Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבר קרוב שרכש את הרכב קיבל אותה השבוע. לו נאמר שזאת הVRS הרביעית שעולה על הכביש. יש רשימת המתנה ארוכה לידניות ולגרסת הקומבי שאמורות להגיע. שם מדברים על משהו כמו 20 אנשים. חלקם כבר שילמו מקדמה. ושוב,כל המידע הוא מאחד מאנשי המכירות בסקודה,לי אין דרך לדעת האם המידע אמין ונכון.

מעניין איך זה שיש רשימת המתנה לאוקטביה RS ידנית...אבל לגולף GTI ידנית, נאדה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 394
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חבר קרוב שרכש את הרכב קיבל אותה השבוע. לו נאמר שזאת הVRS הרביעית שעולה על הכביש. יש רשימת המתנה ארוכה לידניות ולגרסת הקומבי שאמורות להגיע. שם מדברים על משהו כמו 20 אנשים. חלקם כבר שילמו מקדמה. ושוב,כל המידע הוא מאחד מאנשי המכירות בסקודה,לי אין דרך לדעת האם המידע אמין ונכון.

אמת. לפי דו"ח מסירות של איגוד היבואנים, נכון לסוף חודש אפריל נמסרו 4 RSיות.

עוד כמה ימים אמור להתפרסם הדו"ח של מאי, נראה אם יהיו שינויים, כי לפי הדו"ח של אפריל כולן נמסרו במרץ (שזה מוזר, כי ההשקה הייתה בתחילת אפריל).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אמת. לפי דו"ח מסירות של איגוד היבואנים, נכון לסוף חודש אפריל נמסרו 4 RSיות.

עוד כמה ימים אמור להתפרסם הדו"ח של מאי, נראה אם יהיו שינויים, כי לפי הדו"ח של אפריל כולן נמסרו במרץ (שזה מוזר, כי ההשקה הייתה בתחילת אפריל).

לא מוזר, אלה רכבי ההדגמה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)

צודק, לא חשבתי על זה :oops:

היום התפרסמו נתוני מאי. עד סוף החודש עלו לכביש 9 RSיות.

עריכה: 9 סך הכל, כולל רכבי ההדגמה.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

סה"כ נותרו להם עוד 91 להעלות על הכביש עד אפריל... קלי קלות.

אני הסכמתי לשלם על סטיישן 209 על הכביש. הם לא הסכימו לרדת מ215 (כולל איתוראנים ורישוי). בשביל 5 דל' תפחיתו 4000 ש"ח.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
מעניין איך זה שיש רשימת המתנה לאוקטביה RS ידנית...אבל לגולף GTI ידנית, נאדה.

כי בסקודה אתה מקבל את האבזור המתאים ולא צריך לקנות אותו ״בתשלומים״ (pun intended)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
סה"כ נותרו להם עוד 91 להעלות על הכביש עד אפריל... קלי קלות.

אני הסכמתי לשלם על סטיישן 209 על הכביש. הם לא הסכימו לרדת מ215 (כולל איתוראנים ורישוי). בשביל 5 דל' תפחיתו 4000 ש"ח.

בהתחשב בכך שכל התחשיבים בתחילת השרשור הראו שגם ב- 180 הם כנראה מרוויחים לא רע, אולי הם יתקשרו אליך עוד חצי שנה...

פורסם (נערך)

אני הגעתי עם מזומנים לסוכנות (אולם מרכזי בבני ברק) להזמנת GTI ידנית לפני כחצי שנה ולא קיבלתי יחס רציני. ביקוש היה. נכונות, ממש לא! ולא התווכחתי על המחיר...

קניתי ST והאמת שהם עשו לי טובה גדולה...

אם בעבר, הם היו הכתובת הראשונה שלי - אז הם הפסידו! זה כבר לא יהיה בעתיד.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
בהתחשב בכך שכל התחשיבים בתחילת השרשור הראו שגם ב- 180 הם כנראה מרוויחים לא רע, אולי הם יתקשרו אליך עוד חצי שנה...

הם יכולים לחסוך את פעימת המונה.

אחרי ההתנסות האחרונה, איבדתי את החשק להתנהל מולם.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

כרגע אני לא ממהר להחליף. לא התחברתי לוולבו.

W. Churchill

פורסם

היום עקפה אותי אחת שחורה בדרך חזרה מכרמיאל.

אני חייב לאמר שאני לא מבין את הרכב הזה בשחור או בצבע בולט אחר.

כל המהות של האוטו הזה, מבחינתי לפחות, היא שהוא סליפר שאנשים ממוצעים לא מבדילים בינו לבין מונית.

אם מישהו רוצה משהו בולט, למה לבחור בסקודה ולא בגולף שעולה פחות או יותר אותו דבר?

פורסם

אם הייתי רוכש אחת אז או לבן עם גג שחור (הכי יפה בעיניי) או לבן לחלוטין (תלוי מה יש במלאי\פחות זמן להמתין,אחיה בשלום עם איזה מהבחירות :))

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
היום עקפה אותי אחת שחורה בדרך חזרה מכרמיאל.

אני חייב לאמר שאני לא מבין את הרכב הזה בשחור או בצבע בולט אחר.

כל המהות של האוטו הזה, מבחינתי לפחות, היא שהוא סליפר שאנשים ממוצעים לא מבדילים בינו לבין מונית.

אם מישהו רוצה משהו בולט, למה לבחור בסקודה ולא בגולף שעולה פחות או יותר אותו דבר?

א. זה לא רכב ההדגמה/של מנהל האולם וכו'?

ב. גולף GTI בולטת? לא ממש... בתקציב הזה יש בולטות יותר.

בכל מקרה, חבל שהתעקשות היבואן על רווח (כנראה) מופרז, מונעת מעוד רכבים כאלה לעלות על הכביש. רכב מוצלח בפני עצמו, שלדעתי שבוי בקונספציה של היבואן שעל רכב "ספורט" צריך לשלם. זה לא רכב ש"עורגים" אליו כמו RS cup או אפילו GTI.

• תוכן חדש...