Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לפני חודשיים בערך התחילו לי שתי בעיות ברכב (i40)

1. המצלמת רוורס הפסיקה לעבוד

2. החיישן הקדמי עושה בעיות

פניתי למוסך בראשון, הם ביקשו שאני יגיע יום אחד בבוקר ויסדרו לי הכול, אני הסברתי ליועץ שלהם כמה פעמים שאין לי אפשרות להגיע בבוקר כיוון שאני תלמיד בית ספר ולאבא שלי אין זמן להגיע למוסך בכלל.

אני הסברתי ליועץ שהשעה המוקדמת ביותר שאוכל להגיע היא 14:30, והוא אמר שזה לא אפשרי כיוון שכנראה שיש צורך להזמין איזשהו רכיב וצריך להזמין אותו בבוקר כדי שיגיע באותו היום, אני הצעתי בתור חלופה שאני יגיע למוסך בשתיים וחצי ואקח רכב חלופי והרכב שלי ישאר במוסך יומיים, היועץ אמר שגם זה לא אפשרי כיוון שרכב חלופי ניתן לקבל רק אם הרכב במוסך שלושה ימים ומעלה.

עברו חודשיים ובינתיים נוספו כמה בעיות,

אני צריך לעשות:

1. טיפול 60 אלף ק״מ

2. החלפת שני צמיגים

3. תיקון המצלמת רוורס

4. תיקון החיישן הקדמי

5. תיקון הנורה בהילוכים

השאלה שלי היא האם לדעתכם אני יקח את הרכב למוסך ב14:30 יש מספיק עבודה כדי שהוא ישאר שם שלושה ימים ואני אוכל לקבל רכב חלופי, כי אני פשוט לא יכול להישאר במוסך יום שלם ואני צריך רכב כדי להגיע מהמוסך הביתה. תודה רבה לעוזרים.

פורסם
כי אני פשוט לא יכול להישאר במוסך יום שלם ואני צריך רכב כדי להגיע מהמוסך הביתה. תודה רבה לעוזרים.

מונית/אוטובוס.

אני לא חושב שיקח להם יותר מיום עבודה לתקן את כל התקלות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• ספונסר פורום
פורסם

החלפה של צמיגים עושים בפנצ'ריה, ולא במוסך. זה לא קשור בכלל לטיפול וזה לא לוקח יותר מחצי שעה, במיוחד אם אתה מזמין מראש את הצמיגים לפנצ'ריה דרך אתרים כמו טיירקלאב ואז הצמיגים שהזמנת מחכים לך בפנצ'ריה ובתוך 15 דקות אתה בחוץ.

לגבי הטיפול - טיפול 60 אלף לא לוקח שלושה ימים, גם לא החלפה של נורה בידית ההילוכים. לגבי המצלמת רוורס צריך לבדוק מה בדיוק הבעיה אבל גם זה כנראה לא לוקח יותר מידי זמן.

נסה למצוא מוסך שיוכל לקבל אתכם ביום שישי על הבוקר, כך שלא תצטרך להפסיד יום עבודה או לימודים. בכל מקרה בשעה 14:30 זה קצת מאוחר להיכנס לטיפול כי בשעה 16 כבר אין כל כך עם מי לדבר במוסכים הגדולים.

• תוכן חדש...