Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אני חדש בפורום, ברשותי פיג'ו 205 forever 1400 שנת 97.

עברתי על השירשורים בנושא ולא מצאתי מזור לריכבי, הנזילה מתקיימת כאשר אני ממלא מיכל מלא או שאני ממלא מהר, כלומר בשביל שלא יזל לי דלק אני ממלא מאוד לאט ומפסיק קצת לפני הסוף.

כל האזור מעל לגלגל הימני אחורי (הצינורות וכו') יבשים.

הסתכלתי תוך כדי שנוזל לי דלק וזה נראה שהנזילה מחלקו העליון של המיכל "עוטפת" את המיכל (בעיקר את חצי המיכל שקרוב לדלת הימנית) ומטפטף מלמטה.

הרמתי את המושב האחורי ופתחתי את המכסה העגול (כמו שהציעו באחד השירשורים) ויש שם קצת הזעה (לא יבש לגמרי)2014-03-02 12.39.03.jpg2014-03-02 12.38.44.jpg2014-03-02 12.38.21.jpg אבל לא נראה לי שזה קשור, חיזקתי את הברגים שם (באחד המקומות הגומיה יצאה קצת החוצה ורואים שהיא יבשה) ונסעתי ככה לתדלק, לחצתי חזק על ידית התדלוק והתחיל להשפך דלק כרגיל, תוך כדי הסתכלתי על האזור הנ"ל (של משאבת הדלק) ולא נזל משם כלום רק שמעתי משם מעין חירחורים.

בקיצור, אשמח לכל עזרה בנושא!

תודה מראש!

:-P
פורסם

כנראה שהצינור שהולך מהפייה למיכל הדלק סדוק/קרוע ולכן נשפך לך דלק, אין קשר למקום שפתחת, תתכופף מתחת לרכב באיזור פתח התדלק ותבדוק.

בכל מקרה להחלפה תצטרך ליפט אז הייתי ממליץ להכנס לבדיקה והחלפה במוסך.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...