Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לעבור מפאביה למאזדה ח-ח-ח.

כמו שתיתן לאחד שמפרק צלעות כבש וסטקים (אני), תתן לו סויה או הדברים הטיפשיים האלה (אני לא אומר מגעיל כי זה אוכל).

למה שלא תיסחף עוד קצת ?

בסך הכול מדובר בפאביה שהיא להזכירך סופר מיני ממוצעת.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מעניין אם צ'מפיון מגישים חלפים כאלה ליצרן כאשר הם מתקנים בתשלום.

זה סטרט-אפ רציני. מנועים, DSG, קויל, כבלי הצתה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
1. מכיר אישית את הגיר הזה כבר 14 שנה וקרוב ל 200K ק"מ. לא זוכר שמישהו טרח לעדכן אותי על צורך בשיפוץ, אולי בגלל שהוא מתנהג יופי גם נכון לזמן כתיבת שורות אלו. גם לא זוכר מקבץ כה מרשים של טענות על תקלות בגיר הזה, שאין לחשוד שהוא נדיר במיוחד, כפי שאני קורא על הרובוטי הדו מצמדי DSG, כאן בפורום.

הייתה לי בורה שעברה במשפחה ותמיד טופלה כמו שצריך, כשהגיר התחיל להחליק (ב196K) לקחתי לרון והוא סיפר לי אודות הגיר הדרעק הזה. מחלה ידועה בדגמים האלה לדבריו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
זה סטרט-אפ רציני. מנועים, DSG, קויל, כבלי הצתה...

לא בטוח סטארט-אפ, השמועות הכלל לא מבוססות גורסות שזו הייתה הסיבה לפיצוץ בין סמל"ת- קאיה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא קראתי את השרשור אלא רק את ההודעה הראשונה.

בעיות האמינות התחילו מזמן עוד בשנות התשעים המוקדמות ולא במנועי ה TSI וה DSG... כבר ה VR6 היה דראק, מן דראק.

כל עוד יש עדת מעריצים (וברוך השם יש) היצרן והיבואן ימשיכו לישון בשקט כי הפראיירים מסרבים למות.

אני וכל משפחתי המורחבת כבר למדנו את הלקח לפני 20 שנה ומאז אנחנו מפרנסים יפה יצרנים אמינים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

קראתי את כל השרשור ו...VW רק לליסינג זה המסקנה (או ספר את כל השרשור הזה לבעלי הניסנים\סוזוקי\טויוטות שמשיגים צריכת דלק סבירה אם אמינות מצויינת).

פורסם
מעניין אם צ'מפיון מגישים חלפים כאלה ליצרן כאשר הם מתקנים בתשלום.

הבחור מבפנים שדיברנו איתו אמר שזה רק למה שמתוקן במסגרת האחריות, לא?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
לא הבנתי מה מטריד אותך אם הפותח של השרשור משבח גם את הרכב, גם את היבואן וגם את המוסך המטפל. הכירו בבעיה, סידרו לו באחריות לשביעות רצונו המלאה וכולם מרוצים. אפשר לחשוב שסוג כזה של שרות הוא מובן מאליו אצל כל היבואנים. אתה כנראה חסר ניסיון עם מכוניות חדשות ולא יצא לך עדין להיתקל במספיק יבואנים שנדרשים לתת אחריות, בעיקר אחרי שהיא נגמרת. צפה לאכזבות מרות בתחום.

תודה לאיל ועופר. כבר חשבתי שהתחלתי לדבר סינית...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
למה שלא תיסחף עוד קצת ?

בסך הכול מדובר בפאביה שהיא להזכירך סופר מיני ממוצעת.

מה שרציתי להגיד, הפאביה זה סך הכל רכב פשוט, דיי קטן וצפוף, נראה מיושן מאוד מבפנים, לא מאובזר בכלום בערך, ואני עוד יכול להמשיך.

אהה והייתי אחת 2008 בבית ועדיין יש פאביה 2009 בבית, רמת גימור אלגנס שכביכול הכי מאובזרת אבל תכלס אין בה כלום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי זה פאביה אלגנס. חכה שתראה מה זה פאביה ספורט, אתה תקבל נקודת מבט חדשה על החיים.

וברצינות, אני מאד מסכים עם מה שכתב סולל הדרך. לVW היתה בעבר מסורת של רכבים עממיים מוצלחים ואמינים ומתוך זה צמח לו המותג. כיום כל מה שנשאר זה רק הסמל וקהל מעריצים שחוזר על המילה "איכות גרמנית" כל הזמן ולא יודע אפילו להגדיר מה זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
מה שרציתי להגיד, הפאביה זה סך הכל רכב פשוט, דיי קטן וצפוף, נראה מיושן מאוד מבפנים, לא מאובזר בכלום בערך, ואני עוד יכול להמשיך.

