Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפגנה בעזרת השם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב, אז כמובן שהלכתי להבין מה המהומה.

קודם כל, פרט לכמויות הפלאיירים/טקסטים/זבל האינסופיות (לא יודע אם נאספו בתום ההפגנה), ההתנהגות הייתה מופתית בשעתיים שהייתי שם. עד כדי לאכזב, אפילו. ציפיתי לקצת אקשן.

היה אפילו חלק מרגש, שבתור צופה ציני מהצד זה לא מובן מאליו. לקראת תפילת מנחה כולם השתתקו. שקט מוחלט. וכשאתה יכול לשמוע את הלב שלך בקהל של מאות אלפי אנשים, אפילו חסר לב כמוני מרגיש משהו.

אז, מה היה לנו?

מלא אנשים.

rb6x.jpg

8cpt.jpg

uphr.jpg

pv4a.jpg

omnt.jpg

0lwi.jpg

a4qo.jpg

t7d9.jpg

עד שמונה קבצים להודעה? טוב נו. אז עוד אחת.

עריכה אחרונה על ידי Talgaz

מה חתימה? תתפשטי!

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי כמות האנשים על הגג, הם בכיף יכולים לבנות עוד קומה ויזה יחזיק :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

העיקר שריגש אותי, היה מהסוף, הריקוד של כולם ביחד, לא משנה מה, מי, העיקר יהודים, האחדות שלא ראיתי כמותו, ממש הרגשתי ש"עם ישראל חי".

עריכה אחרונה על ידי סאמי
פורסם (נערך)

כל החוק שיצא הוא בלוף.

לפי ההערכות של צה"ל ב-2014 אמורים להתגייס 2400 חרדים (היעד הוא 3800), כיוון שהחליטו שזק"א, איחוד הצלה, יד שרה, זק"א, בתי חב"ד בחו"ל ועוד ארגונים שגם ככה יש חרדים שהמתנדבים בהם, יוגדרו כשירות לאומי, אז ב-2014 ובשנים אחרי הם יוכלו לעמוד ביעד גם בלי החוק.

עד 2017 יהיו בחירות חדשות, יאיר לפיד עלול ליפול ואז אם המפלגות החרדיות יחזרו לקואליציה, הם בטח ידרשו לבטל את הסנקציות הפליליות במו"ם הקואליציוני.

המחאה העיקרית היא בגלל הסנקציות הפליליות.

הטוב בחוק: מכירים במוסדות שגם ככה מתנדבים בהם כשירות לאומי, לא מגייסים את כולם (לא אטרקטיבי לדעתי לגייס חרדים שיהיו על תקן ג'ובניקים וירויחו 3500 ש"ח), חוק טל בוטל ואם יעמדו ביעדי הגיוס אז כל השאר יוכלו לעבוד ולא רק להיות בישיבה.

הרע בחוק: כיוון שעש תחושה ש"כופים" עליהם, הפלגים הקיצוניים ינסו ליצור אנרכיה (נכון להיום הפלגים הלא ציוניים כמו נטורי קרתא והעדה החרדית עומדים מאחורי הקריאות של לעזוב את הארץ).

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

רק אני נדהמתי מהעובדה שהיו חצי מליון אוכלי חינם בהפגנה שבאופן מודע טוענים בתוקף שכל תפקידם הוא ללמוד תורה?

בחיית זומזום, אם מימי התנ"ך כל מה שהיהודים היו עושים זה ללמוד תורה ולשרוף פחים כשהיו אומרים להם אחרת, לאן הם היו מגיעים?!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לגבי הקריאה שלהם לעזוב את הארץ, נראה לך שהם יעשו את זה? באיזה עוד מקום בעולם הם יוכלו לא לעבוד, ללמוד כל היום, להשריץ ילדים גם כשאין יכולת כלכלית, ועדיין לקבל כסף מהמדינה?

בכל מקום אחר בעולם לא תהיה להם ברירה אלא לצאת לעבוד. לא ייצאו לעבוד? אין כסף. ככה פשוט.

שום סיכוי שתהיה ירידה המונית מהארץ. יש יותר סיכוי שאני אקבל טלפון מאראלה אפילו שאין לי מנוי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

(נכון להיום הפלגים הלא ציוניים כמו נטורי קרתא והעדה החרדית עומדים מאחורי הקריאות של לעזוב את הארץ).

מהפה שלהם לאלוהים ....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לא להאמין איזה משמעת וכבוד יש להם כלפי מנהיגהם,סדר מופתי של כמות אנשים כזאת זה לא בא בקלות,לדעתי בדרך הזו של כפייתם לצבא עם עונש מאסר מרחף מעל ראשם מיותרת לחלוטין..

למצוא דרך שהיא הידברות בכבוד,הרי יש מהם קבוצה גדולה שכן מתגייסים וכן תורמים למדינה

פורסם
לגבי הקריאה שלהם לעזוב את הארץ, נראה לך שהם יעשו את זה? באיזה עוד מקום בעולם הם יוכלו לא לעבוד, ללמוד כל היום, להשריץ ילדים גם כשאין יכולת כלכלית, ועדיין לקבל כסף מהמדינה?

בכל מקום אחר בעולם לא תהיה להם ברירה אלא לצאת לעבוד. לא ייצאו לעבוד? אין כסף. ככה פשוט.

שום סיכוי שתהיה ירידה המונית מהארץ. יש יותר סיכוי שאני אקבל טלפון מאראלה אפילו שאין לי מנוי.

בטוח הם ימצאו מדינה

זה כמו שהערבים מצאו מדינה שמשלמת להם הרבה כסף רק בשביל שיעשו בלאגן וירצחו חפים מפשע

חבל שגם הם לא עושים צבא...

פורסם
עד 2017 יהיו בחירות חדשות, יאיר לפיד יפול ואז אם המפלגות החרדיות יחזרו לקואליציה, הם בטח ידרשו לבטל את הסנקציות הפליליות במו"ם הקואליציוני.

תיקנתי לך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין מנוס מלהפוך את צה"ל לצבא התנדבותי. בתמורה, מי שיתנדב יקבל הטבות שבגינן היה שווה לו להתגייס. אני מאמין במאת האחוזים שגם אם לא חובה להתגייס יהיו את אלה שעדיין ירצו להתגייס מרצונם.

הטבה מס 1: ביטול מלא של הסובסידיה של המדינה ללימודים להשכלה גבוהה. הטלת מס על האוניברסיטאות. העלאת שכר הלימוד ל 40 אלף שקל לשנה. מי שמתגייס ומשרת 3 שנים מקבל פטור מלא או חלקי מתשלום שכר לימוד. כל הייתר משלמים מחיר מלא.

יש עוד ועוד. אבל כולנו יודעים שזה לעולם לא יקרה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מצד אחד, מצב כזה יצור הרבה עוני. כל מי שלא יתגייס לא יוכל לממן לעצמו תואר ולמצוא עבודה מפרנסת.

מצד שני, גם אם כולם יתנדבו לצבא ותחוסל ההשתמטות, מי אמר שהצבא צריך את כולם בכלל?

חוץ מזה, כל אלה שלא עובדים ויושבים ולומדים תורה כל היום לא מעוניינים בכלל ללכת לאוניברסיטה וללמוד מקצוע כדי לעבוד בו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...