Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתלבט בין מאזדה לאנטיס 99-00

לבין יונדאי גטס 03-05

התקציב שלי 12,000+-

השאלה שלי האם עדיף ללכת בכיוון של אמינות או לשאוף לשנה יותר גבוהה כמו הגטס

אשמח

לייעוץ ואם יש דגמים אחרים שיכולים להיכנס לי בתקציב

[SIZE=3][B][/B][/SIZE]

פורסם

מה הדרישות שלך מהרכב?

מה תוואי הדרך בדר"כ?

מדובר פה שני סוגי רכבים.

יונדאי הינה סופר מיני מול מאזדה משפחתית קומפקטית

יונדאי ניתן למצוא בגרסה ידנית במצב סביר מול מאזדה שקצת קשה יותר.

יונדאי מגיעה עם מנוע בזבזני יחסית לנפח שלו (1350) מול מאזדה שהוא יחסית סביר.

פורסם

הגטס תהיה אמינה לא פחות מהלנטיס אם לא יותר,זהו דגם מאוד מוצלח של יונדאי.

כדי לענות מה עדיף,כדי שתספר מה אתה מחפש מרכב?

הלנטיס עדיפה מבחינת תא מטען גדול יותר,סלון נעים יותר זריזה יותר.

הגטס תהיה חדשה יותר,אמינה לא פחות,אם מדובר על אוטומט צריכת דלק דומה למזדה,אם ידני אז מאט טובה יותר,רק צריך לחפש רמות איבזור GLS/GLI.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רוב הנסיעות שלי הם עירוניות

אני מחפש אוטו שיראה סבבה ולא איזה טרנטה (למרות שהתקציב נמוך)

שיהיה אמין שקט לא מפריע לי ידני אבל רוב הגטס הידניות הם השכרה לשעבר.

[SIZE=3][B][/B][/SIZE]

פורסם

אם זה לעיר הגטס עדיפה,ברכב שנמצא כול כך הרבה זמן על הכביש,זה שהוא היה השכרה לפני 8 שנים כבר לא רלוונטי,הרבה תלוי איך הוא טופל במהלך השנים.

אם אין בעיה עם ידני,זה עדיף בהרבה.

מציע לך גם לחפש פונטו ספייס ופיאסטה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טרנטה או לא אפשר למצוא בכל מכונית.

לעיר ללא ספק עדיפה הגטס, בידני היא גם תתן צריכת דלק שפויה, היא מחזיקה מעמד יפה מאוד ונותנת בטיחות לא רעה (פרט לגירסת GLF).

באופן כללי, חפש סופר מיני ידנית (פאביה, פונטו, 206 ועוד), פחות חשוב הסוג, יותר חשוב המצב.

פורסם

הבעיה של הגטס היא לא אמינות אלא צריכת דלק הזויה. תוסיף לזה את העובדה שהלאנטיס גם מאוד אמינה וגם הרבה יותר מרווחת ותראה שהיא עדיפה גם היא היא משנתון נמוך יותר. שתיהן זקנות מאוד ועולות גרושים אז לפחות שתהנה מצריכת דלק נמוכה ותא נוסעים ומטען מרווחים.

פורסם

צריכות הדלק של הלאנטיס והגטס יהיו דומות מאוד.

הגטס אמנם נחשבת יותר "בזבזנית" בדלק אך היא שוקלת פחות ובעלת מנוע 1400.

הלאנטיס בעלת מנוע 1600 ושוקלת יותר ומניסיון הנתונים דומים.

ב12K קשה לי להאמין שהוא יימצא גטס GLI/GLS ויצטרך להתפשר על דגם הGLF.

אגב, ההפרש בין שנת 99 לשנת 2005 ברכבים הוא עצום, יש לקחת זאת בחשבון.

פורסם (נערך)

לא רציתי להציע מחרף רמת בטיחות ירודה של הרכב אבל במידה ואתה מחפש מנוע 1600 חסכוני הייתי מציע גם לבדוק סוזוקי באלנו או ניסן אלמרה שניהם היו אמינים כמו המאזדה ואפשר לקנות את הסוזוקי שנתנון 2000 ומעלה עם קילומרז' סביר שזה קשה למצוא ביונדאי גטס.

חלפים מקוריים יחסית זולים ובמידה ותרצה אי פעם לעשות עליה פרוייקט תוכל לדחוף לשם מנוע 1800 של מאזדה(הבעיה תהיה במקרה הזה יותר משרד הרישוי ולא ההסבה)

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
  • תוכן חדש...