Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפגנה בעזרת השם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ד', באמת?! עין וגוף האדם, זה מה שיגרום לך לשקול את נושא האלוהים מחדש? ציזס זה ממש קל. אני לא בא לשכנע אף אחד להמיר את דתו, אבל בחיית זומזום, אתה מדבר איתי על עין כשהצלחנו לייצר כבשה שלמה?! עיינים והכל (גוגל "הכבשה דולי" ), אתה מדבר איתי על משהו מסובך כמו גוף האדם כשהצליחו לבנות מאיץ חלקקים בשוויץ שמשחזר את המפץ הגדול בקטן? אתה קולט כמה הדבר הזה מסובך? גוף האדם פראייר לידו.

הא וסתם משהו בקטנה, יש מאות סוגי כלבים בעולם, אלוהים ייצר את כולם או שהם תוצאה של אבולוציה שהאדם כפה עליהם?

1. יצרת כיבשה שלמה דרך משהו שכבר היה קיים. הרי לא יצרו אותו מאפס. זה כמו שאלת הביצה והתרנגולת,רק שבמקרה הזה - הכיבשה היתה קודם ולכן לא בעיה ליצור משהו זהה ממנה. זו לא יצירה מקורית מאפס. לא חוכמה.

2. שוב, גם נושא הכלבים זהה לעניין הכיבשה. לקחו את הבסיס ועליו עשו ניסויים. לא יצרו אותו מאפס.

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ג. אם כבר מישהו שבוי בשליטת אחרים, אלו אתם.

שבויים של המפרסמים, המעצבים, המותגים, התקשורת, החברה, ובעיקר שבויים של הרצונות שלכם.

אז כל מי שאינו דתי הוא אוטומטית מפגר שמאמין לכל מה שמפרסמים ואומרים בתקשורת? כל מי שאינו דתי חי לפי מותגים ומעצבים? לא יכול להיות בן אדם חילוני שהדברים האלה לא מעניינים אותו? ומה רע שאדם שאינו מאמין בדת ובאלוהים, אבל עדיין חי לפי ערכים, שרחמנא ליצלן, כתובים גם בתורה ובהלכה? זה הופך אותו למתחזה? זה אומר שהוא מאמין? זה בסך הכל אומר שהוא אדם נורמלי. אני לא צריך את החוקים של התורה כדי לדעת שצריך לכבד אחרים. אני לא צריך את התורה כדי לדעת שיש דרך להתנהג.

זה בדיוק הבעיה של, כמו שאמרו פה, הממסד הדתי במדינת ישראל. לא מקבלים את האחר. מי שלא כמוהם הוא לא בסדר. הוא דפוק.

זה, ידידי, שנאת חינם.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
1. יצרת כיבשה שלמה דרך משהו שכבר היה קיים. הרי לא יצרו אותו מאפס. זה כמו שאלת הביצה והתרנגולת,רק שבמקרה הזה - הכיבשה היתה קודם ולכן לא בעיה ליצור משהו זהה ממנה. זו לא יצירה מקורית מאפס. לא חוכמה.

2. שוב, גם נושא הכלבים זהה לעניין הכיבשה. לקחו את הבסיס ועליו עשו ניסויים. לא יצרו אותו מאפס.

נו באמת, לקחו כבשה ושיכפלו אותה, יצרו חיים חדשים בתהליך הכי לא טבעי שעד עכשיו היה שמור לאלוהים בלבד ואתה אומר שזו לא חוכמה?

אם תשליח את זה על אדם אז תבין שיצרו עוד אחד בדיוק כמוך, זהה עד לרמת התא הכי קטן שלך, הוא יכתוב בקארזפורום, יתהלך לו בעולם וכל זה בלי עזרת ההורים שלך.

