Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן לכולם..

אני מעוניין לקנות רכב יד שניה .

בהתחלה עלתה הסיאט איביזה בגלל התחזוקה הזולה, אבל ירדתי ממנה מהר בגלל שהרגשתי שלרכב אין מספיק כוח (הכוונה לכ"ס).

וגם הבפנים של האוטו לא האהבתי ולכן זה ירד מהפרק.

ועכשיו ראיתי את האלפא מיטו ופשוט אהבתי את הרכב מבחינה חיצונית ופנימית.

אז כנראה שהמיטו תיהיה הרכישה הבאה שלי.

ועכשיו איך התחזוקה של הרכב? חלקים מחלות ידועות.

אני מתכוון למיטו תלתן, ידני, מנוע 1400 וגיר ידני. - מה ההבדל באחזקה של מיטו 155 כ"ס, לבין תלתן?

ועוד שאלה שמציקה לי קראתי בפורומים של אלפות שיש בעיה באלפות החדשות, לאחר 4 שנים שהרכב על הכביש אז המוט של ההגה החשמלי נהרס והעלות שלו מעל 10K (!), ככה אני הבנתי.

אשמח אם תציעו לי הצעה אחרת לרכב אחר, עדיפות לקופה ורק גיר ידני. עדיף שיהיה טורבו.

תקציב עד 120K ורק יד שניה. שהרכב יהיה כמה שיותר אמין, והכי חשוב שיהיה מהנה לנהיגה.

עריכה אחרונה על ידי ANUTKK
פורסם

החזקתי את המיטו 155במשך קרוב ל3שנים וכ60000 קמ,עלויות אחזקה ממש לא גבוהות,אני היית מחליף שמן+פילטר כל15k,,לא היו כל בעיותרכב מצויין שהוחלף לאלפא אחרת,עקב הזדמנות קורצת שהגיעה,אחרת סביר להניח שהייתה אצלי עד היום.

כאשר אתה מחפש אל תנעל על התלתן,במיטו ההבדל בין התלתן ל155 עם חבילת ספורט הוא זניח מבחינת אבזור,לגבי נהיגה,אהבתי יותר את ה155,ה170 מתקשה יותר להוריד את הכח לכביש ומצויידת במערכתstart&stop המעצבנת.בהצלחה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

תודה על התגובה.

אשמח אם תפרט על עלויות טיפולים לרכב.

ומה לגבי החיישן שלל המוט הגה, יצא לך לשמוע על זה?

ועוד שאלה שהציקה לי , למה הרגשתה שהתלתן מתקשה להוריד את הכוח לכביש? ואת המערכת של "עצור וסע" לא ניתנת לכיבוי?

ולגבי העברת הילוכים, העברת אותם חלק, ללא תקיעות?

פורסם

לפי התיאור (חיישן ו4 שנים) אני כמעט בטוח שאני יודע איפה קראת את זה.

זה לא נכון.

זה לא חיישן אלא תקלה במנוע החשמלי של ההגה.

יש בעיה ספוראדית בהגה במיטו, המנוע החשמלי כושל. ההחלפה אכן יקרה אבל זו לא מחלה וזה לא משהו גורף, בטח לא משהו שקורה כל 4 שנים בכל אוטו...

ההבדל בין ה155 ל170 הוא טכנולוגית המולטיאייר שנוספה בחזק. מעבר לתוספת הכח הרכב חסכוני יותר בבסיסו.

לא יודע לאמר לך לגבי עלויות אחזקה אבל כן יודע לאמר שהמיטו בכלל נחשבת למכונית אמינה ולא יקרה לאחזקה.

אם עוד לא נכנסת כנס לאתר מועדון אלפא רומאו ישראל ותתיעץ גם שם.

http://www.iaroc.org.il

פורסם

מה זה בעיה "ספוראדית"?

אז אני הבנתי ממך שזאתי בעיה של בליי טבעי לרכב?

אז זה אומר שכול כמה שנים אני יצטרך להחליף את החלק שעלותו יותר מ 10K?

פורסם
תודה על התגובה.

אשמח אם תפרט על עלויות טיפולים לרכב.

ומה לגבי החיישן שלל המוט הגה, יצא לך לשמוע על זה?ועוד שאלה שהציקה לי , למה הרגשתה שהתלתן מתקשה להוריד את הכוח לכביש? ואת המערכת של "עצור וסע" לא ניתנת לכיבוי?

ולגבי העברת הילוכים, העברת אותם חלק, ללא תקיעות?

אינני זוכר עלויות מדויקות,אבל בהשוואה לפיג'ו שהייתה לי לפני המיטו,לא הייתה קפיצה,גם בהשוואה לרכבים שהחזיקו חבריי באותה תקופה,מע'start&stop,ניתנת לניתוק,מתאפסת בכל התנעה למצב פועל,(נדמה לי שבוצע בהמשך עדכון תוכנה שפתר את זהamiger יפרט),לגבי הורדת הכח לכביש הרגשתי שהרכב מפרפר יתר על המידה,יכול להיות שהעובדה נעוצה בצמיגים שידעו ימים יפים יותר,מוטט הגה לא נתקלתי ברכב שלי,לסיכום אחזור ואומר אם תמצא155 שמורה ומטופלת קח ואל תתעקש על התלתן,ההבדלים לטעמי והרגשתי ממש מינוריים,ואני אהבתי יותר את ה155.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
מה זה בעיה "ספוראדית"?

אז אני הבנתי ממך שזאתי בעיה של בליי טבעי לרכב?

אז זה אומר שכול כמה שנים אני יצטרך להחליף את החלק שעלותו יותר מ 10K?

זה אומר שזה קורה, אם בכלל, בצורה דיי אקראית, ולא כתוצאה מבלאי כלשהו.

זה ממש לא אומר שכל כמה שנים תצטרך להחליף את החלק.

!AWDSOME

פורסם

לא מבין איך זה מרתיע אותך. ספק אם התופעה קיימת בכלל. לא יצא לי לשמוע על מיטו/איבו/גרנדה שעברו תיקון במנגנון.

אבל שוין, הפסד שלך, זה אחלה רכב.

בהצלחה.

!AWDSOME

• תוכן חדש...