Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנון, חכה חודשיים שלושה. תן להם להזיע...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 394
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חשבתי לרגע להגיע לאירוע ההשקה שייערך ביום שישי ולדבר עם ג'קי, אם זה היה אפשרי, ולהציע לו הצעת תכלס לרכישת הרכב בתנאים שלי ובגדר ההגיון (כמובן לאחר נסיעת מבחן ולאחר שאחליט שאני רוצה את הרכב, כרגע אני לא בטוח שהוא מתאים לי בכל מקרה).

אני חושב שאולי הייתי מצליח ואם לא אני אולי אחרים שיגיעו בגישה זאת יצליחו (KALA אולי :-)) , ולא מפני שאני סומך על הרצון הטוב של ג'קי להפיץ את בשורת הרכבים הספורטיביים לעמך ישראל, אלא אך ורק מפני שאני סומך על החשיבה העסקית שלו, פשוט במחירים שנדרשים בעבור האוקטביה, לדעתי צ'מפיון ישארו תקועים עם המלאי.

הבנתי שיש כבר יותר גמישות בנושא המחיר ותהיה הנחה גדולה יותר ממה שהוצהר עליה בהתחלה וייתכן שג'קי קורא את השרשור ואולי מפיק מסקנות.

ברמה האישית בסופו של דבר החלטתי שאני לא רוצה את האוטקביה RS בגירסת הסדאן בכל מקרה, אלא אך ורק גירסת הסטיישן אולי יכלה לבוא בחשבון ולכן לא אגיע לאירוע ההשקה (זה יחסית רחוק בשבילי, אם זה היה קרוב הייתי מגיע גם סתם בשביל הכיף).

אמנון

כמוני כמוך.

אני מגיע להשקה עם אשתי (וגם בשבילנו מדובר על מעל שעה נסיעה לכל כיוון) עם כוונות מאוד רציניות (שגם תלויות בנסיעת מבחן).

גם אותי גרסת הסדאן לא מעניינת.

בתמחור נכון ובגרסת סטיישן, אני מוכן לסגור עסקה במקום.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
אמנון

כמוני כמוך.

אני מגיע להשקה עם אשתי (וגם בשבילנו מדובר על מעל שעה נסיעה לכל כיוון) עם כוונות מאוד רציניות (שגם תלויות בנסיעת מבחן).

Ynv אתה כבר עברת את מחסום האישה וזה הצעד שהכי מקרב אותך לרכב שאתה רוצה -:)

אני עדיין צריך לעבור את מחסום האישה וכשהיא תשמע שאני בכלל מהרהר לרכוש רכב חדש, לאחר שהרכב בבעלותנו נרכש רק לפני כשנה וחצי, היא בכלל תשתמש בזכות הווטו שקיימת לכל אישה :wink:

לגופו של עניין, למיטב ידיעתי אין כלל גירסת סטיישן למכירה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
אמנון, חכה חודשיים שלושה. תן להם להזיע...

עוד שלושה חודשים יהיה גם החום של חודש יולי, שיוסיף להזעה שלהם :-)

אבל כפי שציינתי, בשבילי, בכל מקרה, התנאי הוא גירסת סטיישן.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
חשבתי לרגע להגיע לאירוע ההשקה שייערך ביום שישי ולדבר עם ג'קי, אם זה היה אפשרי, ולהציע לו הצעת תכלס לרכישת הרכב בתנאים שלי ובגדר ההגיון (כמובן לאחר נסיעת מבחן ולאחר שאחליט שאני רוצה את הרכב, כרגע אני לא בטוח שהוא מתאים לי בכל מקרה).

אני חושב שאולי הייתי מצליח ואם לא אני אולי אחרים שיגיעו בגישה זאת יצליחו (KALA אולי :-)) , ולא מפני שאני סומך על הרצון הטוב של ג'קי להפיץ את בשורת הרכבים הספורטיביים לעמך ישראל, אלא אך ורק מפני שאני סומך על החשיבה העסקית שלו, פשוט במחירים שנדרשים בעבור האוקטביה, לדעתי צ'מפיון ישארו תקועים עם המלאי.

הבנתי שיש כבר יותר גמישות בנושא המחיר ותהיה הנחה גדולה יותר ממה שהוצהר עליה בהתחלה וייתכן שג'קי קורא את השרשור ואולי מפיק מסקנות.

ברמה האישית בסופו של דבר החלטתי שאני לא רוצה את האוטקביה RS בגירסת הסדאן בכל מקרה, אלא אך ורק גירסת הסטיישן אולי יכלה לבוא בחשבון ולכן לא אגיע לאירוע ההשקה (זה יחסית רחוק בשבילי, אם זה היה קרוב הייתי מגיע גם סתם בשביל הכיף).

אני אכן יגיע לשמוע , לראות ולהתרשם.

במידה ויתאפשר גם לדבר עם ג'קי. במידה ולא העביר לו מסר דרך מנהל המכירות שלו.

