Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגדרות WDS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם.

אז יש לי בבית 2 ראוטרים תומכי WDS. מכיוון והראוטר של אורנג' כבר אינו מספק קליטה בכל רחבי הבית, אז ניסיתי לעבוד לפי המדריך של נטצ'יף ולהגדיר WDS ל2 הראוטרים האחרים כדי שתהיה לי קליטה בכל רחבי הבית.

אמה מה, לא עובד לי.

הראוטר הראשון הוא של בזק netgear DGN2200, והראוטר השני הוא של לינקסיס wrt54g2 עם קושחה של DD-WRT כדי שתהיה לי תמיכה בWDS.

כל מה שניסיתי לפי המדריך לא עבד.

הבזק צריך להיות הראשי.

תחום הכתובות שהוא מחלק הוא מ1-32

הגדרתי את הלינקסיס על 31.

הורדתי את הDHCP והגדרתי לו אותו ערוץ שידור אבל לא אותו SSID כמו שכתוב במדריך.

בלינקסיס ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הWDS, אחד ההגדרות שם זה במקום LAN, ניתן להגדיר POINT TO POINT וזה עדיין לא עובד.

להלן צילומי המסך מתוך הראוטרים, אנא עזרתכם.

בברכה, שביט

NG.PNG

LS.PNG

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

בגדול אלו הנתונים החייבים להיות זהים בשניהם:

רדיו צאנל, סוג ומפתח האבטחה, ssid.

בהתחלה תגדיר ללא אבטחה.

תכניס את נתוני המאק/כתובת ברוביקת הwds

לאחר שיש חיבור והכל עובד אז תגדיר אבטחה

שים לב שללא הנתונים הזהים שרשמתי זה לא יעבוד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בכמה נתבים אתה משתמש: שניים או שלושה? מהו אותו נתב של אורנג' שהזכרת (האם מדובר במודם, נתב קוי בלבד או נתב קוי+אלחוטי?)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

שמע, עזוב מה שרשום בנטציפ, הגדרתי לא פעם wds, זה לא יעבוד בלי השילוש שרשמתי אם שני הראוטרים לא זהים באותה מ׳ה

הערה נוספת, כשמגדירים dws טכנית ביצועי האלחוט יורדים בחצי, בפועל אף יותר כי זה מעמיס על כח העיבוד של המכשיר ולא רק על השידור

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...