אתה מבין שזה אומר שתאורתית אם נתעלם מהפן המוסרי והכלכלי של העניין אפשר להפסיק להתרבות ורק לשכפל את כל היצורים שיש כרגע לנצח? לא יהיה יותר בנים ובנות של מישהו, רק שכפולים, דבר שאלוהים מעולם לא העלה על דעתו.

נושא הכלבים זו דוגמה מודרנית לאבולוציה, הרי שהדת פוסלת אבולוציה על הסף ועדיין לא הבנתי איך היא מסבירה גזעי כלבים.

אני מבין שהחלטת לחקור את נושא מאיץ החלקיקים לעומק וכן לא התיחסת עליו, טוב, נחזור לזה אחר כך.

אבל סתם על קצה המזלג, אתה רוצה דברים מאפס שאלוהים לא חשב עליהם?

צילום רנגנט, אדם בתעופה, חשמל, גלי רדיו ועוד ועוד ועוד... כל זה מסובך מאוד, ומעולם לא עלה בדעתו של אלוהים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הדיעה שלך היא של אדם לא מאמין ולכן אתה חושב ש"אלוהים לא חשב על זה" . נו באמת, הרי שאם היה מתכנת אותך כבעל חיים אז היית רק אוכל,מחרבן ומתרבה.

בלי יכולת לחשוב ובלי יכולת להמציא דברים.

חוץ מזה, לא הבנת אותי כנראה בנושא השיכפולים. אלוהים יצר את המקור ונתן לך את הבינה לדעת איך לשכפל. זה הכל. כנ"ל גם לגבי כלבים.

אתה פשוט מתעקש לחשוב שהאדם המציא הכל יש-מאין בזכות עצמו ולא זכות מי שנתן לו מוח ורגשות.

פורסם

ומי המציא את האלוהים?

האדם!!

ולא סתם, אלא כל קבוצת אנשים המציאה אלוהים משלה. משום מה הם שונים מאוד זה מזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לכם מה להתווכח על עניין קיומו של אלוהים. זה חסר טעם. איש איש באמונתו יחיה.

יש אנשים שחיים רק על עובודת ודברים מוכחים, ויש אנשים שחיים על אמונה. כל אחד בדרכו שלו. זה חסר טעם.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לא זו הבעיה.

הבעיה היא שלילת התנשאות ונצלנות של החוגים הדתיים כלפי כל מי שאינו מקבל את גישתם.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אגב, זה לא נכון להגיד המציא.

יותר נכון להגיד שהאדם גילה משהו.

הדברים שהמדע גילה היו קיימים תמיד, פשוט אף אחד לא חקר כדי לגלות אותם.

לגבי טענות של אחד למיליון מתוך כל הגלקסיות, אל תשכחו שכל אחד מאיתנו נוצר מתא זרע שעקף מיליוני תאי זרע אחרים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זה ההבדל בין הגישות שלי ושלך: מבחינתי המציא (לא היה קיים קודם אלא הופק ממוחם הקודח של בני אדם), מבחינתך גילה דבר שהיה קיים קודם ולא היה ידוע.

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=%2F4996%2F2726196

בשורה התחתונה -אין כל רע בדת / חרדים, יש בעיה עם שיטת המגיע לי.

כאשר חיים במדינה שיש בה חוקים מסוימים ומתעלמים מחוקים עלו צריכות להיות לכך השלכות, הוחלט בצורה דמוקרטית - צריך לקיים.

הייתי רוצה לראות כיצד הייתה המשטרה בארה"ב מתמודדת עם חרדי ששפך מים על חיילת/ ביקש ממנה לעבור לחלק האחורי של האוטובוס.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

למשטרה לא היתה בעיה. מעניין איך האיש היה מתמודד עם המשטרה. ועוד יותר - עם השופט.

פורסם (נערך)
ומי המציא את האלוהים?

האדם!!

ולא סתם, אלא כל קבוצת אנשים המציאה אלוהים משלה. משום מה הם שונים מאוד זה מזה.

