונוחה (מה שיוצר זוויות גלגול), שימושית ומרווחת. מבחינת הנאה מנהיגה ותקשורת, הג'ולייטה לא נופלת ממנה אע"פ שהיא פחות ספורטיבית. אם כבר מדברים על הארד קור בקטגוריה הזאת אז התואר מגיע לפוקוס ST או לרנו מגאן RS.

פורסם
אגב, זו הקונספט:

[ATTACH=CONFIG]375030[/ATTACH]

וזו הWRX הסדרתית:

[ATTACH=CONFIG]375031[/ATTACH]

מהזוית הזו, נראים קוי דמיון ברורים מאוד בין שתי מכוניות.

אכן, צריך דמיון מאוד מפותח כדי להבין שהרכב הסדרתי האדום הוא נגזרת של דגם הקונספט הכחול.

הדמיון מסתכם פחות או יותר בעיצוב הפרופיל של הפנס האחורי כאשר אפילו שם יש שינויים (אדום\שחור בקונספט לעומת אדום מלא בסדרתי).

יחד עם זאת, התוצאה הסופית סה"כ נאה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אכן, צריך דמיון מאוד מפותח כדי להבין שהרכב הסדרתי האדום הוא נגזרת של דגם הקונספט הכחול.

הדמיון מסתכם פחות או יותר בעיצוב הפרופיל של הפנס האחורי כאשר אפילו שם יש שינויים (אדום\שחור בקונספט לעומת אדום מלא בסדרתי).

יחד עם זאת, התוצאה הסופית סה"כ נאה.

אני נאלץ שלא להסכים.

יש הבדל ברור בין הקונספט לסידרתית, בגלל העניין הפעוט הזה, שבסדרתית מישהו אשכרה אמור להשתמש.

הקוים הכלליים מאוד דומים. אלו לא שתי מכוניות שונות.

מטבע הדברים הפרופיל של הקונספט נמוך מאוד עם חלונות שחורים מאוד וצלוחיות בלם גדולות מאוד, אבל זו הגזמה ברורה שכל מטרתה להיות קונספט.

אין ספק שסובארו מייצרים כלים איכותיים מאד ואמנם שלא נהגתי על הדור החדש יצא לי לנהוג על הדור היוצא (הא'צבק) ואין ספק שמדובר ברכב מצויין, אבל כוונתי כמובן הייתה, שבמחיר של 300K אנחנו כבר נכנסים לליגה של הגדולים ובראשם 135 / M מבית ב.מ.וו ולכן קשה לי לראות מישהו מוציא 300K על STI (אם כי כמובן שיש כאלה...).

באשר להגה,

לא קצת יותר מדי כפתורים??

אני חושב שסובארו מגיעה לתג המחיר הזה ממקום אחר לגמרי.

בסופו של יום, אחרי כל הספוילרים וזמני המיאוצים, הSTI היא מכונית למשפחה. רוב הזמן, היא תיקח את הילדים לחוגים, תהיה תקועה בפקקים, ותסחב את הקניות הבייתה. היא קשורה קשר הדוק לכל תרבות הפנאי של סובארו, ואמורה לגרור את הקארוון/אופנוע ים/גרור עם אופנוע בדיוק כמו שהיא אמורה לגרום לנהג להזיע אדרנלין במסלול.

וזה משהו שקשה להגיד על האצ'בקים 3 דלתות גרמניות באשר הן.

אני לא בא להגן על המחיר. שיהיה זול ונגיש ככל האפשר כדי שיעלו יותר מ4 מכוניות כאלה על הכביש. אבל אני חושב שהSTI לא מכוונת לאותו לקוח שעלול לפזול לA45.

ומרגע שהם הוסיפו שליטה על הDCCD להגה, הם קיבלו שם המון כפתורים. יותר מדי לטעמי.

פורסם (נערך)

עם תיסתכל שוב בתמונות של הרכבים שנחתו בארץ אתה תראה את היבלות של המתזים של פנסי הקסנון אז תסמן וי יש קסנון הרכב יגיע בשני רמות גימור עם גג שמש וBBS זהובים שניראים פחות טוב מהכוורת של הרגילה

עריכה אחרונה על ידי gil gheler

• תוכן חדש...