Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

אני נהג חדש (בדיוק היום נגמר לי המלווה :) )

אני מחפש ייעוץ לרכישת רכב ראשון, אין לי שום ניסיון - לא חזק בתחום.

אין לי צורך בנסיעות ארוכות, נסיעה מהבית לעבודה (נסיעה בין-עירונית, בסביבות ה10 דק נסיעה) ויציאה פה ושם, לא משהו קריטי.

איזה חברה לקנות, מה להקפיד וכ' - בשביל לא להידפק עם הרכב...

בנוסף קראתי קצת בפורום והבנתי שפיאט זה רכב יחסית אמין, מה דעתכם על הרכב הבא?

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=1681a325d77c377ae59ccb57d03bc742b51&Code=5cc480f1eb3977a0d6f89e788595c1e6

אגב, אם יש איזה שהם טיפים לגבי רכב ראשון אשמח לקבל :)

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי Shlomi062
פורסם

זה שהוא לא רשם ק"מ,כניראה יש סיבה,כמו כן מנוע הוחלף,אולי בגלל התחממות,אישית אני מעדיף רכבים עם מנוע מקורי,אבל אם אתה מחליט ללכת,תבדוק שברישיון רכב יש את אותו מספר סידורי של המנוע החדש.

בכזה תקציב חפש דייהטסו שרייד,רכב יפני כמו פעם,פשוט ומאין.

פורד פיאסטה גם נחשבת לטובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אחרי חיפוש קצר,שנתון,תקציב,יד נמוכה,ידני עד 100000 קמ מהשבועיים האחרונים בערך=3 כלות.דייהו נובירה,רובר 214,פגו 306 1600.את 2 הראשונות אני לא מכיר,הפגו זהה לחלוטין לרכב שלי ואם הפרטים נכונים והיא עוברת בדיקה ויישור קו במוסך אמין-יש לך מנצחת.

פורסם

עזוב את הרובר והנובירה,אם 306 דגם מוצלח של פיגו,הייתי הולך עליו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלומי יקירי,

משליחת לינקים למודעות ביד 2 - לא תתקדם לשום מקום.

בעיקרון בתקציב שלך לא הייתי רוכש מכונית אוטומטית כי זה רכיב בעייתי במיוחד בפיג'ו.

בתקציב שלך הפונטו היא כמעט "ברירת מחדל" (לא רעה בכלל)

חפש לך אחת ידנית מ-2001 ומעלה - סביר שתמצא אחת ראויה בתקציב שלך. רצוי כמובן לחפש אחת שהטסט שלה רחוק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מחזק את ZVIT.

בתקציב שלך תוכל למצוא פונטו ספייס במצב לא רע משנתונים 2001-2003.

אני ממליץ לך על בפונטו ידנית 8v, אומנם פחות כ"ס אבל חלק מהטיפולים יותר קלים וזולים מה 16v.

דגשים חשובים כשאתה מחפש פונטו ספייס:

- נוזל קירור ולא מים, תעדיף רכב עם פארפלו כחול.

- הגה תקין, בדוק תקינות מצב סיטי (תמצא כפתור על הפאנל מתחת למערכת שמע).

שאר הדגשים הם כלליים ותוכל למצוא כאלה בשפע ע"י חיפוש.

בהצלחה!

פורסם

ב 8 אש"ח הייתי מחפש את הפונטו דור ראשון דווקא, כי דור שני אתה רק תמצא את הזולות ביותר ולא דווקא השמורות, בדור הראשון תוכל למצוא אקזמפלר שמור וישאר לך קצת בצד.

בנוסף אפשר למצוא 106, אני זוכר שראיתי כמה שמורות.

אל תסמוך על מודעות ביד 2 , אפשר לראות פרטים כלליים אבל הפער בין מה שתראה במודעה למה שתקבל בפועל יכול להיות עצום (רמז: אם המוכר אומר שהרכב שמור ומטופל זה לא בהכרח אומר שזה כך, ואם הוא אומר שהיא יד ראשונה היא יכולה להיות גם יד שלישית)

Miata ND2

• תוכן חדש...