אהה והייתי אחת 2008 בבית ועדיין יש פאביה 2009 בבית, רמת גימור אלגנס שכביכול הכי מאובזרת אבל תכלס אין בה כלום.

צפופה?

תראה לי איזה סופר מיני באותו מחיר נותנת את הנוחות והמרחב שיש לה?

כשקניתי אותה עברתי כמעט בכל הסוכנויות, ואני 1.95 מטר.

אבזור לא כלכך עניין אותי בקניה שלה, עניין אותי מנוע וגיר אמינים (אטמוספרי ידני למען הסר ספק), שיהיה aux, הנדסת אנוש ואיכות אירופאית ושהרכב יהיה חסכוני.

מה שרציתי קיבלתי במחיר שנראה לי טוב, רק חבל שלא היה ניילון לקרוע.

וכמו שסטיו אומר למטה, אני מפחד שלא ימכרו אותה יותר בתצורה הזאת. (בעתיד הקרוב אני מתכנן לרכוש אחת נוספת)

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

אז קודם כל תשמור על האלגנס 2009 טוב, כי המודל הזה היה האחרון שניצל מ- "מהפכת" VAG.

קודם כל ברור לכולם שה"ספורט" זה סתם קישקוש שיווקי. אחרי שזה עוד יותר ברור, לדגמים המאובזרים של הפאביה יש 6 כריות אוויר, מערכת ניטור לחץ אוויר TPM, בקרת יציבות ESP (לא היה חובה בזמנו) וכמובן ABS.

הגיר האוטומט-טיריפטרוניק 6 הילוכים מאפשר גם מצב טריפטרוניק מלא ומשודך למנוע 1.6L מצויין, שמספק, כמה מפתיע... 105 כ"ס כמו המנועים המהפכניים מדגם TSI, עם... 105 כ"ס.

תא למשקפיים, 4 חלונות חשמל, 2 מפתחות קפיץ, מחשב דרך מלא, מראות חשמל עם חימום... אז למה לא מאובזרת? לאותם שנים היא בסדר גמור.

פורסם

אני לא בא להצדיק את היבואן כלל. אבל חלק מכם שוכחים שהוא לא מייצר את הרכבים הללו. הוא מייבא אותם. או מרצון או מחוסר ברירה. לאחרונה יש לי הרגשה בשיפור בשרות ובמתן הרצון הטוב לאחר גמר האחריות,עם או בלי וויכוחים. כמובן שאת הלקוח זה לא מעניין. הוא רוצה רכב שייסע מבלי שהתקלקל או ייתקע באמצה הדרך. וכאן היבואן נמצא "בין הפטיש לסדן". נכון שבהתחלה השרות היה זוועתי אך לאחרונה נראה לי שיש שיפור ניכר. אם להוציא מן הכלל טיפולים יקרים, חלקי חילוף כנ"ל, כי אלה הדברים שחייבים שיפור דחוף שם. הלו? יש מישהו שם בשרות לקוחות? נא לקרוא!

המון תלונות יש על הגירים, המנועים,ב-DSG-TSI, כי יש הרבה דגמים כאלה בשוק הפרטי. והם מגיעים לבסוף בפורומים. ויש גם תוצאות. הם לקחו אחריות של רצון טוב ובנוסף האריכו את האחריות ל-5 שנים על הגירים הללו. הם עדיין עושים מעט מדי ומאוחר מדי. אבל עדיין עושים, ולפחות משתדלים לעשות.

בניגוד לחברות אחרות שנמאס לי להזכיר את שמם כאן, שאומרים ללקוחות "ככה הגיר מתנהג ב-POWER-SHIFT". זה אחרי שמייבשים אותך על הקו ולא חוזרים ללקוחות שלהם אף פעם. למה לא שומעים מהם כאן? פשוט מאוד. 80% מהם רכבי ליסינג. אם יש בעיה מחליפים להם את הרכב. האם גם הם ייקחו אחריות? רצון טוב?

עוד מעט נראה מה יהיה עם הרכבים שלהם לאחר 3 שנים כאשר הם יהיו בידיים פרטיות והאחריות תגמר.

וסליחה שסטיתי מן הנושא!

פורסם

צמפיון האריכה 5 שנים לגיר? אם אני זוכר נכון העלו משנתיים לשלוש... אבל יש מצב אני טועה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תוכן חדש...