אני בכיוון של ידני בתמחור ראוי.

אני חושב שזה חשוב שמי שרציני יגיע . רק כך הם יראו לקוחות שמוכנים לרכוש אך במחירים שפויים.

פורסם
אמנון

כמוני כמוך.

כמוני כמוכם.

יהיו רציניים נתקדם

לא יהיו רציניים נמתין . עוד חודשיים שלושה יהיה יום מכירות כזה או אחר. אם באמת הם הביאו מלאי לא תהיה להם ברירה.

הם משקיעים כיום המון. שימו לב כמה מכוניות הדגמה יש.

פורסם

אוקטובר יהיה חודש מפתח. שם, להערכתי, ימכרו גם ב180 לקרובים ומקורבים ולמי שיודע לשאול. אגב אני לא מבין את הנהירה של מי שרוצה ידני או סטיישן, אם אין כאלה בכלל? או שיש? הצלחה בכל מקרה, אנא שתפו!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בארץ הקודש, הכוונה. שמעתי שבחו"ל יש גם GTI ידנית, ואפילו מזדה ספורטיבית יותר...

אגב, עוד לא ראיתי (ואולי פיספסתי) מישהו שמכיר מקרוב רכבים זרירים אחרים של הקונצרן (נניח GTI), שיכתוב קצת על ההשוואה? (כי פשששש זו דוגמה טובה, אבל בכ"ז :-) )

פורסם

מכיר קצת GTI, רק שפחות מכיר כבישים טובים באיזור בני ברק. אבל אני אןכל לעשות אחלה השוואה מי משתיהן יותר נוחה בפקקים.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אגב, עוד לא ראיתי (ואולי פיספסתי) מישהו שמכיר מקרוב רכבים זרירים אחרים של הקונצרן (נניח GTI), שיכתוב קצת על ההשוואה? (כי פשששש זו דוגמה טובה, אבל בכ"ז :-) )

בכל השלוש פעמים הקודמות שאמרת את זה, חשבתי שאתה צוחק, רק עכשיו אני מבין שאתה כנראה רציני וכנראה מתעקש להעליב פה מישהוא.

בכל מקרה, גם אם מישהוא פה "מסוגל" לבצע את ההשוואה הנדירה הזו בין סקודה ל GTI, אני לא מבין את הנגיעה אליך...:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם אני פלטתי פשששששששששש, כל פעם שלחצתי גז ב- GTI בחודשים הראשונים; ולפני זה כשלחצתי גז ב- 160; ולפני זה ב- 140, ולפני זה ברובר :-)

השאלה היא אם, למשל, המנוע בסקודה מכויל שונה מאשר ברכבים אחרים של הקונצרן, או אם הוא מציע משהו נוסף על פני מנועים מקבילים אצל יצרנים אחרים, כי ברור שזה מפתיע לראות רכב כזה מתקדם במהירות, אבל אותי ספציפית מעניין איך היא בהשוואה למה שאני כבר מכיר.

פורסם

תראה, כל ה"מגרעות" שמזכירים פה על הסקודה (הגה לא חד, לא מתקשר, פרונט עמום וכו') הן לא באמת מגרעות של הסקודה, הן פשוט דרכו של היצרן (VAG) לייצר רכבים ספורטיבים.

לאחר שזה נאמר ולאחר שאנחנו מקבלים את זה כאקסיומה, אז לטעמי האישי, הסקודה הזו עולה בכל אספקט על ה GTI שהייתה ברשותך הן מבחינת העליה בהספק והן מבחינת התנהגות עדיפה.

על ה GTI החדשה עדיין לא נהגתי אבל כמדומתני ש AMIGER אמר שבאופן מפתיעה ה GTI החדשה מרגישה יותר חלשה מה RS ואי אפשר לחשוד בו שהוא לא מכיר רכבים חזקים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בארץ הקודש, הכוונה. שמעתי שבחו"ל יש גם GTI ידנית, ואפילו מזדה ספורטיבית יותר...

נהגתי גם על ה-RS, כמובן ונהגתי לאחרונה גם על ה-GTI7 ׁ(לא נסיעות אתגריות בשתיהן, לצערי).

כאמור,

האוקטביה מרגישה משמעותית חזקה יותר מהגולף.

עד כדי רמה שהגולף הרגישה קצת עצלה לעומת ה-RS.

כפי שציינתי לא יצא לי לתקוף פניות עם אף אחת מהן אבל האוקטביה הרגישה מאד טוב בפניות שכן לקחתי,

קשה לי לקבוע חד משמעית מהנסיון שלי איתן מי עדיפה.

מבחינת אבזור, גם כאן האוקטביה עדיפה.

מבחינת פרקטיות, אתם מכירים את הגישה שלי, הגולף מספיק מרווחת, הלאון מספיק מרווחת, האוקטביה קצת יותר (ואיזה תא מטען :shock: )

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...