השאלה הנשאלת היא האם הם יודעים אחד על השני, או שכל אחד מהם יושב על ענן נפרד?

הכל בהומור. :wink:

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם

לצערי הרב לפחות האנשים יודעים היטב אחד על השני. אם לא היו יודעים אולי היו פחות מלחמות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא מדוייק. אנשים מסויימים יודעים הכל על אחרים אבל התדמית שהם יוצרים לאחרים בעיני ההמון היא שיקרית ומקדמת את המטרות שלהם בלבד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

E.L,

לגבי העין- דווקא בעין בחרת? היא דווקא אחת ההוכחות הבולטות שאנחנו ממש לא מושלמים!

העין האנושית היא דבר מחורבן למדי. העין האנושית מתאימה בהחלט כדי לראות למרחק (יחסית כן? אין לנו עיני נץ בגלל שכבת מגן שאומנם מגינה יופי מפני אור אולטרא סגול אבל היא גם מורידה מיכולת הראיה הרחוקה שלנו. בלי השכבה הזו היינו מתעוורים לחלוטין תוך 20 שנה +-) אבל נוראית בכל הקשור לראיה מקרוב. העין האנושית צריכה להתאמץ מאוד כדי לראות דברים מקרוב (מסך מחשב, טאבלט או ספר. מסביר מדוע להמון דתיים יש משקפיים). בגלל שהיא מאוד מתאמצת השרירים מתעייפים (אלו שגורמים לעין לראות מקרוב או רחוק ובעצם "משחקים" איתה) והיכולת לראות פוחתת.

אם ה' היה יוצר אותנו והיה רוצה שנקרא כל היום אני דיי בטוח שאו שהיה יוצר עין מתאימה לראיה מקרוב, או, לחילופין, נותן לנו את העין של התמנון- לדוגמא- שהיא בעצם יושבת בתוך מעין נוזל בתוך גלגל העין והעדשה עצמה זזה בתוך הגלגל עצמו. אין שרירים שמתעייפים ולכן אין צורך במשקפיים.

אגב- לפני קרוב לשנתיים או 3 בני אדם הביאו לעולם סנדלית. אבל האב שלה (וכך גם האם) זה בעצם מחשב. לקחו צופן בינארי פשוט יצרו חיים. נכון זה ייצור פשוט יחסית אבל בהתחשב בכך שרק לפני 100 וקצת שנים עוד היינו ללא חשמל ממש, שלא לדבר על מחשב, לדעתי מדובר בהישג אדיר! והסנדלית הזו חיה, מתרבה והכל בסדר איתה.

לגבי מי שכתב על הנאצים- דווקא היטלר היה נוצרי הדוק ועשה המון ב"שם אלוהים". חלק מהסיבה שהוא שנא יהודים הייתה כיוון שהם היו... יהודים ולא נוצרים. זו אגב גם הסיבה מדוע שנא מוסלמים. (רק דבר אחד קטן- היטלר אומנם היה נוצרי ומאמין באלוהים אבל הימלר לדוגמא היה ההפך המוחלט וחשב שאלוהים זו שטות, בורות, והדבר הכי נוראי בעולם אחרי היהודים. האחד דתי והשני חילוני. שניהם היו מהאנשים הנוראיים ביותר על פני ההיסטוריה).

לא נראה לי שאמור לעניין מישהו אם מישהו מאמין באלוהים או לא. אפשר לחיות ביחד, אפשר לחיות בכבוד והדדיות אבל חייבם להבין משהו- כולם שווים! כולם מתחלקים בנטל הן בצורה ישירה והן בצורה עקיפה. מי שרוצה להאמין שאלוהים חייב להבין שיש המון שלא מאמינים וצריך להתגמש לטובתם. אבל גם החילונים צריכים להתגמש. איפה עובר הגבול- צריך למצוא אותו וזה נושא ארוך נוסף שאולי ניכנס אליו בהמשך, אם מישהו ירצה.

• תוכן חדש...